| Author |
Romanian Forum |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
judge merge. Chiar mai sus a explicat raduth cum se configrureaza ;)
This message was posted from a WAP device |
|
|
citraian Joined: May 03, 2004 Posts: 17 From: Romania PM |
Orange nu o sa limiteze si nu o sa intrerupa nimik! Hai sa fim seriosi! Toate firmele din afara ofera servicii asemanatoare inclusiv orange-ul din afara. Credeti ca ei nu incearca asa ceva? Am vazut eu discutii pe howard forums! Si ce pierderi are orange? Astea sunt pur si simplu speculatii! Daca ar fii sa o luam pe aia dreapta e vina lor daca sistemul lor de protectie permite mai mult decat trebuie? Si de ce credeti ca e limita de 1 m? In caz ca reuseste vreounul sa intre de pe pc cu wap sa nu aiba ce face! Si nu au muncit pt limita asta! Limita putea fi ridicata de mult dar au ridicat-o numai cand au considerat necesar! They have bigger fish to fry!
This message was posted from a Nokia |
raduth Joined: Sep 02, 2004 Posts: 14 From: Romania PM |
DSF, cred ca judge nu are wap unlimited de la Orange, pt ca acele setari care eu le-am spus erau pt Orange.
El se interesa de Wap Free de la Connex, asa ca acele setari nu sunt valabile si la Connex.
La connex dinpotriva, la Opera la edit/preferences/proxy/trebuie sa aiba debifat proxy Enabled.
judge nu a precizat, dar cred ca are de la Connex Wap Gprs si nu Internet Gprs, asa ca are in Internet Accounts un APN de wap nu de internet.
judge, Iti recomand sa iti activezi Internet Gprs nu Wap Gprs, am mai scris intr-un post anterior pt 701 de diferenta intre ele.
Eventual poti sa revii cu mai multe detalii, ce anume serviciu ai activat si ce setari ai la profilul "preferred" din Internet Accounts din Control Panel |
Am vrut sa scriu "dimpotriva" nu cum am scris "dinpotriva" ))
Tastele astea 2 sunt prea aproape una de alta:)) |
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
here goes: ab meu de orange cu wap unlimited i l-am dat blondei cand am primit de la firma abonament orange si prima miscare pe care a facut-o blonda a fost sa dezactiveze wap unlimited. asa ca pana imi activez pe ab de la firma, i'm stuck with connex - raduth a inteles bine. si aici apar problemele. opera nu merge (nici macar pe wap) cu apn de wap, in timp ce browser-ul intern merge si www cu apn de wap!!! am incercat opera cu internet csd si merge, dar dupa cum v-am zis nu cu apn de wap.
This message was posted from a P910 |
judge, teoretic la Connex la Wap Start GPRS nu ar trebui sa te lase sa intri pe www.Practic stiu ca nu e asa, stiu ca uneori merge si alteori nu.
Ca sa fii sigur ca merge pe Opera probabil ca trebuie sa ai Account de Internet GPRS cu user internet.connex.ro, Adress internet.connex.ro si parola connex.Poti Pana treci pe wap unlimited sa itri activezi int gprs de la connex (pt ca nu ai perioada contractuala) si apoi o sa fii sigur ca merge si Opera, iar cand treci la wap unlimited faci setarile din opera pt wap unlimited si o sa iti mearga.
Daca nu ai activat Int GPRS degeaba iti faci acel account care ti l-am zis pt ca nu iti merge. |
judge, la Internet CSD (user xnet, parola CONNEX, nr de dialup 710)oficial ti se deschid toate porturile de la 1 la 1023 si de aceea Opera merge.
La Wap Start GPRS nu ai toate porturile deschise, nu stiu exact care sunt inchise si care nu.Poate Opera foloseste un alt port decat Browserul intern, nu stiu sigur.Daca esti f curios sa vezi care sunt porturile inchise la Connex Wap Start GPRS poti sa iti instalezi pe tel un program cu care sa faci telnet (stiu ca am vazut odata pe un site asa ceva, parca) si faci telnet pe fiecare port in parte, dar este o munca inutila, ti-am raspuns doar ca info, atat |
multam de info, raduth. stiu ca wap gprs are filtrate anumite porturi (cele de pop3 sigur). intrebarea era daca opera merge si ca browser de wap. nu reusesc sa deschid wap.esato.com sau mobile.esato.com cu opera si cu apn wapfree de la CNX.
P.S. N-o sa va vina sa credeti, dar blonda mi-a rechizitionat telefonul. Se joaca Solitaire in continuu.
Ah, si inca ceva: nu se poate seta delivery report pe on by default, nu? doar individual pe fiecare mesaj, cred. Si nici nu se poate naviga pe net in flip closed mode, which is a little bit annoying. |
ConstantinC Joined: Jan 09, 2005 Posts: 0 PM |
Hei... nu stiu daca asta merge aici sau nu .. dar merita sa incerc.
Stie careva dintre voi ce serviciu pot sa folosesc sa sun din State in Romania.Sunt plecat de cateva luni in Oregon si vreau sa gasesc ceva cu care pot sa sun ieftin in tara.AT&T-ul si Sprintul cer fantastic de mult (rata pe minut) si vroiam sa stiu daca exista ceva mai ieftin.
Sper ca se potriveste pe topic.
Multumesc anticipat |
judge, Ai dreptate cu sms-urile, la fel si cu internet cu flip closed, mai sunt cateva mici neajunsuri, de exemplu nu se pot sterge apelurile din call list decat cu flip open.
Pt Opera cu Wap Start GPRS de la Connex, poti sa incerci sa intri in Opera la edit/preferences/proxy/bifezi proxy enabled/la port number treci 9201 si la server name poti sa treci direct IP-ul 193.230.161.231.
Asta ar trebui sa faca opera sa mearga prin wap gprs macar pe pagini de wap.
Sunt curios daca merge, sa imi spui daca a functionat |
@raduth, hehehe, mersi de sugestie - facusem deja asta si nu merge. acum insa mi-am activat mobile internet gprs de la cnx. si a devenit clar ca opera merge EXCLUSIV cu apn de internet. insa sunt multumit de cum merge acum, sa vad cu costurile cum va fi. |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Nu numai ca merge exclusiv cu apn de internet dar este practic acelasi lucru.De ce sa te chinui cu 2 conturi de net cand oricum vei folosi contul "internet" pt amand2? Eu unul asa fac..deschid orice pagina in Opera ,folosind apn Internet pt ca browserul intern nu functioneaza.
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
sunt de acord cu tine bogdan, chestia tare la browser-ul intern e ca poti naviga utilizand jog dial, fara stylus deci, ceea ce e quite handy. o intrebare: unde gasesc la noi un screen protector? iar daca nu gasesc ce substitut pot folosi? |
judge, screen protector gasesti aici:
http://www.p910er.com/model.asp?model=p910
Iti trebuie card de cumparaturi pe net si iti ajunge in mai putin de 2 sapt, cu tot cu transport te costa cam 16$, e mai ieftin decat daca ar fi luat din tara(asta in cazul in care ar exista la noi, din cate stiu la media galaxy au screen protector pt pda-uri, dar nu si pt P910.La media galaxy costa cam 600.000 lei pt pda).
Iti recomand sa iti iei acel pachet Twin Pack, pt ca daca nu o lipesti din prima bine nu mai merge a II-a oara.
Eu am luat Twin Pack cu intentia initiala ca al II-lea screen protector sa il dau altcuiva, dar nu a mers prea bine si pana la urma am stricat un screen protector si a trebuit sa il folosesc pe al II-lea, care a mers ok.
Daca vrei sa comanzi de la ei screen protector iti mai recomnad in aceeasi comanda sa iti iei si Martin Fields Overlay Plus Power Extender, e doar 9 $ si la mine a mers, imi prelungeste putin viata bateriei, sa spunem 10-20%.
Mai multe detalii gasesti pe acel site:
http://www.p910er.com/product.asp?id=889&model=p910
|
lucian75. Joined: Jan 12, 2005 Posts: 1 PM |
salutare.eu de juma' de an folosesc tel symbian si wap unlimited de la orange.am avut un ngage qd dar dupa ce a fost de 3 ori in service (mici probleme,nimik deosebit) am ales sa-mi iau banii inapoi si nu tel nou ptr ca aveam nevoie de bani si nu am gresit ptr ca mi-au dat 9.095.000 inapoi in loc de 7.5 cat am dat pe el.am zis ca nu-mi mai iau tel dar ghinion ptr ca lam vazut un p800 la 6.5 mil si nu am rezistat tIentatiei.ll.R.ll |
|
|