Author |
Je tu niekto zo Slovenska a Čiech? :) |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Ked nemame sancu vyhrat vojnu, podrobime si to tu aspon takto... 
Hm, co na to El?  |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
boto musim povedat ze tvoja anglictina je na velmi vysokej urovni a ty sa chces este doucovat..sak ja neviem ani polovicu..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@sorryman a keby som ofladal uscinobritcinu sade som holt wap je na puke
Ayindyie |
sak to vidim ako uz zbieras tie posty..si na kazdom prihlaseny a stale tam pises...
To o postoch od Teba sekne...  |
JJ Hawk si mu dal
Ayindyie |
chlopi nejako sme sa rozliezli a uz nekecame u nas doma..tak sup domov..tam budeme zbierat posty..
Zef Joined: Jul 22, 2004 Posts: 14 From: *Lipany*Presov*Kosice* PM |
Osemdesiate roky.-Robotnik nedostal na vyplatu premie a tak ide za odborarskym predakom/ROH/.Ten mu vravi:Sudruh pamatas nedavno bola Prvomajova manifestacia:Robotnik:Jasne ved som niesol transparent sudruha Husaka:Predak:Vo vrecku saka si mal flasku borovicky:Robotnik: No a?Predak: A pamatas co si urobil ked som Ti povedal zahod to svinstvo. . . . . ;-)
This message was posted from a T610 |
@nazdar Zef,len ftip povies a zdrhnes
Ayindyie |
Replika zo serialu JAG: "Navrat na matersku zakladnu!"
 |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Bol som riaditeľom jedného veľkého koncernového podniku. Kávu mi varila sexi sekretárka, do práce som jazdil Tatrou 613. Raz za mnou prišli, aby som zaplatil 5 000 korún na pohreb člena ÚV KSČ. Povedal som, že za 5000 pochovám celý ÚV sám.
Od tej doby som pracoval ako riaditeľ malého podniku. Kávu mi varila stará sekretárka, do práce som jazdil Tatrou 603. Raz mi vyčítali, že som nebol na poslednej schôdzi KSČ. Povedal som, že keby som vedel, že je naozaj posledná, prišiel by som s transparentom.
Od tej doby som robil majstra. Do práce som jazdil vlastným autom, kávu si varil sám. Na stene som mal obraz Husáka a Lollobrigidy. Povedali mi, aby som tú kurvu zvesil.
Zvesil som Husáka a odvtedy som pracoval vo výkope. Do práce som jazdil na bicykli a kávu som si nosil v termoske. Keď som kopal, prišli za mnou, aby som si bicykel schoval, že pôjde tadiaľ sovietska delegácia. Povedal som, že bicykel mám zamknutý a poistený.
Od tej doby som nezamestnaný.
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
A co keby sa Slovakia forum zmenilo na Czech and Slovakia forum?? Sak sme si bratia
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Ing, to chces ako emigrovat a pisat sem ako cudzinec?

To potom moze Elrond rovno zvolit nazov "World forum"
 |
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
hello to all!
 |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Hello. Vidis? Rozbehlo sa Ti to az po roku a pol, ci tak nejak.
|
|