Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Author Slovak forum V.2
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-10-21 18:29
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2009-10-21 11:34:37, hai wrote:
http://www.notebooky-brno.cz/[....]ket-pc-axim-x51v-vyprodej.html

...dobra cena?...

cena dobra,zariadenie az tak nie ale v porovnani,co sa predava teraz je to jeden zo styroch kralov.....
PS sa smejem aka hysteria sa rozputala okolo toho HD2 na O2 fore,vsetci co tam su, by ho strasne chceli,ziskavaju info o pusteni do obehu a pri tom su to vsetko len konspiracie.na samotnom zariadeni okrem 1gigoveho procaku a kapacitneho 4,3 displeja nic vynimocneho nieje.A dokial nedokazem na tom pracovat s presnym stylusom,asi sa vyprdim aj ja na to,i ked ista myslienka(prakticky skoro otestovana) by sa dala pouzit na vyrobu stylusu na kapacitak.No ved sa uvidi,ake budu prve skusenosti s finalnou ROMkou.....
What does not kill me, makes me strengthen
hai
P910
From: Heart of Europa,Slovakia , Ba
PM
Posted: 2009-10-21 18:35
...cize stale pouzitelne,citko?.....
http://www.joiku.com/
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-10-21 23:19
Nejak se mne zda,ze szoracs zde prestava dojizded. Asi naky problemy u szoracsu? Moch skrachovat klucina jedna aneb jej mohla britska mafie zabetonovati a poslat do reky temze. To my nevime,ale kdyby bylo vse jak ma bejt,podchvili by zde byly krivy britsky zdi aneb naka ojetina na dieslovej pohon. A mozna jiz v sedi klidu na nakym slovenskym salasu a bacu ondru,co by jeho paholek,uci casovati britske slovesa. To my ale nevime,pokud nam to nerekne. Brannimir se tedkom asi mnozi a nechce se zbytecne zatezovat esatem. Jo kdyz to ale nepujde,nic to. Vdyt se navstevujete s dewitkou a jednou takhle pred spanim si holky jakoze vymenite. No nic se nestane ,ze jo. A nikdo se o tom nedovi. Muj deda starej zajordanskej moravan, zdycky rikaval -kluku nezapomen, dobra prace za bura,dobra rada za petku. Takhle to treba brat a nic jinyho v tom nevidet. A ty penize,ja nechcu. Ja su vcera prozil svou smrt,resp. Jsem myslel ze zemiram,ponevac jsem neustale ckal. Dnes mne byl diagnostikovan zapal nejakyho bloudnyho nervu o kterem jsem jeste vcera nevedel,ze je vubec mam. No holt takovej je zivot.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-10-22 08:04
Hai je to stary crep.. naco ti to preboha bude? Skoda tych par korun..

Citko myslim, ze podla teba su stale len tie Looxy najlepsie Tiez su to pekne stare crepy HD2 by som ja osobne kludne bral.. a co sa tyka vyroby stylusu, to si asi robis srandu... prplat sa s niecim, co si mozes kludne kupit..
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-10-22 08:45
Majkle preco myslis? Ohladom Looxa,daj mi tipa na zariadenie aspon s 500MHz plnohodnotnym procakom,aspon 128MB pamate pre WM 6.1 a 320MB pre WM6.5,slot na karty SD,CF pristupne zvonka(CF by som v najhorsom ozelel) aspon 3,6" transreflexivny displej,vsetky HW tlacitka a D-pad,USB host,3,5mm vystup,systemovy konektor.... a velmi rad si to kupim,najde sa zopar vynimiek typu Geltec,ci Asus ,ale plnu specifikaciu nesplna ani jedno a ja nie som striedac zariadeni,u mna musi nieco aj vydrzat.Loox ma uz len jednu nevyhodu teraz,nejde na nom novsi system a tak nemoze byt odlozeny na dlhsiu dobu bez nabijania(HR) ale s tym sa da zit. K druhej zalezitosti ohladom stylusov,vsetky co som nasiel na nete maju velmi hrubu stycnu plochu(len nahradzaju prst) na precizne kreslenie,ci pracu v komplikovanom podklade su nevhodne(ano,stale pouzivam looxa aj na taketo veci)
Cize moj plan nateraz je takyto,Jeden Loox pojde napevno ako mp3 player do auta(s extern. diskom,alebo velkou CF) zapojeny do AUX vstupu a druhy bude sluzit len ako navigacia(kamion,osobak) a ak predsa len zoberiem to HD2,to bude na to iste,plus ostatok funkcii.... ponatno malciki??
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-10-22 16:32
woldkide,ty ses hesky starej konzervista
dnes jiz pda beze fonu nejdou. a taky proc nosit pda,mobil kdyz to muzem mit v jednom?
3,6 inchu display - na prdel , 520 mhz (vim MHz) - naprdel. kdyz tak ,tak 1,6 ghz a alespon 9-10 inchu v netbooku.
cf card,zastaraly,velky a tezky.usb host zbytecny - staci wifi a , kdyz chces neco napsat ve wordu nebo v excelu , staci i nokia napr. 5800 se symbianem.
win mobile - defka softresetova ,symbian jednodussi a stabilnejsi.
probuh co chces kreslit na 3,6 inchovym displayi
do auta loox jako prehravac ale neblbni ,auta maji radia i mp3 prohravace
dle mne pda beze mobilu ,zastarale,nekoncepcny a bez budoucnosti

