Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Visitors browsing this topic: 2
Add to Bookmarks
Previous  123 ... 989990991 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-08-28 19:30
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Sznouro ty lumpe. Nemel jsem na tobe cas,byl jsem v hradci a v pardubich,ale ted te domrdam. Jaky su ja rudoprdelnik?
To rikas ty s nesvobodnych hornich uher. Vdyt vy jste policejni stat vice a hure jak bejvale cssr. Cetnictvi a zandarstvi na vas ciha aby vas mohlo pokutovat. Cykani a urcikani vas rozkradaj a vasi rozhodci organy brani je. Je to ostuda. Ted jsem projel pulku cech a nikde zaden cetnik. Vy nemate svobody vubec a o demokraci si nechte zdat
_B1
T68 gold
From: PN
PM
Posted: 2009-08-30 23:09
Cafte, ja len koho byzaujimalo, stroj uz nam 2 dni vyraba predajny papier
zatial je rychlost 380 m/min, ked sa vyladi mal by bezat so 600 m/min

nerez a hlinik

---------------------------------------------------------
http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-08-31 00:02
Brano, aky to je "predajny papier" ?

.. to je ten co sa predava a ja si do neho "utieram zadok?"

_B1
T68 gold
From: PN
PM
Posted: 2009-08-31 00:06
no napriklad ten. Ale v tomto pripade je to papier ktoreho kvalita je dostatocna na to aby sa poslal zakaznikovi. Napr 40 gramovy papier musi mat gramaz v rozsahu 39-41 g/m2. Sleduju sa tam aj dalsie veci, napr. homogenita

Mam 4 dnovy vikend, vegeet, co ty?
---------------------------------------------------------
http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-08-31 10:00
ja som sa nedavno vratil do prace po stortyzdnovej dovolenke, teraz mam pol dna volno, bol som v Nr registrovat novu pistol, streda az piatok idem do MA a potom mam zas 3 dni volno.
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-08-31 13:48
hehe braki furt chces nasrat toho B1cku nuz a ja stahujem HD filmy,musim kupit nejaky media box s HDD,aby to bol kde davat,lebo tie tri disky s 1320GB su uz plne(divx) a tie HD potrebuju trosku viac miesta a popri tom som postahoval nove databazy kamier,tak ich teraz instalujem do looxa(separatne pre kazdy stat,tak je to casovo narocne) vcera som testoval novu vyvojarsku verziu igo z 13.8. bude podporovat aj dopravne obmedzenia pre kamiony(vyska,dlzka,sirka,zatazenie napravy),vedenie tachografovych udajov(managovanie vodicov,striedanie,odpocinky...) je sa na co tesit,len treba este pockat na spravnu licenciu,ta uvolnena nieje plnohodnotne funkcna. takze asi tak.majte sa.
What does not kill me, makes me strengthen
7wcsnurka
W910 Black
From: Velky Saris,Slovakia
PM
Posted: 2009-08-31 14:32
Tat tak,nech je b1 v robote co naviac,ten tvori honoty,u b2 je to jedno,ci je v praci jeden,alebo 365 dni v roku,vytvorena hodnota je furt nula
Ayindyie
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-08-31 16:41
You'll never get a second chance to change the first impression.
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-08-31 18:04
Quote:

7wcsnurka wrote:
u b2 je to jedno,ci je v praci jeden,alebo 365 dni v roku,vytvorena hodnota je furt nula

Je to smutne ale je to tak, inac paradox je ze ma platia z dani a dane platim aj ja.

Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-08-31 21:03
Cize si jednym eurom prispievas na svoju vyplatu A ostatne Ti platime my.. kua Na mna neplati nik.. iba Ti co beru od nas vodu

Btw Citko archiv HD filmov a velkost 1320GB je uz si myslim dosst uchylna
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-08-31 21:49
no jo szlovaci,nejak vesele vdyt vony vas te smichoty rychle prendou. madari vasi rivalove, vam to jiz hesky naplacavaji. dondou si na vase vysostni uzemi a slavej nakou sochu co postavily uplne jini madari
neco se tady proslycha ,ze vstoupite s madarama do valky. ja rikam s vas nadelaj nudlicky do nedelni polivky a na pres rok kdyz vam reknu "halo uhrove" ,smutne svesite hlavy ,pac budete opet soucasti velko-uherske risi.
jo a taky se neco zde rikalo o nasazeni modrych prileb na uzemi jizniho slovenske
a to nebude taky sranda,kdyz vas bude okupavat vas veliky amerrickej vzor. hlavne brannimir a sznoura,pilne ucici se jazyk madaru,se budou pak dovolavati velikeho slovanskeho bratra - rusa aby je osvobodil spod uherskeho utlaku.
v cechach jsou asi tri tabory -priznivcu magyar-szlovak konfliktu
1. vubec o nem nevijou
2. jsou s madarama
3. par lidi je se slovakama

ja vas ale potesim ,ja su s vama a budu vam posilat strelivo pres hranici
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-08-31 21:55

On 2009-08-31 21:03:10, Sip wrote:
Cize si jednym eurom prispievas na svoju vyplatu A ostatne Ti platime my.. kua Na mna neplati nik.. iba Ti co beru od nas vodu

Btw Citko archiv HD filmov a velkost 1320GB je uz si myslim dosst uchylna

ani ne,to su len normal divx,HD zacinam este len zbierat,zatim mam 3(slovom) tri kusy
Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-08-31 23:35
Citko v tom pripade je ta velkost archivu este horsia
Co s tym ides robit? Kedy to chces vsetko pozriet?
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-09-01 07:21
uz som to videl skoro vsetko,co je dobre si teraz stiahnem v HD,suviksy davam na dvd ako nepozeratelnu zalohu to vis ako sa hovori,ze ziaden disk nie dost velky
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-09-01 16:11
uryvoj z jedbej nemenovanej diskusie:
" Je to v skutočnosti ešte horšie.
Keď som Dolejšího analýzu čítal niekedy v polovici 1990 ako prvý ponovembrový samizdat, moje tušenie sa potvrdzovalo.
Dolejší len okrajovo naznačoval cudzie záujmy. Veľmi okrajovo. Zameral sa na odovzdanie a prebratie moci len v lokálnych podmienkach, poukazovaním na špinu charty 77, ktorá sa drala k moci.
Dnes už vieme, že tá špina bola živená záujmami smerujúcimi ku globálnemu ovládnutiu ĺudí a zdrojov zeme.
Všimni si "cv" ako rozobrali feminizmom rodinu, reformami školstva mládež alebo napríklad potravinovú bezpečnosť štátu. Nehovoriac už o modle bohatstva, peňazí. Mamon je to čo nás rozdeľuje.
Robili to tak, že ľudí zmagorili nekonečnými telenovelami a inýmí pičovinami, vnútili nám spotrebný život na úver. Dokonca tento trend badám už aj pri starších rozumnejších ľuďoch, čo ešte pred 10-timi rokmi toto tvrdo odmietali.
Ľudia nemali čas uvažovať a logicky triediť informácie, museli pracovať na svojom (mediálne vytvorenom) sne. Naučili nás, že nie poctivou prácou je človek živý.
Lož vydávajú za pravdu a jedinú ideológiu. Duša človeka v dnešnom svete nemá cenu.

Teraz je čas platiť za všetky dovolenky na Home credit, domy na hypotéku alebo autá na lízing.
A platíme vysokú daň.
Spoločnosť je rozvrátená, neplatia zákony.
Postavili človeka proti človeku, nie cez zákony ale cez peniaze a bohatstvo.
Je toho veľa.

Jedinú presnú analógiu súčastného stavu popisujú Protokoly.
Ak sa človek dokáže nad tým zamyslieť, premietne si súčastné rozloženie celosvetovej moci zistí, že odveký boj sa blíži ku koncu.
A je len na nás ako sa zachováme."

dobre mysli chlapec
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 989990991 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic