| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@hai Blava je v nedohladne. Idem do NZ na konzultaciu a potom sa rozhodne.
This message was posted from a T300 |
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
@ hai si trochu mlady aby si ma posudzoval,tym som nepovedal ze si soplos. Bohuzial take problemy maju dnes uz mladenci vo vasom veku teda nad 20 z vekom to samozrejme pribuda. Nie je to ani tak genetikou alebo povahou ako zivotnym tempom resp. Stresom. Ale vam sa take veci asi tazko vysvetlia. To vsetko pride,ked bude rodina nejaka funkcia atd. Ale zda sa mi ze sa bez zo mna uz neviete bavit. Nech da A &A
Quiz napr zemepis SR resp aj MR alebo sex.
This message was posted from a T610 |
|
Kde ste sa vsetci podeli. Cely den tu skoro nikdo ani nebol. To mate tak vela prace?
|
Posli mail tusim mam chybu v soft pda odosielat mozem ale nic mi nezostane v schránke i ked to vidim potom mi to zmizne. V note je ok. Asi som tie ppc moc chvalil.
This message was posted from a T610 |
tak oni sa so mnou bavit nebudu no nevadi ja si nieco najdem.chlapi ale vazne vcera som bol hladny mal som tvrdeho tothacha dnes som sa uz najedol je to ok
This message was posted from a WAP device |
|
Mail Ti poslem az po 22 hodine. Teraz nemozem.
dobre d
This message was posted from a WAP device |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Quiz: Kto je botova zena? Kde byva? Kolko ma rokov? Bije ho? :-)
This message was posted from a Z600 |
|
Tak som online a poslal som Ti to boto. Mas tam aj dokument Wordu. Hadam Ti to pojde. Daj vediet.
|
|
Vidis boto, to mas za to.
Answer: Botova zena je pani Srnkova, ma 42 rokov a svojho muza nebije, ale drzi ho pod papucou.
Just kiddin
EDIT: Uplne som zabudol, ze boto je vlastne zena, ktora sa vydava za svojho manzela, ktory je zase niekde opity v krcme. Pred pol hodinou mi to napisala do PM.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-05-17 21:37 ] |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Kde ste vsetci? Hadam nespite?
This message was posted from a Z600 |
|
Tak tu mame novy krasny jarny den a ideme na vec, Elrond, da sa niekde stiahnut NetGain? Buzeranti v Citruse mi aktivuju OW maxi az 15.6., takze bezim stale na mini, co je docela nevyhodne, takze by som rad usetril... Obrazky a animacie mam na webe vypnute, ale aj tak to pekne cuca data... Aj najmensia uspora by sa sikla... Ozaj, ako sync data z outlooku, ked poslem kontakt z outlooku, je to ok, ale naopak to nefunguje, preto musim pouzivat fma |
|
Pekny slnecny den Vam prajem. Vyskusaj to vyhladat cez google. Ak to nenajdes, tak to dam na sefans, ale az poobede, lebo bracho spi.
|
No skusim, ake je to velke... Nechaj ho pekne spinkat... Kua co chrape , ved je 1000 hodin... a jasne, to je tak ked niekto ide na web o druhej rano... xixixi :D:D
no cellphone... |
|
On ma teraz cely tyzden nocnu a stava asi az okolo 15:00. Nettgain ma okolo 3MB, co Ti pri 10MB zlhtne riadne riadne susto. To ako keby si mal odobraty tyzden netu.
|
|