Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Author Slovak forum V.2
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-12-04 06:44
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
zdravim vas hunove z tatranske kotliny.
jo vase zeme se bude jmenovat fasvaros -cocoti zeme ,dle prispevku vaseho szoracse
jinac jeste furt zadna p-i szrcsova? zadna zena do ktere by on moch strcit svuj zatocenej praseci curak a vystrikati ji ze vnitr a pripadne i vne?
to jest spatny,hodne spatny.
brannimir se zde nestavi,pac ma v sestinedeli problem. nemuze si uzaviti gabinini vaginy pac po porodu ji ma znacne bolavou. jiste je to problem, o cem pak by jsme zde mluvili ,kdyz ne o pichani. pak kdyz sestinedeli pomine ,zjsti ze jeji otvor mu vubec nesedi ,ze to dochtori nejak spatne zasily
jo a dewitka pujde v prdel, do zeme afganu dle navyseni hornouherskyho kontingentu u tyhlech stredo-asijcu.
co jej tam ceka ,je vice nezli jasny.i tak jej skoda nebude pac jiz zrejme se svy choti michaellu nezije.ze jo,kdo pak by vydrzel s lampasakem. snad ani szoracsovic segra by ten lampasackej natlakovej terror nevydrzala.
jo a copak mame na ukrajine?snad jiz i sznourovic koopuloval. ono to bude v jeho veku problem s tym zacinat ale vse jde. jako priklad by jsem zde uved ,psa ktery jako petileti prvni krat honil fenu a slo mu to.
tak vas vsechni zdravim, vy cikanska ostuda evropy.

Edit: abych snad neurazil nekoho. Jo, problem se spatne zasitou vaginu jsem mel i ja. Slovensti dochtori mne nepromerily uda a me milovane choti tam zanechaly sdirku tak pro vecsiho mravence. Chtel jsem zalovati pro omezeni nasich erotickych prav a pravem chranenych zajmu, ale na slovacsi jesto pravem nevymahatelny zajem.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-12-04 07:20 ]
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-12-04 17:39

On 2009-12-03 23:00:05, sorac wrote:

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kokot#Kokot

dobreeeee a zaroven smutne
What does not kill me, makes me strengthen
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-12-04 23:14
jo spravne woldkide i szrcsi .
slovaci jsou hovada,bohuzel. hresijou kde muzou,jsou nemyty,pijou jak se jen da, kourijou jak draci a to naky smrdlavy cigarety.
proste ja se tem japoncum vubec nedivim ,jen se jim divim proc si udelaly nakou firemni filijalku nekde tam u vas na cobolacku. je znamo,ze na slovacsi ani nejvysse postaveni lidi nemej "good manners" . jsou to cunata.
ja si jeste pamatuji jak memu synu dala ucitelka na slovacsi na zs dvojku z mravu za slova jako "hovno" a "posrat".
kdyz jsem ji rek ,ze na slovacsi takovy slova to nic neni ,ze tam se hresije mnohem vice a ona jako prislusnicka narodu l. stura by snad o tom mnela vedet ,se jeste na mne jedna mrcha uherska nasrala. a dala memu boticku dvojku z mravu.
nejlepe na tom ale bylo,ze ta cupka slovenska mu vyrazy,ktere on rek , napsala do zakovsky knizky asi takhle
"vas syn cez vyucovanie pouzil na adresu svojeho spoluzaka vyrazy ako - hovno ti pujcim a jdi se vysrat.
pak jak dones tu dvojku na pul leti v dom,mne to nasralo a napsal jsem na ni stiznost na skolskou inspekci.
ze s nama nekomunikuje na urovni ,pouziva vulgarismi a svym cinem vlastne zdehonstovala zakovskou knizku jako . stiznost jsem poslal hesky sbalenou v obalce a taky s kopii prislusni stranky v zakovske knizce.
asi po mesici mne volala hlavni inspektorka, ze pry o co mne vlastne jde,pac ji se zda, ze uvedena slova nejsou az takovymi vulgarismi. No jo rikam ji, draha pani ale muj syn za tyhle slova dostal od pani ucitelky dvojku z mravu. a ona ze ok. pak mne dosel takovy divni slovenskej dopis se setreni stiznost ,zvlastni ze beze doporuceni,jen tak se mne ocitnul ve schrance a v nem jakoze,dite nemuze v skole pouzivat slova jako hovno a nasrat ale pani ucitelka to muze rodicum napsat do zakovske knizky s duvodu,ze dite jeste neni dospele a muze se skazit uvedenyma slovy nacez rodic jiz dospelym je a skazit se nemuze. asi predpokladale,ze jsem slovak a jako takovej jsem jiz skazenej
holt ja jsem to jiz mel promysleny kdyz jsem mel ten protokol se setreni stiznosti beze doporucenky v rukou.
zaslal jsem stiznost na nevyreseni me stiznosti do 3O - dnu v smysle § 30 zakona o stiznostech . pak mne vysledek
setreni dosel za dva dni ,proste ten samej text jenom s omluvou a ze ten list zapomely zaslat doporucene .
kdyz jsem podepsal doporucenku ,hned jsem napsal odvolani na setreni me stiznosti na ministerstvo skolstvi .
pak mne asi po tydnu zavolal nakej opilej slovak s tym ,ze nesdili nazor hlavni inspektorky a mysli si ze ani pedagog nesmi pouzivat vulgarni slova a vubec to nesmi psat verejne. pak se mne predstavil,ze je z ministerstva skolstvi a ze pry tym pizdam jeste ukaze jak se mej chovat. a nakonec mne vcelku duverne rek " ... a viete co pan dochtor ,ja tym starym curwam dam navrh na strhnutie osobneho platu na tri mesiace,nech sa trebars aj poXebu,ked su sproste! "
jo byl to asi takovej slovenskej manazer jak mej tyhle japonci
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-05 08:26
November 29, 2009

