Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Tak jsem nakonec nekoupil treka ale pell's razzer elite,kolo v hodnote 30l mne prodaly za polovicni cenu.Ma trochu poskodenej lak na ramu.Ale jinac prvky xc hardtail. Az na pneu fantasie. Plaste ma 2,20 inchu siroke. tank,to je sila. Ale ten valivej odpor ted by se mne hodilo potkat waldika ,co tam dat? 1,75 aneb 1,95 ,slick aneb semislick? Vetcsinou dereme asfalt.Snad zitra teren . |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
myslis ,
pekny a zda sa ze aj dobry bicik, a plaste?? na zjazd balony a kontrolna otazka: ty nemas aspon dve sady kolies na cestne a offroadove jazdenie??
ps toto je lepsie boto,neslapes hore kopcom a dole sa len vezies my sme na nich skakali do priehrady....joj to uz bolo davno
http://www.youtube.com/watch?[....]8dkjTw&feature=player_embedded
presnejsie na takychto http://www.youtube.com/watch?v=OgWUiFt6AhI vtedy sa robili kolobezky na Valassku okolo Roznova,dnes ma ten chlapec zabehnutu firmu a uznavanu znacku http://www.mibo.cz/ .....
na zjazdy
a zvlast pre teba vhodne http://www.net-market.cz/pict[....]8-benzinova-kolobezka-8723.jpg
PS2 toto je fasa http://www.youtube.com/watch?v=JVCjYu7bZgw mimochodom osobne povazujem kolobezkovanie za omnoho zdravsie ako bicyklovanie
,s vysokou pravdepodobnostou pri letnej dovolenke,navstivim stareho znameho v Roznove a kupim kolobezku,aspon na chodenie do prace(je to sice len 2,5km,ale aspon nieco),lebo uz musim nieco so sebou robit,tato robota ma nici,len hliviem,sedim a spim,zadna kondice,pri tej remeselnicine som sa aspon narobil a tu beriem prachy len za sedenie,not good inactu v obchodoch som videl aj dospelacke kolobehy,ale nejake shitove 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-07-05 09:09 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Jo je to on ale mam ho s brzdami hydro disc. Pneu 2,25 to je dobry na hubnuti. Curwa ten sztrcs mel pravdu to bricho u toho posedu prekazi. Je to race xc a ma sedlo vyssi jako rididla. Bricho je nekde u retezi. Vcera jsem ale 2kg zhubnul. 30 km dva asfaltovy kopce jeden terenni a slapani za botickem,ktery ma cross s pneu 26x1,75. Ale v sjezdech na mne nemel.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
youssef06181 Joined: Jun 26, 2009 Posts: 0 From: morocco PM, WWW
|
Hello all my friends,how are you?
This message was posted from a J220i |
spite? tak kaslem na to,kupil som TV
What does not kill me, makes me strengthen  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
ja som sa teraz dosyal do postele. V piatok som si odsoferoval 800 km Z melnika domov a potom dalej na horehron. Sme tam dosli o jednej v noci
ale doniesol som s 5 litrov zincice a dnesny ovci syr
budicek 4:00 cafte a spite dobre
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
uhorkova sezona....
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
asi hej a mne sa tusim predlzi na furt
co dochadza robota???
No jo ja mam taky tak akorat praci. Jak pominula bylo akorat tak v kvetnu,t.j. na 120 procent vytizenosti. Jo a na szlovacsi firmy pomaly krachujou,vlastne ti co delaj pro spp. Spp neplati od lonskeho prosince.Krise s tym nema ale ic spolecnyho.Slovaci si blbe prodaly plynarne nemcum a ti vzaly zisk domu a cekaji az se jim opet naplnijou kapse. Jo co mely firmy 100 az 500 melonovy obraty ted delaji pripojky za 30 l kus. Ostuda. Blbost nejvyssiho ranku, slovaci si prodaly zlatou slepicu hospodarstvi. Ted at si jdou stezovat na minulou vladu,ze udelaly blby prodej a maji 49 procentni podil s plynu,ktery jim tece pres uhry. |
njn,firma nam ide do bankrotu ,roboty by bolo,ale zda sa ze to sef nezvladol financne.a hladat inu pracu asi uz nebudem,pojdem domov konecne za mojimi milackmi,dam si dlhsiu pauzu,porobim co treba na baraku,so sebou trosku ,na mucovi, dohnat zameskane a potom sa uvidi..... z jedneho hladiska som rad,ze sa to rozhodlo bezo mna(aspon by som si nemusel vycitat,ze som skoncil som od seba)takto rozhodla "vyssia moc" no ved uvidime...momentalne ale zistujem,ze mam maly van na vsetko to, co tu mam,kurna.spanie vodorovne pocas cesty mozem uz teraz vylucit,musim zaplnit vsetko az po vrch.Rozmyslam ze by som kupil tazne a prives(aj tak budem na sk potrebovat pri prerabkach baraku)...no ved este uvidim,mozno sa po dovolenke este vratim na par dni na nakupy a potom poberiem zbytok....na buduci tyzden bude trosku jasnejsie,co bude s firmou....podla toho rozhodnem.....sa tesim uz domov
PS tak TV uz dorazilo domov,sikovni chlapci asi pocka na mna na instalaciu....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-07-08 15:49 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Quote:
|
On 2009-07-08 14:10:00, boto43 wrote:
No jo ja mam taky tak akorat praci. Jak pominula bylo akorat tak v kvetnu,t.j. na 120 procent vytizenosti. Jo a na szlovacsi firmy pomaly krachujou,vlastne ti co delaj pro spp. Spp neplati od lonskeho prosince.Krise s tym nema ale ic spolecnyho.Slovaci si blbe prodaly plynarne nemcum a ti vzaly zisk domu a cekaji az se jim opet naplnijou kapse. Jo co mely firmy 100 az 500 melonovy obraty ted delaji pripojky za 30 l kus. Ostuda. Blbost nejvyssiho ranku, slovaci si prodaly zlatou slepicu hospodarstvi. Ted at si jdou stezovat na minulou vladu,ze udelaly blby prodej a maji 49 procentni podil s plynu,ktery jim tece pres uhry.
|
|
Njn, teraz mame 51% ziskov, keby to zostalo statne, mame kazdy rok 100% zo strat co by statni manageri vyrobili. Aj spp aj elektrarne boli v dlhodobej strate pred privatizaciou, nie?
Citko tak gratulujem a uzi si domova. Ja tu stvrdnem az do konca augusta kua kua |
s tou pracou je to vsadial rovnake..
do konca aprila som sa nezastavil.. nevedel som co skor..
teraz?? mam roboty dost, nastastie som mal par super telefonatov minuly tyzden..inac by som asi aj ja rozmyslal nad balenim...
kazdy caka a caka..
vsetci hovoria, ze toto bude najhorsia zima na robotu.. uvidime..
zatial je to najhorsie leto ake som mal... roboty dost pre ludi co mam ale o takomto case som nevedel co skor.. a pozeral som po novych ludoch...
teraz sa kukam aby vsetko bolo z organizovane aby nahodou niekto nestal...
ale ako sa vravi.. este nebolo tak aby nemohlo byt horsie..
milan ak potrebujes, chodim na sk na vane... veci co ti nie su surne ti mozem zobrat... ak mesiac dva pockas...
dik Sorky,netreba,ja to nejak poriesim,keby aj,mam to kde zlozit,ale najom zrusim aj tak,nebudem platit zbytocne.Napisal som sefovi maila,co dalej.uvidime.Roboty je stale nastastie a asi bude aj nadalej,je to schopna firma s dobrym biznisom,akurat moj sef to trosku nezvladol,nakupil moc kamionov a teraz ho tlaci banka k muru.Ostatne prepravne firmy v poho absorbuju nase vypadnute prepravy,len ja nechcem menit firmu.Mozno kupim kamion o sefa a budem pokracovat ako zivnostnik,i ked tomu som sa chcel vyhnut. A tu dovcu potrebujem ako sol,uz som tu moc dlho....ved cas ukaze.... zatim sa majte
Auto by som v tejto dobe urcite nekupoval... to nie je mala investicia.. a vsetky prepravovacie spolocnosti idu dole vodou.. to nie je len tvoj sef...
toto je najviac postihnuty segment... lebo sa menej robi tak sa menej vozi..
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|