| Author |
Romanian Forum |
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
ia mai lasati omul in pace! daca stam sa comparam t610 cu ceea ce are vreo 35% din RO - Nokia 3xxx, nu stiu care iese mai bine. iar eu personal am inca T39m pe care il consider in continuare cel mai bun telefon din lume.
@cei cu p910: cat va tine bateria? a mea e de 1260 mA si duce maxim 2.5 zile (fara a-l opri noaptea - simplul gand ma enerveaza) cu luminozitatea redusa la vreo 25%. |
|
|
lenzexe Joined: Jan 10, 2005 Posts: 1 PM |
Cu banii de k700 se poate lua un spv c500 Eu am ales intre t630 si k500i (aveam 8mil) Si am ales ce este mai nou si evident mai dotat ...dar sincer sa fiu n-as putea alege k700 din cauza Spv-ului Si mie mi-ar place un s700...pt mine ar fi singura alegere daca as avea 20mil |
lenzexe Joined: Jan 10, 2005 Posts: 1 PM |
Sper totusi ca SE sa scoata pe piata un real concurent pt spv c500, moto E398 (10mil)... K700 nu are slot pt carduri de memorie si memoria pt mine are intaietate ...se vede ca am devenit fan SE si n-as vrea sa schimb tabara Al meu k500 poate prea multe pt doar 12mb...valabil si pt k700(de ce nu l-au dotat cu un miniSD?) Astept vesti bune de la CeBIT |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@judge:m-a tinut 2 zile dar folosit l a greu.Nu stiu sincer ca-l tin la incarcat mai mereu.Am ascultat mp3s vreo 2 ore si m-am jucat +net in acelasi timp si era bateria la 65%.Sunt incantat d baterie,ma asteptam la jumate din c poate da.
This message was posted from a WAP device |
Mad_Max_f_z_m Joined: Jan 28, 2005 Posts: 1 PM |
spv face unui banii. mp3 s-aud beton in casti, filmele se misca smantanica transformate cu moovie maker din win, citeste 1gb card .sa mai spun ca am pus pe el Doom, wolf si Quake. Apoi sa întrebi de un p910 cât al tine bat e ca si cum ai întreba de ce o masina de f1 nu are cd-player sau de ce consuma atât. respect t39 da nu trebuie bagat in aceeasi fraza cu p910.
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Madmax stie! Sunetele, melodiile se aud deasemenea excelent prin loudspeaker! .. Dar faptu ca intra f usor prafu in el ma determinat sa astept alt tel, poate unu cu win2005
This message was posted from a Nokia 7650 |
Sa stii ca al meu n-a luat nici un pic de praf(poate pt ca îl am doar de o luna?) am cetit si io sa forumuri de problema asta. Oricum la primu fir de praf, glont ma duc la garantie, sa-l schimbe, sa-i puna termopan, sa-i daca ce stiu da sa nu mai vad praf.
|
@Mad_Max_f_z_m pai eu ce sa zic, persoana respectiva nu l-a avut telul nici de o luna si ia si intrat praf.... Apropos ce aplicatii/jocuri recomanzi? Io iti recomand Worms World Party, Sky Force sunt pur si simply beton si la grafica si sunet. Ca programe recomand Betaplayer si xBar... intra pe xpc.go.ro/wap.wml si du-te la Windows smartphones (in constructie) :) Bafta!
Nu merge si pace. da redirecting to wap site si redirecting ramâne. io nu stiu ce sa-ti recomand ca nu am net. mai întru prin csd da cu 500biti/sec nu stiu cât îi arde oricui de net. vezi temele de pe modaco.com si aplicatii pe airfagev.com. mdppg mtjt oricum, poate stii ce trebuie facut sa mearga.
|
@Mad_Max_f_z_m pai serveru pe care e wapsite-ul mai pica din pacate .. ce pot sa zic mai incearca mai tarziu
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
@cei cu p910: am o rugaminte mare (si cam de prost gust). daca aveti key-generators sau coduri de inregistrare pt soft-urile uzuale sau versiuni full, as aprecia daca mi-ati trimite si mie. ma refer in special la quickcontacts si frontview, dar si altele eventual. ideea e ca tocmai am realizat ca nu folosesc tel la potentialul sau. multam! |
|
@judge: poti cauta pe eMule, eDonkey si alte programe de file-share. De asemenea gasesti pe Yahoo Groups! groups.yahoo.com . Succes!
Are cineva Happy Sunday? M-as trece io da nu stiu cum o merge.O fi multa lume duminica? Ce viteza s-o prinde? Având in vedere ca io cu wap unlimited nu mai fac mare lucru s-ar merita schimbarea, sa am si io net o zi pe sapt?
danny0912 Joined: Feb 08, 2005 Posts: 0 PM |
Salut tuturor!Eu sunt nou pe aici si as vrea sa ma ajutati sa iau niste teme de pe acest site!Am intrat pe http://wap.esato.com si nu reusesc le gasesec de nici o culoare
Ce trebuie sa fac?
[ This Message was edited by: danny0912 on 2005-02-08 09:54 ] |
radarblip609 Joined: Dec 12, 2004 Posts: 107 From: Pakistan PM |
I am buying a fully functional but used k500 from romania. Will it work here in pakistan? I mean, wont i have to get it something like unlocked here? English plz.
This message was posted from a T68i |
|
|