Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 982983984 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-08-11 16:32
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Co se to zas deje v handlove? Ze pry dvacet mrtvych. To snad ani neni mozne. Jo v rozvojovych zemi jako na lovacsi je asi vsechno mozne. Bezpecnost a ochrana zdravi pracujich je v kapitalistickych zemich na vedlejsi koleji,bohuzel. V prvnim radu jsou zisky kapitalistu a jich pochlebovacu. Bezpecnost technickych zarizeni se resi na spatne legislative. Lide ,kteri by mely byt andelem straznym nad delnictvem a rolnictvem,jsou dnes podnikatele. Jo mluvim o bezpecnostnych technicich,reviznych technicich. Sve penize si vydelavaj tym,ze jsou podlizavi ke kapitalistum a nedelaj jim problemy s oblasti bozp.
Mnozi kapitaliste,jsou lide,kteri nemej ani maturitu a otazky bezpecnosti lidi a zarizeni jsou pro ne spanelska ves. Stat resi bezpecnost tym,ze privatizuje firmy,ktere byli statni a dohlidaly nad bezpecnosti technickych zarizeni. V teto oblasti vznikajou dalsi subjekty a bezpecnost a ochrana zdravi se prodava na trhu jako brambori. Uspesnejsi je ten kdo dela za mene penez a dela vyrobcum,provozovatelum mene problemu. Neni statni nezavisle firmy od penez,ktera by overovala bezpecnost vyrobku a bezpecnost pri praci u provozovatele. Co zustaly inspektoraty,jich hlavni cinnost je sledovat cerne zamestnani,aby stat nebyl ochuzen o dane a pojistne. S techto duvodu se nelze divit,ze se takove veci deji a budou dit.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2009-08-11 18:27
V cr to ale nebude lepsie...
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-08-11 18:48
To jest pravda. Pokud chybej systemove opatreni,tak chybej,nezavisle na narodnosti,rasy,pohlavi a nabozenskeho vyznani. Jiz vladimir iljic rikaval roletariat nezna hranic a taky burzuj ne. Mezi lidma neni rozdilu v barve pleti (i kdyz slovensti cikani -pozn.autora) v narodnosti. Rozdili jsou jen ve vlastnictvi vyrobnych prostredku a v prodeji pracovni sili. Konec citace soudruha iljica.
curwa hosi,proc ten szrcs topi toho psa

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-08-11 17:51 ]
7wcsnurka
W910 Black
From: Velky Saris,Slovakia
PM
Posted: 2009-08-11 19:40
Jasne borko,cervene cvarga je na tom lepsie,chces statistiky(len dostupne,ruzove) cinskych bani?
Ayindyie
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-08-11 19:47
Jo,btw ta bana mala byt uz aspon 10 rokov zavreta,v eu sa riesi co z vyfukovych plynov,ale hnede uhlie plne siry,co a neviem akeho svinstva.....
Ps a tie komercne-odpad media,to sa neda pocuvat,ak je clovek v krcme a ta luza na to ziza...
Ayindyie
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-08-11 20:55
Jo sznouro,kitajsky doly,snad nechces srovnavat s nasima. Vem si statistiku banskych nestesti v ceskoslovensku pred a po osum a devadesatym. jo a to byli v te dobe jine fofry.
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-08-11 21:08
ako dnes povedaf ficko:

100% -tna sukromna spolocnost, ale odskodni ich stat, to je sice pekne, ale kto platil banikov stat alebo ta spolocnost ...

toto bremeno by si mala zobrat na krk asi ta spolocnost imho
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-08-11 22:33
No jo, dewitka. Kdyz odstrelijou gumaka aneb cetnika tak jej odskodni (pozustale) vice nezli dost. Proc by nemely i pracovnika soukromniho sektoru ? Jo snad by brannimir moch udelat srovnavaci legislativnej pokus. Ze by se je deset postavilo pod ten velikanskej jerab ve steti a pak jako v celku nahodne se utrhnulu bremeno. Jestli by byla gabina odskodnena byl bych zvedav jak by to bylo vyreseno. Ale ne,at to nedela,gabina nedostane nic a fenecky taky nic. Ono je v tom rozdil ,hornici dolujou nerostne bohatstvi,ktere jako takovy patri statu a ta spolecnost co je zamestnava muze byt soukromna ale tezi nerostne bohatstvi ktereho vlastnikem je stat. Wono takovej hornik,je jako statni zamestnanec i kdyz neni. Dneska v tady tomhle imperial kapitalistickym pravu je to vsechno popleteno a nelogicke.
Jo bych se dal poplest lampasek. To neni odskodneni zamestnavatelem, jedno jestli stat aneb firma ale socialni vypomoc mpsv rodinam pozustalych po katastrofach,havarijich a jinych neradech.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-08-11 21:37 ]
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-08-12 01:05
boto ale ja som za odskodnenie, zle si ma pochopil ...

inac ani ja nemam pravdu, pretoze odskodne vyplaca socialna poistovna ak sa jedna o prac. uraz, a odskodne sa pocita uz neviem presne kolko nasobok dennej place

takze sry
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-08-13 20:48

On 2009-08-11 20:55:00, boto43 wrote:
Jo sznouro,kitajsky doly,snad nechces srovnavat s nasima. Vem si statistiku banskych nestesti v ceskoslovensku pred a po osum a devadesatym. jo a to byli v te dobe jine fofry.

jj borko,5rocnice sa plnily na papiery na 110,az hocikolko %,realita bola niekde inde aj u nehod a ty to dobre vies,tak preco tu cmaras take sracky? mna osobne vytacas,ale ja som cholerik,mne to robi dobre
Ayindyie
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-08-13 21:23
snurka tak pridam aj ja daco.. aby ti bolo lepsie.

inac zajtra idem do londona na u2 sa tesim ako maly chlapec...
uz druhy krat..som bol pred 4 rokmi vo viedni...
You'll never get a second chance to change the first impression.
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-08-14 07:08
Ja vas zdravim,obyvatele podtatransky kotliny. Sznouro,havarii i pracovnych urazu bylo v dobe petiletek po mene. Na to muzes vzit lysohlavku (jed) . Jo ale ne o tom,sem chtel tedka. Vem si takovyho szrcse ,on si pojede na konzert u two a tolika zazitku a orgasmu tama zazije,ze my mu tady muzem jenom zavidet. Jo ale s tyma orgasmy,jiz ve vasim veku,hodne hodne opatrne. Blizite se k petatriceti a deti furt nic. Nevim dokonce,jestli mate pravidelnej sexualnej styk . U sznouru,szoracse bych to nerek a u hajka pochybuji jestli vubec. Branimir,zrejme neni sto oplodnit svou chot,ale to se nic nedeje. Pac ne kazdej muzskej pyj jest vhodnej do kazde vaginy. Treba jsi jenom chote mezi kamosmi propujcit a pak se jiz jenom o deti podelit. Jo ale kdyz se to neudela tak deti nemohou byt.
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-08-14 11:18
Sznouro,promin. Az ted jsem si procet co te vytaci a mne to divi,ze prave tohle te toci. Mne taky neco toci. Napriklad jde se mrdat a holka ma suchou pixi jak poust sahara. No neni tohle k porazeni a k infarktum
hai
P910
From: Heart of Europa,Slovakia , Ba
PM
Posted: 2009-08-14 12:22

On 2009-08-14 11:18:00, boto43 wrote:
Sznouro,promin. Az ted jsem si procet co te vytaci a mne to divi,ze prave tohle te toci. Mne taky neco toci. Napriklad jde se mrdat a holka ma suchou pixi jak poust sahara. No neni tohle k porazeni a k infarktum

....boto,pri pohlade na Teba by mozno vyschla aj Pust Gobi,nejen Holka zlata....
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-08-14 16:36

Sorky,prijemny zazitok,u2 su inak tohto roku zarobili len na koncertoch cez 110 mil $,najviac zo vsetkych...
Ayindyie
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 982983984 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic