Author |
Slovak forum V.2 |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Krasne ranko sa praje. Mima sa drzi zasady ranni ptace dal doskace ja som v praci uz od 7:00 budik na 6:15 ale o 15:30 padam z prace, snad sa konecne podari spustit kurenie
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Braki co jak boto v kukurici
brano a co nejde este sak si od fachu,ne
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Naaa sak ja nie som instalater kurenara zohnat je problem a aj servisaka na kurenie. A bager mi uz zrusil 3 terminy ja to kopat rucne nebudem curwa a ze nie je prace, ale zohnat ludi na robotu je katastrofa
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
szlovakok,jaky kukuricabo
ja vam dam kukuricabo vy huni
pomluvat ma tu nebudzete
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
caute
a ty este nemas ani zaklady? veru, rucne to nekopaj, je to fuska. svagor mal na to tiez bager. za 7 hodin to mal hotove a uplne mi stacilo vyvazat ten zvysok a nebolo toho malo. |
Boto sklapni,jediny madar co mi paci je Ildigo zo Susedov vcera bola kockaaa nuz Brano,za ten pounds per hour bych se na to dal,to vis stazene podminky ale keby to bolo u nas aj za four£/h,co povis?
ps nepotrebuje nekdo popilit,posekat drevo na zimu?
edit: vysla new verzia iGO 2006SE beta,idem to skusit vari,hmm
ou,ou bad idea
[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-21 12:43 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-21 13:39 ] |
Ale coby zaklady, dom uz stoji. Drenaznu jamu 5x3x2m hlbka mi treba vykopat, a ked dojde aj zaklad pod plot... Kurenar - fuskar ze bere 250 na hodinu. Hovorim mu, Gabo, tolko nezarobi ani prezident. A on ze preto som instalater. Curwa ndprizabili ste ho?
vzdyt sem to rikal,zober bandu ciganu od bota a budu kopat za 50/hod. ,mozno
ok igo repair,uff,uff

[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-21 13:51 ] |
Ta curwa instalaterska nedviha telefon, a to som mu naposledy nezaplatil aby dosiel na spustenie kotla, vyebal sa na mna. Citko boto je skrblik, ciganov nepozicia
Hm tam bude zrada ani ja by som neprisiel,keby mi nezaplatili majstra ojebkas len raz
ale coby, povedal som mu ze zaplatim ked dojde na spustenie kotla, uz ho poznam curwu, furt ma tahal za nos... 3 tyzdne montoval jeden kotol kkt.
Nakoniec to namontovalzle magor, ani system nenapustil, servisak co mi prisiel spustit kotol, kukol, povedal co je napc a odisiel
dpc dpc dpc
a ze majster do ruk nasrat a 3 dni nepustit k vode iba reci ako moja robota je kvalitna, budes na mna 10 rokov spominat ako som ti to dobre spravil atd ... takych majstrov do rana 10 vyserem
[ This Message was edited by: Branimir on 2006-11-21 17:40 ] |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
citko
aky program pouzivas na meranie rychlosti kariet v PDA ?
daco by sa mi zislo, ale najlepsi by bol .CAB
|
Pocket mechanic 1.6
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...niekto tu je tiez pekne rozculeny a tusim je to Branimir...
..inac, caute... som bola v praci a je to tam akurat na  |
|