dnes jsem byl pri reke zambezi,kouknite na te pereje

se s vama vsadim,ze nevite kde to je a brannimir by to mel vedet
curwa,shipe je to jenom mobilem a pri takovym slunci,ze jsem nevedel co vubec fotim. nic jsem nevidel
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-10-22 15:35 ]
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-10-22 18:13
pravdu mas botlawmane stary som,aj konzervatista aj zakonzervovany... no a?? co je na tom zle? jedine tradicne hodnoty na tomto pochybenom svete pomozu dostat sa ludstvu z tohto marazmu,ked kazdy prispeje svojou malou ciastkou
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-10-22 20:25
Quote:

boto43 wrote:
520 mhz (vim MHz)

...

hai
P910
From: Heart of Europa,Slovakia , Ba
PM
Posted: 2009-10-22 21:12
boto ,ty si upgradeoval v delli pamat z 64 na 128?
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-10-22 21:35
ne ja nic neupgradoval,je zbytecne neco v tomhle kapitalismu upgradnovt
nam vsem snad uz pomuze jenom tohle
http://www.youtube.com/watch?v=f11-n9V3ofc&feature=related

tenhle song tady davam pro meho pritele s vostocnyij slavakiji

curwa ale tohle je spica,kde je ten hrusov? ja tam pujdu a dam tomu dedu 500 evru ,je to predse nas clovek
http://www.youtube.com/watch?v=GGFx5Y0eySw
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-10-22 20:44 ]
Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-10-22 22:27
Boha Boto neverim, ze tu fotku si fotil ty. Je rovna

Citko: z toho co si napisal mi je jasne, ze so sebou vozis dalsie kilo vybehovych hovadin Proste Loox to uz ma zasebou, takisto ako CF karty atd atd.. co sa tyka stylusu, ano, su hrubsie, ale podla vsetkeho by mal byt Win 6.5 prisposobeny na ovladanie prstami a to nehovorim o tom, ze HTC ma vymakane svoje ovladacie programy pre Win. A co sa tyka CPU.. tak aj moje BB ma rychlejsie, E52 tiez, iPhone 3GS tiez.. a nove Windows Phones skoro vsetky.. a systemovy konektor si myslel co napriklad? ved kazde ma MicroUSB

Nejdem vyvolavat flame Len to proste nechapem...
[ This Message was edited by: Sip on 2009-10-22 21:28 ]
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-10-23 09:44
Nuz Majkle v pohode,len si vysvetlujeme,ziaden flame
Mam zariadenie ktore funguje,naco ho menit,mam k nemu spustu prislusenstva,naco ho menit,svoje potreby som uz zmenil,nevyuzivam ho tak intenzivne ako kedysi,ked som nemal notebook,ale ako navigacia ide super(ma rychlost aj dostatok pamate,na co je iGO zvlast citlive(inu navigaciu nemienim pouzivat...mozno Copilot,ale aj to je klon iGO) Chcem aj ine,komplexnejsie zariadenie(vid HD2) ked som v praci loox ide na navigovanie a HD bude na telefonovanie a ako zalozna navi,pouzivat totiz HD2 ako permanentnu navi mi pride ako plytvanie materialom(stale pripojenie na nabijacku,apropo uz to vidim ako cez ten mikro USB tlacia velke prudy na nabijanie preto maju navrhnuty stojan s druhou zadnou stenou a pripojenim napajania priamo na kontakty baterie(stoji 60 pouds) Ked som v praci nevadi mi viac zariadeni,naopak je to ziaduce,ked tak vypadne telefonna cast kvoli navigacii,som nahrany,dve zariadenia to istia.Ked pojdem civilne,bude stacit aj jedno zariadenie(HD2) Okrem toho pouzivam externu GPS s TMC,zatial TMC v integrovanych zariadeniach niesu ak nepocitam hacknuty RDS modul v HD.Rozmyslal som aj nad samostatnou navigaciou,ale naco vyhadzovat peniaze ked ju mam spravenu z Looxa.Pamatove media,hmm to je toez kapitola,dnes sa tlacia zariadenia s velkou ROM a mikroSD,ano dobre pre vacsinu,ale zvonka pristupny slot s patricnou velkostou kariet(SD,CF) lahko vytiahnem,vymenim,nie ako vytahovat mikro spod baterky spytas sa naco vytahovat? tlacit 10 a viac giga cez synchrokabel je pekna pakaren,takto tam nahram veci cez citacku za par sekund a ja stale nieco robim s kartami,mam ich spustu,aj do autoradia pouzivam na hudbu a videa a cokolvek potrebujem spravit s kartami dokazem spravit len pomocou looxa,niekedy dokonca za jazdy editujem systemove subory na navigacie,ked testujem nejake upravy ja viem,som vynimka voci sedemu priemeru,ale pre to mam take poziadavky ako mam. A systemovym konektorom myslim to cudo co sa pripaja odspodu v tom tusim 39 zilovom plochom kabli je vsetko:mikrofonny vstup,audiovystup,nabijanie,USB host,client,seriovy port.....) uz vidis kam sledujem?? nastrcim jednoducho looxa do kolibky a mam vsetko pripojene,s tymito ostatnymi sposobmi cez varianty USB potrebujem bud dalsie redukcie na vyvedenie napajania,alebo AUX,alebo viac samostatnych pripojov,uz si ma pochopil??? Na HD2 to vyriesim zhotovenou koliskou(nastastie ma mikroUSB aj reprozdierku naspodu a vedla seba,cize to nebude problem.Ako to bude s hostom sa uvidi,zatial nieje definitivne potvrdeny. 1.Loox bude jednoducho prehravac hudby(s jeho ovladacim komfortom a parametrami zvukoveho vystupu sa vacsina autoradia moze strcit) a zaroven moze byt ako monitor pre OBD,cez seriovy port,komfortny palubny pocitac.2. loox bude ako samostatna navigacia do prace aj na sukromie a konecne HD2 bude na ostatok(telefonovanie,sms,organizacia casu,multimedia a na navigovanie k zaparkovanemu autu a vsetko to je za par halierov.Ja nepotrebujem kupovat stale nove a nove veci,ked tie nove ani niesu take dobre ako stare.Dnes sa fakt vsetko tlaci na spotrebu,vyrabat,vyrabat,len nech kupuju stale jak webnuty nadcasovych veci je naozaj malo a loox patri medzi ne,ci sa vam to paci alebo nie. Vy si mente fony kazde dva mesiace,a auta kazdeho polroka,je mi to fuk,ja si slapem svojou cestou dalej bez ohladu na vrtochy mody ci trendy. Mier v dusi a pekny den

PS boha dneska cakam balik a ti postari si vymysleli strajk
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2009-10-23 10:24
Citko, minule som oprasil looxa, potreboval som navigaciu. Na satelity sa mi pripojil tak po 15 minutach, uz je nejaka finta na to gps? Posli mi pls link na navod ak existuje. Dik
http://www.zlyprezident.sk/
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-10-23 11:19
b1 bud rad ze si vobec chytil signal,ze jo brakine?
n560 ma malo pamate na iGO a gps stoji za prd,najlepsie externy prijimac,ale to si nechcel pocut,ze? nevim,skusalo sa vselico ale jednoznacne riesenie neexistuje,len to co som ti napisal na zaciatku,sorry
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-10-23 11:41
njn Milan ma recht, tento problem som mal aj ja s Igo8, ale s Igo6 nie, cital som o tom aj na ce4you.cz a je tam fakt problem, ale da sa to prefleshnut a dako doriesit, ja som to riesil kupou modulu Nokia LD-4W za par supiek, dakde som nasiel akciu na cca 700skk a zobral si aj hai

no a teraz nemam problem, signal mam este skor, ako sa nastartuje Igo a aj vydrz baterky je o daco lepsia, no a modul viem sparovat aj s telefonom, cize pre mna omnoho lepsie riesenie

Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic