Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Szlovakok ,zajimate se therii odpruzeni kol a to je tak a prdel. Podstatne pro jizdu ,vidla se ma odpruzit jenom dolu kopcem v terenu,jinac se straci energie vynalozena k slapani. Nejlepsi je vsecko pevny ,zaden full suspension. Tam je vyhoda jedine v downhillu. I tereni kopce ktere jsem jel s odpruzenou vidlou,mne daly zabrat tak o 50 procent vice nezli bez odpruzeni. Dolu kopcem je to taky pro mne na prdel,snad kdyby jsem jel dolu malou studenou valley,pak odpruzim. Na kopcech jake jsu v malych ,bilych karpatech a podobne,se to nevyuzije. |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
milan ja ti neviem, vsetkych bikerov co poznam, jazdia na dvojpiestoch
tomuto daku dlhu zivotnost nedavam, toto miesto bude extremne namahane, to uz potom daco take ako chces ty
 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
cannondale s tym typom pruzenia v hlave robi uz vari 20 rokov,co viem a urcite aj dlhsie,akurat tento rok vymyslaju nieco nove(zrejme len marketing a k tym dvojpiestom,oproti Cann ...je to tazsie a komplikovanejsie,ale fakt neviem preco aj viac vyrobcov nerobi to ich riesenie ???? A nevidis mozno preto ,lebo tych Cannondaleov moc nebeha,su dost drahe.Osobne som ich videl v Bojniciach jeden raz na country pretekoch....
PS vyfuk vratane katalyzatora je komplet vymeneny,chybu v elektrike som nenasiel,tak som len prepojil lavu stranu s praou,aby svietili tie obrysovky,nahodil som novu baterku Vartu 80AmpH,vsetko funguje,az na tie zadne hmlovky ,ale dnes ked som sa isiel previest,vypalit katalyzator,prestala ist pristrojovka a smerovky kurwa sa sice nerika,ale musim hresit,a to som to mal odstrojene vsetko,jednoduch niekde to skratuje a preto stahuje napatie,len za boha to nemozem najst a cas kvapi,zajtra chcem nakupit uz veci domov,potom cely tyzden makat a v sobotu na noc vyrazit domov.Asi to budem musiet zrusit a odist neskor,to nemozem vsetko stihnut,a to som uz aj sam nahodil tu 120l chladnicku do auta pre toho svagra........Looxa som rozobral a zavadu s nefunkcnym zvukom po stvrtkovom naprsani do vnutra aj odstranil,uz len tu elektriku v sififtine spravit,idem sa na to vyspat,rano mudrejsie vecera,cafte
What does not kill me, makes me strengthen  |
Zdravim vas uhrove,vemte hesky jitro. Je mne az podivni,ze woldkid tady neustale spomina v souvislosti s horskyma koly firmu cannondale btw snad jedinou jsem ji tady spomenul,ale jak jsou nehorazne drazi. Dnes se ale staci podivat do pelotonu tour de france a vidime,kde dnes tahle firma je. Btw typicka firma pro mtb je garry-fisher. Tak proste priste az by byla mluva o mtb  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
BRAKIN FAKT JE V TOM CANNONDALE VELMI DOBRY A MA LEN TAKE VYDLI... sorac caps lock..
pozri si aj na motorkach maz zadne vydli iba na jednej strane..ja viem je tam mezisa sila ale ked si preratas aka sila posobi na motorke a ba biku tak je na tej motorke ta sila aj tak vecsia..
a cannodale je velmi dobra znacka...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
On 2009-07-20 05:59:00, boto43 wrote:
Zdravim vas uhrove,vemte hesky jitro. Je mne az podivni,ze woldkid tady neustale spomina v souvislosti s horskyma koly firmu cannondale  btw snad jedinou jsem ji tady spomenul,ale jak jsou nehorazne drazi. Dnes se ale staci podivat do pelotonu tour de france a vidime,kde dnes tahle firma je. Btw typicka firma pro mtb je garry-fisher. Tak proste priste az by byla mluva o mtb
to nie pre to,ze si ju spominal ty,ale ta ma napadla,pretoze kedysi davno som mohol mat ako prvy slovak na SK MTB tejto znacky v casoch ,ked vzniklo zastupenie v CZ,tusim Vokolek bol majitel,tak mi ju ponukal za extra zlavu ako promo akciu za nejakych 55k .Ina sranda bola,ked som bol kupovat biciky na morave s (ne)okolkovanymi 50korunami pre kamosov .
No cafte,idem skusit pozriet znovu tu elektriku,uz mi z toho webw.Lahsie bude asi kupit rovno druhy C15,alebo posunut dovolenku.Kua to je tak jednoduche,ze ani na diagnostiku to nemozem pichnut,nema to socket.Ale relatka svine maju uz s integracom
Apropo: G.Fishera mam ako MTB,sice len taka lahsia trieda,ale da sa,akurat ze odpociva v garazi.
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-07-20 10:40 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Jo garry fisher byl strujcem prvniho mtb. Cannondale je dnes hlavne vyrobcem kvalitnich cestnich kol. A kdepak mame brannimira? Ze by mu ho opet jednou gabina zdimala o pobrezi zlutej asije
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
branimir uz vylez.. kde si tak dlho??? aby si nemal abstaaaak...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
som bol doma 3 dni... nezastavil som sa mame doma uz len 2 psov... obaja mi spia v posteli pri nohach
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
Ale,ale,pejsci. Curwa ja dnes jel sve nejvetsi stoupani v terenu. 13,82 procent asi na 250 m. Ale jsem to prozil, i kdyz od kola mam tak tri klidek. Jo asfalt je asfalt,tam to jde . Do ted jsem delal propocti pomoci google map . Jo je zvlastni,ze dle google map, je stred nasi vsi, 2 m vyse nas a horni konec 2 m nize nas. Ja ale te ctyri metre ve vsi vubec necejtim. Furt se mne to javi jako rovna plan Nekdy v budoucnu bych chtel byt zeme meric aneb alespon geodet. To bych mnel hodne presni stoupani a klesani vsech terenu
boha hosi,neni vydla i lovensky vidla. Ja sa nechcu povysovat,ale se mne zda,ze szrc neumi lovak pravo@pis. Ze pry je v platnosti nakej zakon,ze vsechni slovaci musijou spravne a vsude psat i rikat slovensky.
A pry se to pokutuje. Starej hanzalik,rikal,ze punde delat do nakyho slovenskyho radia,kde se bude vysilat cesky,kvuly tem postihum. No nejsou ti slovaci blbi,ze jo?
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-07-20 22:53 ] |
b1 very nice
What does not kill me, makes me strengthen  |
Zdravim vas lovaci. B1 to stene je na prodej? Jak je stary? Je hodne kousavy a stekavy? Takovy by nekdo s meho okoli chtel,ale muselo by hodne stekat a kousat. A jeste jaky pohlavi ma?
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Kuse ako sprosta, je to fena. Ale asi uz nie je na predaj, musim sa G spytat... Lebo momentalne ma vystriedala v manzelskej posteli
http://www.zlyprezident.sk/ |
No fenu nikdo nechce. Kdo bude pecovati o stence. Kdy by byl pes. Dve feny ,to budete mit psinec. |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
A este dve macky mame. Btw potrebujem pre ne daky spolahlivy, nezistitelny jed. Neviete o dacom vhodnom? |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|