Author |
SErbian forum- Srpski forum |
guru54 Joined: Aug 23, 2004 Posts: 0 PM |
Maki, joss jednom hvala na dobroj volji i korisnim uputstvima - kazze se da nije sramota ne znati: evo ja s joss jednim pitanjem- gde upisujem one podatke: u gprs nalog u mobilnom ili negde na drugo mesto !? Nadam se da nisam ugnjavio!
This message was posted from a WAP device |
|
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
Kod mene na T610 je u Messeges-Email-Options pa tu negde u Setings, a kad to podesis nemoj da zaboravi preko PC na tvom gmail-u da u Seting-Pop options aktiviras pop protokol. Naravno sve ovo vazi ako tvoj V600 ima tu opciju. Pa ako imas jos neko pitanje tu smo ;-)
This message was posted from a T610 |
Jeste, i kod mene je u e-mail settings ALI - tu su upisani podaci za Mobtelov e-mail; onda ispada da na mobilnom mozze da bude samo jedan e-mail ~ ili Mobtelov ili Gmail ! Inacce, na compu sam podesio Pop access; ja sam mislio da gmail mozze da se proverava s mobilnog kao Yahoo mail~ odess s mob. na adresu, sign in i proveriss ~ ali, ne biva !!!
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Quote:
|
On 2005-02-22 22:15:17, guru54 wrote:
Jeste, i kod mene je u e-mail settings ALI - tu su upisani podaci za Mobtelov e-mail; onda ispada da na mobilnom mozze da bude samo jedan e-mail ~ ili Mobtelov ili Gmail ! Inacce, na compu sam podesio Pop access; ja sam mislio da gmail mozze da se proverava s mobilnog kao Yahoo mail~ odess s mob. na adresu, sign in i proveriss ~ ali, ne biva !!!
This message was posted from a WAP device
|
|
Moze i to ali cini mi se da se i za to moras prvo registrovati adresa je www.gmailwireless.com
a mail proveravas na
wap.gmailwireless.com
PS ja nemogu sa T300 da otvorim wap.gmailwireless.com
ali valjda moze sa ostalih mob |
Vojo, evo i ja do ovo doba probam da otvorim obe adrese i sve s istim rezultatom - NE MERE ; kazze BAD GATEWAY !!!
Onaj prvi link i nemozes da otvoris sa mob, znaci ides preko pc-a! A ja sam sinoc probao da otvorim onaj drugi link tj wap sajt i radi sve ok! Ali probao sam sa WINwap browsera!
This message was posted from a T300 |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
@Guru Znas sta bi mogao uraditi, pa na primer da namestis u gmail da ti forward-uje sve primljene mailove na neku drugu adresu, eto napisao si da imas mobtel mail, pa bi mogao na tu adresu? Ili ako ne na tu, onda na mymail.ro ? Probaj.
-GoJNiK- |
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
Motorole v300/500/525/600/547/550/620....... ne podrzavaju vise e-mail accounta. Resenje: kupiti Sony Ericsson.
|
Pa da bre, cak i T300 moze 3 ili 4 accounts da se namesti.
-GoJNiK- |
Ljudi, hvala svima na pomoci ; Vojo, bio sam s PC-jem na www adresi dok wap adresu nikako ne otvaram - pa bih te zamolio Vojo da mi napissess gde mogu da skinem win..browser s kojim si ti otvorio wap.gmailwireless.com ?!
@guru Jesi probao ovo za forward g-mail na neku drugu mail adresu? Mislim da ce ti to biti najelitnije resenje, naravno ako podesis sve kako treba. :-D Pogledajte ovaj forum, http://forum.tjat.com/wap/wap.php?sid=bca69946482de3535561ce6b9b07449c#forum , mnogo me podseca na neki drugi forum, a vi zakljucite koji? Hehe! Inace wap.tjat.com sluzi za icq i msn, pa ko voli nek izvoli. ;-)
This message was posted from a Nokia |
Quote:
|
On 2005-02-23 17:35:55, guru54 wrote:
Ljudi, hvala svima na pomoci ; Vojo, bio sam s PC-jem na www adresi dok wap adresu nikako ne otvaram - pa bih te zamolio Vojo da mi napissess gde mogu da skinem win..browser s kojim si ti otvorio wap.gmailwireless.com ?!
This message was posted from a WAP device
|
|
WinWAP Mozes da skines sa http://www.winwap.com/ a izgleda da sajt wap.gmailwireless.com IMA NEKU DINAMICKU grseku tako da ni pomocu OPERE NEMOZES DA SE ULOGUJES! Vidim da su nesto menjali pa su se malo zeznuli pa im sada ne radi sve bas ok ali sa WinWap-om, se ipak mozes ulogovati!!! |
Hvala Vojo za adresu i hvala svima na pomoci i strpljenju !!!
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
@guru, taman posla tu smo da bi smo pomogli jedni drugima,
i da ponekad u svadji ubijemo dosadu
Nego 1. marta, za svega 5 dana jos nekoliko novih SE telefona,
tj. cuo sam za 4 a to su: K100, K300, K750 i SE Walkman (tj Vokmen ).
A V800 je proglasen za najbolji 3G telefon za ovu godinu...
I jos nekoliko informacija za K750
Dimezije 100x46x19,5mm 99 grama,
ima 40MB in memorije, plus se dobija kartica od 64MB, a podrzava do 1GB MSD pro kartice sto je super,
Ima "VideoDJ", to je neka zamena za Music DJ,
FM radio ima i RDS a player podrzava i AAC format,
baterija je Li-polimer 900mAh...
[ This Message was edited by: maki101 on 2005-02-23 23:51 ] |
Maki, dobro za ove k300 i k750 sam znao, ali kakav je k100? Jel barem obojen? To je entry class, jel tako? ;) Jeste videli onaj Sony PSP? Mislim bas je extra konzola za igranje, onaj displej je ogroman. Hehe! Ajd kad smo vec kod play station, procesor u PS3 ce biti na nekih 4GHz, ma zivotinja.
This message was posted from a Nokia |
|