| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Uz to mas zistene?
|
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
notifikacia uz dosla,idem menit phony.
This message was posted from a WAP device |
|
No, hadam to pojde.
|
Doslo to stiahol som to v tej
prilohe boli nejake haky?
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Nie, ziadne haky. Bolo tam toto: Tady mas nejaky document. Uvidime sa v Slovak foru
To by malo otvorit.
|
Hm aky mas word lebo ked mas nad 2000 tak mi to neotvorinspravne
|
Mam 2003, ale dal som to uzozit ako Word 97-2003. Mozno je je chyba v tom, ze je to Rich Text Format
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Boto Tebe bezi e-klient na neplatenu schranku u pomaranca? Kua, lebo ja to neviem ani za boha rozbehat, moje cislo aka e-mail mi bezi normalne, akurat sa mi nechcu dat odosielat maily, stiahnem mail, ale odoslat to nejde... Jo a som tu cez :b, nic som neobslahol, vzdy som to tak chcel... Myslim, ze mas iny signature... nech je to ako chces, ale :b sa mi zda aj tak najpohodlnejsie...
no cellphone... |
Vsetko bezi skus vypnut authentikaciiu a bude to ok.Ja staary pes vam musim radit.Dnes prednasam o novych predpisoch v eu v blave.V powerpointe mam tu vlajku co ste mi poslali.Samozrejme ze tie predpisy nepoznam ale prednasat o nich mozem.TO je ale stattne tajomstvo tak pss...
pozdravujem nase
|
No skusim to, som zvedavy ci to pobezi, nastavenia su rovnake ako na platenej? Asi hej... Stiahol som WinWAP, kde zohnat seriove cislo hosi?
This message was posted from a WAP device |
Co chces s win wap to je program na wap v systeme windows.Z mojich skusenosti ti hovorim,ze je to na 2 veci - hovno a prdel.
Ked chces na esate fore setrit kb chod cez win na www.mobile.estato.com tam su strany okolo 6 - 7 kb.Ja se chodim tak stale.
|
Nepovedal by som ze je to az tak tragicke, teraz ho jednoducho potrebujem. Ale - vravel si ze mas e-mail boto44@orangemail.sk, cili by to mala byt freemailova schranka, no a ja mam taku istu atlis... A klient mi na nu nefunguje tak kua kde je ten pes pochovany? To potrebujem vediet, rad by som ;-)
This message was posted from a Z600 |
Klient v mobile.Cez co tam ides musi mat apn internet nie orangewap.Alebo pozri tu authentikaciu pre odoslanie mailu,mne to robilo problemy na st online- ta by mala byt vypnuta(asi).Mne to stahuje aj odosiela maily .Mozno to je vo phone bohvie.Mas nastavenie ako to daval elrond?Mne orange funguje vsade aj notebooki aj v pda aj vo phone t 610.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-05-19 19:14 ] |
Boha ja to mam uz s tymi zariadeniami cele popletene - tu authen. nemas v mobile to je pocitaci na tej malej toshibe mi to nefungovalo.
V tom kliente mobilu musis mat ale adresu ako tel.c. teda 0905 ......
aspon sa mi zda.
|
Boto... Ja mam schranku v tvare 090....@pomaranc, ta mi normalne funguje, ale myslel som ze mas e-mailoveho klienta nastaveneho na boto44@citrusmaila.sk, pretoze ja som sa snazil nastavit e-k na moju schranku atlis@citrus a to nefunguje. Chapes? No a od Teba som chcel vediet ci to mas a ako je mozne ze ti to funguje. Uz neviem ako jednoduchsie to vysvetlit...
This message was posted from a Z600 |
|
|