Author |
Slovak forum V.2 |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
vdaka pani, cenim si to. A chcem len, ze super pocit to je, vobec som to necakal...
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
he,aj si ho odrodil,alebo len zapil??
What does not kill me, makes me strengthen  |
odrodila G, ale bol som pri nej a zapit som ho uz stihol 2 krat
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Branko aj ja gratulujem
Ayindyie |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
sznouro,i ty bys mel neco takovyho udelat. Lapni si tam u vas u presova naku galanku,otoc si ji vzad a brachuv kaukazek at ji strezi,aby si se pokazde trefil. Se szrcsem nevim co? Ale proslycha se,ze nejak spatne tece. Jo i dneska v senku starej moravec rikal,ze slivovice nebude,letos svestky slabo tekly. A to pry je naprdel.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-10-25 22:00:42, boto43 wrote:
no jo woldkide ,jen jak ses plodnej ty ?
koukam,ze v signu pouzivas nakou starobrictinu
ja uz som bol zaplodil(25 a 20 let) je to pisane tou starobrictinou 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-10-26 00:36 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
On 2009-10-25 22:50:51, 7wcsnurka wrote:
Branko aj ja gratulujem
snurka dik, idem o chvilu po nich, od dnes ich uz mam doma tesim
Tak se nam to tady stalo. Brannimir je sindibad(cti zindybad) a szrcs je looser (cti luzeŕ),beze choti,ditete v jednym slovu beze rodiny. Musi to bejt hodne neprijemni,kdyz vas preskoci v spolecenskem a zivotnim rebricku kamarad. Je to k spachani suicide (cti sjuiisajd). Ale bych to nechal bejt. Vono se jednou zadari i takovymu szoracsi. Sbali devecku,pojme ji do betlu a pak se zadari a holcicka povije jinou holcicku aneb hosiku. Jen je zapotrebi poseckat,vdyt jeste nema ani ctyricet. A taky dewitka ted padnul pod brannimira. + pro dewitku - hosik,mercedes a to vse. +pro brannimira -vyssi vzdelani , lepsi post,dum,hosik. Jasne 4:2 pro brannimira. - dewitka - pjesinka na hlave, -brannimir chlupaty nohy. Jo ale nohy se daji zakryt. Hlava taky,ale ne vzdy. Snad by bylo vhodny pro dewitku vstoupit na hebrejskou viru,to se pak cepicka nosi furt. A ma to taky jine vyhody. Takze resultem je jasny vitezstvi brannimira nad szrcsem a dewitku. Ale srovnat to jde, i kdyz ...
Borko,ty si kozi(s mekcenom nad z) pysk
Ale uznavam,bejbata robit treba,nech tu nieje o chvilu viac ciernych parazitov,aj ja sa posnazim 
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-10-26 17:28 ] Ayindyie |
snurka tak to je slovo do bitky
paradne dieta mam, ked spi, ani jest nepyta
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Tiez sa pripajam ku gratulacii!!! Hlavne vela vela vela zdravicka... To je to najpodstatnejsie
|
sznouro jsem zvedav,kluku jedna uherska. co s toho bude.
dejme sazku kdo bude mit spise dite :
1. szrcs aneb sznoura
2.kdy to bude , v kterym roce
3. co to bude - or boy
dame po 500 hornouherskych evr a vitez bude ten ,kdo bude nejbliz k pravde , t.j. uhadne nejvice dotazu
pred sazku,bych chtel videt obe zdravotni karty a kdyby mne poslaly ve skoumavkach ve vakuovem prostredi sve sperma .
jinac do toho nejedu .ponevac i holky muzou byt neplodni,jest dovoleno aby se mnozily nejvice s trema
predbezne sazim :
szoracs
2010
to ale neni konecni
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-10-26 20:47 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Borko,ja len technicku,ako sa odlisuju tie,ehm horno-dolno a ine uhorske eura od tych rakuskych,spanielskych,talianskych,greckych,irskych,holandskych,finskych,belgickych atd a inych evri?
Ja madarske,alebo ceske forinty nekcem
Ayindyie |
dnes prednasim na slovacsi. Zacina mne to v deset. Szlovaky treba neustale skolit a mne je treba prijem i v horno-uherskych evrach. I kdyz to vase evro je menecene nezli nemecke aneb franticke,pac platy jsou zde nizsi. To je ten duvod,sznouro. Ted to vis i ty. Kdyz prednasim v nemecku tak jsou dve hodiny k zavadeni eu predpisu v cr a v sr,spolu s dokumentem ve wordu s presentaci za 4000 evr. Na slovacsi je to jenom pet set s tym,ze to nedelam v britskym language. V cechach to taky neni vitezstvi asi 750 evru v cestine a prispevky v cz i v english. Slovacs je mene pracna a kazdej mne zde jeste zna. Pristi mesic su v trencine.
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
On 2009-10-23 11:41:08, brakin wrote:
njn Milan ma recht, tento problem som mal aj ja s Igo8, ale s Igo6 nie, cital som o tom aj na ce4you.cz a je tam fakt problem, ale da sa to prefleshnut a dako doriesit, ja som to riesil kupou modulu Nokia LD-4W za par supiek, dakde som nasiel akciu na cca 700skk a zobral si aj hai
no a teraz nemam problem, signal mam este skor, ako sa nastartuje Igo a aj vydrz baterky je o daco lepsia, no a modul viem sparovat aj s telefonom, cize pre mna omnoho lepsie riesenie
............suhlas branko,je dobra LD-W4.........
|
|