Author |
Jugoslovenski forum |
jakuza Joined: Jul 19, 2003 Posts: 8 PM |
Sto srbin napravi ne moze funkcionirati!;-)
This message was posted from a T610 |
|
Worf Joined: Aug 07, 2003 Posts: 5 From: Banja Luka, Republic of Srpska PM |
Eee Jakuzo, mogao bih ti sada nesto reci, al da ne ispadnem pi.ka necu...
Pozdrav iz Republike Srpske!
p.s. Paviljonac, jebiga care, moras nekako pokrenuti temu...usput, jel zna ko kako da mi Balkanci kupujemo Mophun igre? |
Deedee Joined: Aug 28, 2003 Posts: 0 From: SCG PM |
Molim Vas da pricamo iskljucivo o telefonima!!!(bez politike i ,,pive")!
Posto je vecina iz lige ,,Dzentlmena"
DAMa Deedee pita- da li je neko od vas SAM izvrsio "upgrade" firmvera i kako je proslo.Imam t68i r6A012 i razmisljam da predjem na r8A15!!!
Kakve su nove igrice? ...
|
Worf Joined: Aug 07, 2003 Posts: 5 From: Banja Luka, Republic of Srpska PM |
Ako te ta verzija zadovoljava ne bih ti savjetovao da mijenjas...mislim, i ona ce biti spora (verzija) tako da...
A ima'l dobrih wap linkova sa 'placenim' igrama tipa QSoccer i sl? Ajde, ovi moderatori i ne znaju srpskohrvatski, hrvatskosrpski  |
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
stvarno se slazem da ovaj put nemjesamo politiku,samo mobitele,znam engleski ali ovako mi je ipak lakse! |
PAVILJONAC Joined: Jul 23, 2003 Posts: 136 From: Sweden PM |
ako neko hoce mophun igrice nek mi da adresu pa cu mu poslati ali rade samo na sonyericssonu t610 a imam i java
[ This Message was edited by: PAVILJONAC on 2003-09-16 14:08 ] |
Necu menjati Sw, jer dok kupim log, flash kabl - mogu jos malo da dodam :evrica: , pa da kupim t610! U Jugi kosta oko 300 eura! Koliko je u "okolnim" republikama?
Dalje...Odlucila sam da ostanem lojalna SE-u...Da li je neko od Vas imao iskustva sa nekim drugim markama telefona (ex. Nokia) i kako ste se odlucili bas za SE (ako ima zanimljivih prica, a sigurna sam da svako ima bar jednu - zasto je ne bi podelili sa ostatkom foruma...)
E, da, ja spavam sa mobilnim i to SPAVAM -podrazumeva da se igram pre spavanja, podesavam alarm, zvuke,itd - a preko dana mi je u blizini - koliko je to dobro zbog zracenja, posto me u poslednje vreme cesto boli glava (kompjuter ne bih ni da pominjem)?
|
PAVILJONAC Joined: Jul 23, 2003 Posts: 136 From: Sweden PM |
ja sam raŽnije bio lojalan nokiji dok nisam kupio 8310 gde mi se kvario 4 puta u 2 meseca stim sto sam svaki put nosio telefon na servis za popravljanje od tad sam zamrzeo nokiu totalno jer ne izbacuju nista novo samo prave slicne modele i prave novac na tome dok ostali konkurenti imaju sta da ponude a to nokia nece ponuditi za narednih 2 godine pogotovu kako se razvija tehnologija kompanija kao samsung i lg. odlucio sam se na sonyericsson jer su oni prvi izbacili telefon u svetu sa ekranom u boji. imao sam lose iskustvo sa ericssonom t65 jer mi se pokvario i 3 puta sam dobijao novi telefon i sva tri puta se kvario u roku od 7 dana. ali kad sam video t610 znao sam da je to moj sledeci telefon. inace ja pratim tehnologiju telefonu svuda u svetu. tako da imam najsvezije informacije. uglavnom telefon sa 260000 boja jos necemo skoro docekati barem u vecini evrope. za otprilike 6 meseci skoro svaka kompanija (osim nokie) ce imati slicne funkcije tako da ce ih razlikovati samo dizajn i dimenzije. moj sledeci telefon je 3g a to je sonyericsson z1010. ja licno mislim da ce motorola biti sledeci prvak na trzistu. |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Pozdrav ljudi, nov sam ovde.
Ako Vam trebaju mophun igrice (cracked) ima ih na http://members.lycos.nl/mobilex . Potrebna je registracija, a kada ih skidate uradite right click i save target as.
-GoJNiK- |
SE z1010 je ok telefon, mada bih ja bila zadovoljna i sa t610!
Ovde u SCG nemamo mogucnost ni da saljemo MMS,ni e-mail,a tek nedavno je omogucen GPRS!
Sto se motorole tice ona je uvek bila u samom vrhu kad su telekomunikacije u pitanju - i mom caletu je ona favorit!!! Pre sam mnogo vise ocekivala od Siemens-a, a oni su uradili nesto slicno sto i Nokia - izbacili su "pregrst" novih modela koji ne nose mnogo novina - cak su i razlike izmedju pojedinih modela jedino u dizajnu, itd. Kod nokie mi se svidjalo to sto je pratila trendove - forsirala velike ekrane, ali me je tezina pojedinih aparata odbijala! Mislim da Samsung "rastura" - kad je on jos imao model sa 65.000 boja!!! Moji favoriti su ipak, AZIJCI-Samsung, Nec, Panasonic!!!
Sta je sa (mislim britandkom co) Sendo?
Da-Hitachi je izbacio smartphone sa kamericom, QWERTY tastaturom i velikim ekranom u boji...jedva cekam odgovor ostalih proizvodjaca... |
ericssoni su uvijek bili zanimljivi zbog hrpe razno raznih dodataka koji se mogu prikljucit na mob,i od t28 imaju isti konektor,pa nemoram sa svakim novim mobom kupovati i nove dodatke!!vec sam preko 4 godine od kad imam mob sam na ericssonu i ne mjenjam ga za nijednu firmu,posebno ne za nokije ili samsunge koji ni polyphone melodije nemogu slat,a samsunzi nemaju ni bluetoot itd!u hrvatskoj je t610 vec oko 2 mjeseca na crno oko 300 eura,mada ni 500 nebi bilo puno za takav mob (t68/68i su bili oko 600 eura kad su dosli),mada ima mana,ali savrsen mob bi morali osobno napravit da budemo 100% zadovoljni!u hrvatskoj fala bogu mozemo slat i primat mms od petog mjeseca prosle godine(ht cronet)odnosno od sestog mjeseca prosle godine(vipnet),ali sto vrijedi kad ni dan danas nemozemo slat mms izmedju mreza a i cijena je europska(3,65kn (pola eura) mali do 50kb,odnosno jedan euro za veliki mms ili videoclip do 100kb))pozdrav! |
paviljonac upravo sam ugradio r1l013 software u moj t610 i mam t9 unos texta na hrvatskom ako odaberes srpski jezik u meniju ima i t9 na srpskom rjecnik je dobar ali se ipak u prvo vrijeme treba upisat dosta dodatnih rijeci da bude sve bolji i bolji . paket sadrzi automatski ceski engleski hrvatski slovenski slovacki i srpski jezik i t9 unos pozdrav |
Od sada i u SCG postoji mogucnost slanja imejlova i MMS - i jos bolje - tokom probnog perioda je besplatno!!!
|
moodswinger Joined: Dec 10, 2001 Posts: 78 From: New York, USA PM |
Hajde, fino je vidjeti temu na Esatu na poznatom jeziku. U ona davna vremena kada je moj prvi T68 stigao u Sarajevo i kada sam se pridruzio ovom forumu (oktobar-novembar '01.) nije bas bilo raje s kojima se moglo komunicirati na nasim jezicima, pa nije imalo smisla pokretati ovakav thread, a poslije se i zaboravilo...
DeeDee, sto se tice FW upgrade-a, nema potrebe da ga mijenjas, jer su razlike neznatne (osim ako ti ne trebaju efekti na kameri i "satro" zoom), a telefon nece biti nista brzi.
PS. Za koliko se T68i sada moze "utopiti" u nasim krajevima? Otkljucan, naravno. Hvala za info. |
bilo je i kos nas besplatan period za slanje mmsa od petog sestog mjeseca prosle godine pa sve do nove godine vip i 1.2 ove godine cronet samo sto sam slabo slao besplatne mmse jer nisam prva tri mjeseca znao nikog tko ima mms a bio je i samo jedan mobitel u igri t68i a tri mjeseca kasnije 7650 pocetkom devetog prosle godine !!! u plavom oglasniku kod nas novi t8i bez kamere oko 1200kn ili 160 eura rabljeni jos jeftinije. |
|