Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@colbert To nemyslis vazne. Ved ja mam iba klasicky dial-up. No nic, tak to chviiiluu potrva. Ach jaj.
This message was posted from a T300 |
|
colbert Joined: Oct 16, 2003 Posts: 1 From: slovakia PM, WWW
|
elrond ide ti to lebo podla vsetkeho by ti to ist nemalo kym nebudes mat pripojeny telefon k pc musis niekde na nete najist tu schemu ako upravit ten kabel |
|
@colbert Praveze ja ten kabel nemam. Mohol by si mi napisat presne oznacenie toho datoveho kabla? Dik
|
cize ty mas infra port? ak si niekde zozenies klasicky kabel pre ericsony alebo budes mat iba kable s com koncoukou tak ti to bude stacit na nete urcite najdes tu schemu ja som ju nasiel v taliancine ale uz neviem kde |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Hej Slovaci kde mi v Blave v nedelu opravia moj SE T 68 i
This message was posted from a T68i |
|
@boto Skus v autorizovanom stredisku ERICSSON oproti Polusu
Dakujem skusim to.Je pokazeny joystick.
Ked mi ho neopravia chcem kupit Z600 aky je ma ho uz niekto. Predava sa od 5.12. v SR.
|
@colbert Prave som stiahol tie maily, lenze neviem cim dat dokopy tie .dat subory. Cim si to pakoval? Dik
|
to elrond ja som to nepakoval nicim mne to rozsekal outlok expres kazdy subor na 500kb poskus to nejako dat dokopy a ak sa ti to nepodari napis |
|
Uz som to skombinoval do jednej spravy a ulozil fw a ten program na disk. Uz len ten kabel mi chyba. Dik
|
poznam jedne ho cecha ktory ma tu schemu ak chces napisem ti nanho kontakt |
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
..caffte hosi..
@boto43
ten fon mi jeden manik ponukal za cenu cca 14500 sk, novy, odblok., zaruka.. (v obchodoch je za 17000) ak xces, dam Ti cislo na toho typka, je v pohode, ja som si od neho kupil T610 a fachci bez problemov. (Typek je zo ZA)..
 |
|
@colbert Nemusis. Este neviem, ci to vobec spravim, bo ked hej, tak padne zaruka. Ale asi to az spravim, ked si kupim Z600, alebo ked bude po zaruke. @jacque Dlho som Ta tu nevidel. Zase si bol mimo SR? Ten typek Ti aj poslal ten e-mail?
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
@Elrond
teraz som bol na slovensku, ale mal som moc prace..
..a okrem toho si vybavujem tie viza do nemecka, takze nic nestiham..
Ten chalanisko mi ma poslat ten zoznam dnes (zajtra), ak posle, tak Ti ho poslem na mail.. |
|