Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
One of life's great mysteries -
How is it that a woman can fit a seven inch vibrator into her half inch fanny, IN THE DARK............ but she's unable to fit an eight foot car into a fifteen foot parking space IN BROAD DAYLIGHT?
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas uhrove, cest vasi poctive praci ,kterou den od dne odvadite pro svuj hornouherskej stat.
i tedkom si pohovorime o kulture v cechach.
skupina orlik, tzv, fasouni. ja fasouni nemam taky rad, to vite, ze sympatizuji s levici.
jedno video si snad muzem dat. a opet je to o boji cechu proti cikanum a slovakum,kterich je tady hodne a taky delaj hodne velkej neporadek.
typickej obrazek symbolizujici spojeni slovenska a cikanu je , cernej clovek s paklem marlborek a s lahvi kvalitniho alkoholu a v pozadi znak slovaku,
no jo treba se podivat
orlik
vsemu vevodi napis - my mame hlad
ale je to hezky, to snad uznate
a tady zajimavej konzert s bzence. myslim,ze to snad stou kapitalstickou demokraciji trocha prohanej.
btw, v bzenci jsem byl na vojne , v podstate to bylo v dom. jen na ten bzenec nejak spominam - namerily mne tam prvni krat vysokej tlak a pak jsem si rozbil koleno,kdyz jsem utikal s bzence do moravskeho pisku
bzenec
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-04-16 21:14 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
konecne se mne zadarilo szlovaky vypudit odsud. Stop,finished.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Quote:
|
On 2010-04-24 12:14:00, boto43 wrote:
konecne se mne zadarilo szlovaky vypudit odsud. Stop,finished.
|
|
...hmm,myslis?...
|
nevim hajku, ale pry na slovensku je nejak blbe a lidi i hladuji. to se vubec pak nedivim,ze se tady slovaci nestavijou .
vlastne byly porazeni hladem s krisy .
tohle je dukaz, i kdyz kourit i pit jeste mate 
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-04-25 06:02 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
.....boto,len ten pan nema so Slovakmi mnoho spolocneho,akurat uzemie a financne naroky na obzivu za co najmensiu aktivitu svalov a mozgu......
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
hai naco komentar,ak sa borko znizuje k takemu primitivizmu,asi to ma chudak tazke
Btw sorky,preco si mi poslal prazdnu sms? No kapcing
Ayindyie |
ten pan dle mne ma narodnost slovenskou i statni prislusnost slovenskou
proc jinak by tam byla slovenska vlajka ?
sznouro,szrcs asi odpalil prazdnou sms z kapes
aneb chtel poslat na slovac chleb a takhle to dopadlo
probuh ,sznouro ja to nefotil. si to vyrid s fotografem
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2010-04-25 21:38:30, 7wcsnurka wrote:
hai naco komentar,ak sa borko znizuje k takemu primitivizmu,asi to ma chudak tazke
Btw sorky,preco si mi poslal prazdnu sms? No kapcing
|
|
sorac surocka...
Uz sam neviem co robim...
Za tri dni som urobil 4500km a nejako nevladzem...
uz som naspet v tejto shit hole zase....
Zacinam vazne rozmyslat,ze zodvihnem kotvy...
Ma to tu uz nebavi....
Idem  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
nj,bricke opice&borko sou spatny...
hoci ten madar to mozno len hra
Ayindyie |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
tez som mal vazny rozhovor so sefom,lebo jeho predak preferuje len svojich anglickych kamosov a mna a este dvoch anglanov zdiera,nezaplatene nadcasy,blbe prepravy a tak pod. zda sa ze rozhovor pomohol,zameskanu mzdu za 2 mesiace doplati,organizaciu prepravy predakovi(aj priplatkom) vzal,zvysi mi vysku priplatkovej mzdy. Ale to,ze v decembri koncim definitivne,este nevie teraz idem na dva tyzdne dovolenky(len veziem veci domov) a trosku porobim nevyhnutne veci na baraku,na Rexikovi prehodim to zadne rameno(poslali mi priamo z Koreje) dam nove disky a pneu(30x9,5x15) a pojdem sa potesit trosku do terenu. a potom neskor za 5 tyzdnov dalsia dovolenka(5 tyzdnova) trosku spravim auto na spanie a kemping(nebude casu to spravit v definitivnej uprave) a zrejme len spravime to Montenegro,akurat viacej casu stravime v horach a lesoch. Lakaju ma aj Lingurske Alpy,ale to asi az buduci rok.a 15 decembra trada domov,finish. mozno potom este dobehnem zarobit nejaku korunu,ale maximalne tak len na tri mesiace rocne.
What does not kill me, makes me strengthen  |
kluci slovensti,kam pak by jste jeli?
snad ne na slovac, do te chudiny. to radeji zustante u britu
to ja vam radeji uploudnu heskou pisnicku od bejvalej britskej ou perky raduzy
http://www.youtube.com/watch?v=39z_FCp-PWs
jo raduza patri k silne ceske zenske trojce - raduza-iva bitova- zuzana navarova (po smrti)
jo vy na slovacsi takovy neco nemate, ja i verim je to blbi delat kulturu s prazdnym zaludkem
On 2010-04-26 01:33:42, 7wcsnurka wrote:
nj,bricke opice&borko sou spatny...
hoci ten madar to mozno len hra
.....prihoreteho nehra,on je kvalitne nahriaty....
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
http://www.youtube.com/watch?v=zpqddZMOF9k&NR=1 dobry sofer
a toto je moj konstrukcny sen http://www.youtube.com/watch?v=Uf5m2cKu0IU&feature=fvw
a obzvlast pre brakina: http://www.youtube.com/watch?v=uHaj5bDSgRA
ps vyborne,disky su uz doma,aj muco schvalil,ze pekne(i ked o to vobec nejde,dolezite je ze su ocelove,odlahcene s mensim ET a vacsou sirkou,aby sa mi gumy zmestili do podbehov. vcera dorazila aj komunikacna bluethotova jednotka na OBD diagnostiku(kdyby neco bolo treba opravit ,na vymazanie chybovych kodov z ECU) maka s PC aj s Looxom-bude online diagnostika na druhom Looxovi-jeden na navi,druhy na diagnostiku a prehravanie hudby z externeho disku(alebo asi aj velka CF bude stacit) pneu si dam poslat na SK,40 liber ma nezabije za dopravu,ale usetrim miesto v aute.
[ This Message was edited by: oltcit on 2010-04-28 14:28 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Milanko, tak toto od teba beriem, je to chutovka, inac mam aj ja daco podobne s T-815 8x8 VT ale mam to na VHS
btw, aha co som videl
 |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|