US Swine Flu Spray Plane Shot Down In China
http://www.whatdoesitmean.com/index1303.htm
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-06 04:43
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-08 09:20
kuknite http://stv.livetv.sk/tvarchive/video/video.html?video=48034
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-11 10:30
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-12-11 10:34
boto az teraz som si precital tvoj post..

som sa nudil..

celkom dobre si to..
You'll never get a second chance to change the first impression.
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-12 05:27
taaak uz len tyzden a prcham domov,konecne budem na vanoce doma,sa tesim
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-12-12 20:36
http://www.youtube.com/watch?v=gZzNPAkPC90&feature=related

oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-13 00:53
nuz braki,to je skor smutne ako vesele,ale aspon som si pozrel videjko z vrtulnikovej show
PS boha ,ja sa uz nechcem v zivote stahovat,co som nazvlakal za tri roky,to ani pravda nieje,4 plne dodavky(C15) asi fakt musim kupit vacsiu dodavku,alebo aspon nejaky mensi privesik,lebo to domov ani nepopracem na tri krat

tez dam link http://www.youtube.com/watch?[....]jxD2I&feature=player_embedded#
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-12-13 00:03 ]
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-12-13 08:19
Tak na tohle se jiz musi reagovat. Tenhle plechavej cobolak si mysli ze sned vsechnu moudrost sveta. Jo ale co mate vy coboly? Dve letadla a tri duby To bylo reci,kdyz jste delaly v triadevadesatem svou coboli zemi. A dneska ,kde jste? Rozlezeni v cechach ,morave a slezsku. U pokladen hypermarketu jsou snad jenom cobolky. Stastnejsi jste se dostaly ke funglanum - pripad szrcse a woldkida. Jely by jste i do prdele jen aby jste nezustaly v tom vasim cobolim raju. S pozdravem heskyho jitra vas milovanej boto.
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-12-13 16:52
boto,pripominas mi nejakeho R. Vaskeho,hmm
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-12-13 22:31
jo woldkide,ja nevim koho to pripominam tobe ale kdyz tvrdi tohle ,tak mas pravdu
slovensko je nejchudsi zemi evropy a to skryte. "to skryte" znamena, ze temer ctvrtina prace-schopnyho obyvatelstva pracuje v cizine. nejvice cechy ,anglie a pak dal a dal.
kdyby tahle ctvrtina byla na slovacsi byla by tam nejvyssi nezamestnanost a tudiz i nejnizsi zivotni uroven v ramci zemi EU. slovensko jednoduse nevytvorilo ekonomiku pro pet milionu lidi ale jenom asi pro tri. jiste je to lehsi udelat ekonomicke zazemi pro mene lidi nezli je zapotrebi. z tohto duvodu slovacs dosahla i uspechy na ekonomickem poli jako napr. vstup do eurozony.
na druhe strane vas - obcany ,vyhnala pryc a spusobila problemy v zamestnanosti jinym statem. a nutno rici,ze dnes jsem slysel ze je soucasne beze prace 400 000 szlovaku.
probuh co je to za ekonomiku,ktera ma ctvrtinu pracovnich sil venku a jeste 400 000 nezamestnanich. jedine reseni ,pro vas je, spojit vas opet s nekym (nejspise s madarama )

jiste tohle nevyjadruje kvalitu lidi jako takovych,pokud se ony dokazou zamestnat jinde.
chyba bude asi v rizeni a ja bych rek v slovenske nenazranosti lidi u moci.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2009-12-15 12:56
aha, moj kolacik, zajtra ma 8 tyzdnov

http://www.zlyprezident.sk/
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic