Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Dnes o cikanech,urcikanech a hornich uhrech. Oficialni statistiky uvadej ,ze na szlovacsi zije asi 1,5 procenta romske ethnicke skupiny. Neoficialne se rika az o 15 procentach. K tomu asi deset procent magyaru a vseho vsude se dostavame k cislu,ze szlovaci jako nositele statopravi jsou narodem ktery ma ve vlastnim state nejmensi podil se vsech statu eu. Kdyz ale rozebereme tech zvysnich petasedum desat procent,zistime,ze ne mene polovina jsou szlovaci,magyari smiseni s cikanama. Tzv. Urcikani - s madarstini ur=pan, teda pani cikani.Szlovaci jako snad jedinej narod evropy,byli ochotni se parit s cikanama a delaj tak do dneska. Jak takovej urcikan vypada. No velice podobne i szoracsi. Malej,cernej,vypukly bricho naoko vystupuje jako bilej gazo,ale je to cikan,na to vemte jed. Jiste,ze v testech anti-urcikanstva by jste mely vsichni problemy. Muzou za to vasi predci,kteri po dlouhych odloucenich v kopcich u ovec,kdyz schazely s hor jako prvni potkavaly cikanky. Cikani zily ve vlastnich perach na navsich vsi.
Jiste,ze takovy pastevec nekoukal jestli je zena,kterou prave potkal,bila,cista a heska. Prvotni bylo,to co ma mezi nohama. Pak oplodnil i vlastnou bilou chot,ale tak pocnul retezec mnozeni bile pastevcovo dite -cerne pastevcovo dite.
Az by jste mely pochybnost o svem puvodu ,poslite mne vzorek sve krvi a ja vam vydam certifikat o puvodu. Jo devitka a szoracs to budou mit tezky,ale kdyz jsi priplatej,nebude to az takovej problem. |
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
...................veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeety goooooooooooooooooooood...........
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
atlis, de si? |
.....kde by buol...v Polsku....
|
On 2009-08-21 16:31:00, boto43 wrote:
Dnes o cikanech,urcikanech a hornich uhrech.......
.....radeji o tveem brichu........
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
ako? nuda? weekend za nami,menil som lozisko na jednom passate a ostal som prekvapeny ako ako to maju dobre spravene a jednoduche na vymenu(jednoduchsie ako na sififtine ) vcul si davam dokopy nejake papiere na preplatenie uslej dovolenky a odstupne zo starej firmy,nejake grosule sa zidu(mal by mi synovec prist nahodit izolaciu na polku strechy a nejake nove riny,jednoducho ja na to nemam cas,nech si zarobi chlapec) ked uz je ta kriza
What does not kill me, makes me strengthen  |
......ty si kde teraz?...na SKlandii?.....ozaj vygoogli si movie `2012` od Emmericha...tuha apokalypsa...
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
no co hai,uz zhromazdujes zasoby? 
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-08-24 16:08 ] Ayindyie |
On 2009-08-24 15:52:54, hai wrote:
......ty si kde teraz?...na SKlandii?.....ozaj vygoogli si movie `2012` od Emmericha...tuha apokalypsa...
ne,UK a 2012??? takych datumov tu uz bolo
On 2009-08-24 17:04:37, 7wcsnurka wrote:
no co hai,uz zhromazdujes zasoby?
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-08-24 16:08 ]
....VERIM V TVOJU POHOSTINNOST,a pribehnem pod tvoje ochranne kridla.... God save the HutorLand
|
On 2009-08-24 17:09:24, oltcit wrote:
ne,UK a 2012??? takych datumov tu uz bolo
..........hmmm,Mayovia su Sintri,Koumaci.....a horsie uz aj vedci zistuju ,ze sa nieco deje..... tak pln sypky..
|
jeden z mnohych nazorov:
Tak takhle vypadá apokalyptické béčko 21. století - klaustrofobické jízdy kamery a zmatečný střih, primitivně napsaný scénář, lacině působící odkazy na aztéckou mytologii, tuny patosu a melodramatičnost, za kterou by se nemusela stydět ani leckterá telenovela (,,V těžkých časech, bůh volá tě...Ty jseš výjimečná")... Na tenhle soudný den každý soudný divák hned raději zapomene...
takze sorry Hajku,ten citat bol z recenzie nejakeho cajoveho odvaru na toto tema(rovnaky nazov,skratka typicky falzifikat filmu).Apropo ten Emmerichov vytvvor je uz na svete?
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
bi-csabo
slovacs mely jste pravdu, i my jsme madari /s hackem na r/
jasny dukaz zde
cechomadari
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
On 2009-08-24 21:07:24, oltcit wrote:
takze sorry Hajku,ten citat bol z recenzie nejakeho cajoveho odvaru na toto tema(rovnaky nazov,skratka typicky falzifikat filmu).Apropo ten Emmerichov vytvvor je uz na svete?
....nasiel som zatial len trailery,ale vyspikovane obrazy,zabery....ale slabsie natury radsej nepozerat.....
|
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|