| Author |
Romanian Forum |
lucian75. Joined: Jan 12, 2005 Posts: 1 PM |
orange streaming merge..am intrat chiar in seara asta..si au prelungit pana pe 31 oferta...resoftarea mi-a facut-o un var si cand l-am sunat sa-i spun mi-a zis ca are mai multe vs..si mi-a bagat una care a crezut ca e mai apropiata de cea a tel..nu stiu exact ce a vrut sa zica dar se rezolva..so ce vs e ultima ca sa fiu in cunostinta de cauza cand ma duc sa dac resoftarea iar pls |
|
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
@lenzexe
esti multumit de telef? as vrea sa dau t610 si nu stiu exact ce sa iau! un site cu jocuri java( poate si pt t610) stii? merci oricum! |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
r2f la telefon si r2d la organizer. asta e cea mai buna vers posibila pt p800.
|
lenzexe Joined: Jan 10, 2005 Posts: 1 PM |
Incearca mai intai wap.seclub.org - are de toate Sunt mai mult decat multumit de al meu k500i...calitate la um pret mic (7mil la liber doar la eurogsm) Procesor super rapid display superb Video ...filmele prin cablu de date te dau pe spate Mp3 - super 3d games (n-ai idee) 12mb + o multime de dotari Nu are bt dar merita fiecare leut |
asta e singura chestie care ma ´´supara´´ ca nu are Bt! am la calculator Bt si as vrea sa-l folosesc! iar pe site-ul ala am intrat dar scrie in rusa! si nu inteleg nici macar un semn!!! |
lenzexe Joined: Jan 10, 2005 Posts: 1 PM |
Am incercat pe un moto v80 setarile pt download de 1mb dar n-a mers...nu mai intra pe wap - Pe k500i a fost ok Stie cineva un site cu video streaming? Daca telefonul tot are asa ceva as vrea sa folosesc aceasta optiune |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Pai la ce va trebuie 1 mb? Sunt useri care ar fi multumiti, chiar isi dau silinta, sa ne intoarcem la 249k, sau poate 10-20k, cine stie? |
Fratilor: cum fac sa folosesc p800 pe post de web cam, si alta varianta... cum fac sa salvez filmul pe pc? Deci voi folosi total remote sau cum se numea, dar pt. captura? Am inteles ca softcam s-ar ocupa de asta, dar nu am reusit sa-i spun "ia fereastra asta, cu secventa asta video si foloseste-o ca un webcam, sau inregistreaz-o pe hard". |
frate io am reusit cu softcam ala demult. Framerate de 1fps dar era live . Conectam prin bt tel la remote p800, dadeam drumu la camera, softcamu pe fereastra cu remote, dai record sau live pt webcam. In yahoo msg sau unde vrei sa il fol. alegi la input camera softcam ....(nu stiu exact cum apare). Io zic acu din amintiri de peste 1 an...sper sa fie bine. Mai incearca. tre sa mearga.
|
Daca-l mai ai instalat, poate mai faci niste incercari Ca sa-mi spui mai exact, ca mi s-a luat  |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
La ce va trebuie mah frate p800 si p900 pe post de webcam la 1fps?!!
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
mie nu...da e misto faza...oricum nu am webcam, da nici nu imi trebuie.
|
ebayfraud Joined: Jan 28, 2005 Posts: 0 PM |
Decat sa faci un frag la counter mai bine listezi un prod pe eBay Market Place...........
Cine e de acord cu mine sa scrie si el aici.......
Traiasca si infloreasca Valcea.....
Quote:
|
On 2003-10-15 09:16:32, sosojerk wrote:
Inca unul pe lista romanilor.
Nu stiu daca altii au observat, dar Romania a fost puternic acuzata in acest forum de inselaciune pe ebay (OK, nu Romania, dar f multi romani care erau scammeri).Deaorece eu ii urasc de moarte pe cei ce vor sa insele (prin ebay sau alte metode) cred ca ar trebui sa le spunem oamenilor astora de pe esato ca nu toti romanii sunt la fel.Daca as putea demasca un scammer din asta de pe ebay,as face-o cu placere deaorece nimeni nu-si doreste sa fie inselat.
|
|
|
valcea si dragasani sa ma suga... scuze de limbaj. sunt cei mai mari scammeri din tara...dar pica unu cate unu din cate vad la televizor... nu mai merge mult.
|
yo ii admir pe cei care fac asa! in primul rand pt ca le merge capu sa ii faca pe fraieri! in al doilea rand pt ca daca ati stii exact ce fac...v-ati uimi! si nu in ultimul rand pt ca astia si cu cei care muncesc in afara tarii sunt cei mai mari invetitori in tara asta! ei aduc o parte buna din PIB-ul tarii!! poate nu ma credeti dar asta e!! pacat ca nu-i intelegeti! |
|
|