| Author |
Romanian Forum |
lucian75. Joined: Jan 12, 2005 Posts: 1 PM |
eu am gasit opera 6.20 si dupa aceea 6.31 si a mers din prima si pe web si pe wap.agilemessenger is the best,il folosesc din vara,dar mai e si mirc,imi lipseste ftp unde il gasesc free?am citit ca merge upload cu opera,trebuie un script,ptr ca am citit 1 post ptr upload,am intrat pe o adresa si am facut upload la 1 poza dar cum fac upload la contul meu de ftp?pe s60 aveam seleQ cu care editam in html si puneam pe web cu yftp,exista si ptr p800 asa ceva? |
|
|
imi puteti da ceva sfaturi ptr p800?parca exista soft ptr alta tastatura virtuala,stiti ceva ptr ca e cam greoi sa scriu la asta care o are.ca sa scoata orange acces la html trebuie sa inchida portul 8799 (wap 2.0) ceea ce nu prea cred.9201 e wap 1.0 si are limita 250 kb sau cat o fi si 8799 1 mb dupa cum stiti dar eu m reusit o data peste 2 mb cu trick la opera...pause-resume dar nu stiu cum a fost posibil.cred ca stiu de ce au ridicat limita la 1 mb: cand au lansat serviciul video au pus pvplayer pe pagina dar nu s-au gandit ca nu se poate descarca...chiar eu i-am anuntat la 408 si dupa putin timp am vazut ca au marit limita. |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
eu folosesc tel symbian(p800, p900, p910) de aproape doi ani! Si limita aia de 1 mb e ridicata demult de la 250k...nu vreau sa reluam discutia. Pt uiq ai ftp dar nu e free, dar nu merge decat pe apn internet. Pt tastatura sunt o gramada de softuri, cauta, dar au buguri in ele cate vrei.
|
am gasit niste teme..merg in p800?
ma da voi asa rar intrati pe aici?imi puteti spune daca pot face ceva cu nescan si cu putty?vad ca putty ptr p800 e mult mai slab decat cel ptr s60...la ala erau f multe comenzi...ati folosit vnc?am incercat azi si nu am reusit nimik.
[ This Message was edited by: lucian75. on 2005-01-13 19:27 ] |
XenociD Joined: Dec 09, 2004 Posts: 30 From: Romania PM, WWW
|
Salutare la toata lumea de pe aici...vad ca sunt ceva romani pe forum...
Si mai vad ceva...majoritatea sunteti useri de p800, p900, p910
Eu am doar un k700i
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
stai linistit! yo am t610! dar nu ma plang! inca imi place...desi vreau un s700!
@ all! care e diff intre s700i si s700a..in afara de culoare! la test mai difera si spatiul din memorie! dak unuia ii merge un card de 1 Gb,celuilat nu poate sa i se potriveasca? |
raduth Joined: Sep 02, 2004 Posts: 14 From: Romania PM |
for bogdan_wrc
i=international
a=american
c=china
este de fapt acelasi tip de tel |
aha! merci! deci dak vreau sa-mi iau ma interezes de i sau a ! ok!
are cineva s700..ca sa imi zica dak e multumit de el..si ce puncte slabe are? |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Cred ca ar fi mai bine sa postezi in engleza ca un topic nou daca vrei sa intrebi despre S700.Iti vor raspunde multi care au asa ceva.....Ma intrebam oare cati romani suntem aici pe esato?hmmm...vreo 10-15?ce ziceti?
This message was posted from a WAP device |
s700 e misto, face poze super, ecran bestial, dar prea scump. nu e mare..e exact cat trebuie...e usor. Merita daca ai bani si nu vrei P series.
|
pai dak e apropiat ca pret de seria p..normal ca iau un p800 sau p900. dar ma gandeam ca e mai ieftin! merci oricum! |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Am avut de ales si am ales P910i. Nu exista grad de comparatie si daca dai camera la o parte, P910i isi face toti banii comparativ cu s700 care este doar un telefon. Capacitatea multimedia (camera) este mai redusa ca si partea cu jocuri dar oricum nu mai am timp de mult de asa ceva...softurile Symbian sunt super-tari si ce este si mai misto este ca telefonul este...bug free( or almost avand in vedere ce browserul intern al tel nu functioneaza- Opera e de departe, mult mai tare!).
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
mie imi merge perfect browserul intern pe wap unlimited. Nici o prob. Dar folosesc opera oricum.
|
godzilla1984 Joined: May 06, 2004 Posts: 16 PM |
Salut lume!
Am si eu o intrebare..stie careva vreun service center in Constanta ? Am facut un online update via SEUS la un K700 si acuma nu mai merge corect..nu mi s-au instalat costumization-ul. Acuma cred ca trebuie sa merg la un service sa imi faca un update acolo..
Iulian |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Cauta magazinele Germanos.Ei sunt service Connex si te pot ajuta si cu asa ceva.
This message was posted from a WAP device |
|
|