Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
pretoze mily "snurka" stare prislovie hovori,co je doma,to sa pocita, a servery padaju,ti papagaji,co vraj chrania zaujmy autorov su coraz drzejsi a drzejsi a zivot ma naucil,ze stare platne maju cveng.Ja vim,ze kapacita ulozisk rastie,rychlost pripojeni tiez,vsetko to smeruje na system Enterntaiment ON Demand a uz sme pri tom.Sam sa ohanas mainstreamovymi mediami a nevidis,ze zhromazdovanim a tvorbou vlastnych archivov vlastne bojujem proti takemu systemu,kedy nas mozu prostrednictvom medii ovladat a podsuvat iba vhodny a neskodny obsah.Takto mam a pozriem si,ci vypocujem co chcem a a na co mam naladu. A okrem toho som to rozviedol podrobnejsie,muco si nevie stahovat filmy,tak jej robim databazu filmov,hudby,fotiek,aby si to mohla lahko prehrat pomocou TV a prezentovat to tak aj ostatnym,aj ked nie som doma.uff som sa rozpisal...
PS a kuknem si Volverina ze jo Braki 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-09-16 14:41 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Snouro,jaka pak obehrana deska To ze szoracs je nevojak a prase civilni je tady ouplne novy to ja zas souhlasim s dewitkou,vsichni jsme vojaci,jenom ze nekdy je civil. A co s takovym vojakem jak szrcs,ktery ani vojak nebyl. Zrejme mel plochy chodidla  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Oltcitko ala don qiuchot
Ale argument muco beriem,zbytok prasis,net sa nikdy nebude dat uplne kontrolovat,furt to bude akcia-reakcia.....a necmaraj pls nake konspiracne puke
Ayindyie |
Nj borko,ta vojna mala aj nake plusy,prvy polrok urcite,potom to bolo len ozieranie a strata casu....
Ayindyie |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
snurka ze ta este bavi citat tie botove posty.. ved to je uplne o nicom.. ja som prestal uz pred rokom...
som si kupil nokiu 5530...
je to celkom zaujimave.. urcite lepsie ako iphone ale zase nie az tak super...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
a ide sa na nakup... toto som uz mal davno a teraz opet asi budem ako to zacinaju vyrabat..
Sorky,ale mna borko celkom bavi,len nako v poslednom case straca dych,asi ma nake pracovne,alebo rodinne problemy,invencia a vtip sa desi stratily....
Co hovoris na pripravovane coupe mini? Podla mna paradna hracka vo verzii jcw a mozno bude aj silnejsia....trabant je vcelku fajn recesia
Ayindyie |
este som nevidel to nove coupe.... ale ako vsetci vieme bmw nevypusti daco co nebude super..
takze to musim pohladat..
trabi je super..
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
citko, xmeni su fajn
Robko, ja potrebujem ulozisko pre rozpravky, pretoze moja manzelka nevie zaobchadzat s dvd mediami a kazdy mesiac je daka rozpravka poskriabana, takze preto 1TB
sorky trabi je uz dakej new generacie?
|
Jo hosi,kdyz se jezdilo na trabantech,vy jste jeste byli v koloidnych roztocich vasich rodicu szrcs necte ,vdyt se ode mne uci. Co tady napisu on udela. Ja vim ,ze ho serou plochy chodidla ale jak by on utikal pred nepritelem. Jsem se rozhod pomenit psy. Koupim moskovsky strani soboky. KO prekrizen s bernardinem. Vostre jak ziletka ale dobre ovladatelne.
Kde je muj pritel brannimir? Snad jiz pozadal v cechach o asylum .
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-09-16 19:57 ] |
Borko,ze mas otrasne skarede a hnusne havkace,zato nemoze nikto
A mozno mas ten vrchol nevkusu,arogancie a absolutnej absencie estetiky len v jednom kuse....
Ayindyie |
aj skarede nalady ma a kadeco ine...
dnes som robil spiona... mam red arrows ..
mali nejaky cvicny den..
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
milan, ty zberatl
Banlieue 13 - Ultimatum uz mas ?
|
soracovi vyroky poslednych dnu :
som si kupil nokiu 5530...,a ide sa na nakup...,mam red arrows ..
co se s toho da usuzovat o osobe,ktera to psala
tezko rici ? stylista ,dle woldkida? to asi ne.
spise bych rek,clovek ktery prozil hodne tezka mlada leta a ted si mysli,ze je ze vseho venku a muze si delat co chce.
za mladi musel tezko pracovat a musel byt nekym pravidelne ponizovan a bit.vice nezli jiste ze byl nekym popouzen a chranen (asi maminka). ten nekdo mu rikaval ,jednou ti bude lepe a dosahnes toho,ze te nebude nikdo ponizovat a bit.
bohuzel vetsina tehto lidi si to vyklada,tak ze ponizovat a bit budou oni (vid. kauza woldkid -szoracs).
jak se projevuje v dnesnim skomrecionalizovanem svete moc.
Neco jsem koupil,koupim, ja to mam a proste persona jde s kazdou novou veci hodne rychle ven na buben.
szoracs ale za sve komplexy mladi nemuze .on byl k nim dotlacen spatnym chovanim jine osoby (nevim jestli to byl jeho tata,kamarad,spoluzak atd).
mel by se ale lecit ,pac postupem let se tahle diagnose zhorsuje a muze dojit k totalnymu k odvraceni od lidi. jiste naznaky jsou zde dnes ,kdyz jsi nemuze najit zivotniho partnere a zrejme podezira vse ve svym okoli,ze mu chce uskodit tak jak onen domnely clovek,kdyz byl szrcs jeste detatko aneb vetsi dite.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|