Author |
Slovak forum V.2 |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Som fesak  |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
 wrote:
Som fesak  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Ja mel otca lampiona ,jak je dewitka. Neustale zrychleni presuny po cely bejvaly cssr mne naucila znat i jazyk hornych uhru. Proc bych mluvil na szlovacsi a hovoril v cechach Curwa hosi ja su jak nas prvni delnickej president soudruh klement gotwald. Co tam po sejru i kravskej je dobrej, srat na skopovy i veprovy je dobry a barani perkelt byl ok. Horsi ze sem nekapnul bozskou o te horni lovacsi. Je mel i snidanu v deset v bystrici. Naci voly mne odvezly do naky restauraci healthy food,takovy uherskej bufet to je. Daly jsme si to jidlo co bylo -houbova hroudka s houbovou omackou a lovenskou ryzi s nakyma naklicenyma zrny. Za pul hodinu hrozny nadimani v oblasti ,jater,zlucnika a castecne zaludku. Asi deset minut v kusu jsem sral. Ja myslel ze mne otravily houbama i kdyz vsichny to zraly. Pak se to zastavilo ale muzu rict ,ze tolika hoven jeste se mne nevyslo. Hosi si mne dobiraly a nekde u ziaru nad hronem zastavily a ukazovaly mne cikana ktery prodaval pry smrtelne jedovaty houby , naky muchomurky zeleny a pry na slovensku se to normalne zere a pak lidi kapou do 24hod. Jiste,ze jsem zblednul a mel obavy . Pak az u sudomeric mne rekly ze s tym cykanem a tym zemiranim lidi jenom zertovaly. Ale jistej si budu az zitra v deset. |
Nemam rad szlovaky,magyari i cikani.proste jednym slovem uhry. Ale su jeste po te bansko-bystricke houbove nadilce na zivu.
Jinac vemte heskej den a hlavne bystricane a okoli
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-06-30 20:24:58, _B1 wrote:
toto su udaje o ap z eee
v looxovi mam v network authentication nastavene;
autorizacia: wpa-psk
data encryption: TKIP
a network key taky isty ako na eee
dam okm tvari sa ze sa pripaja a nic. ani sa nepripoji ani ziadna hlaska
a akoze co chces dosiahnut???? prenasat data z looxa do eee,ci vytvorit siet,ci pristupovat na net cez eee,ci co??
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
chcem sa s Looxom pripojit na AP co je u mna na penzione...
http://www.zlyprezident.sk/ |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
restartni looxa a cez E2C sa pripoj
What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
hosi aky program stiahne len zvukovu stopu z DVD ?
|
touzila,krouzila
kryla mi zada
soulozila
kourila mi ho
mela mne rada
http://www.youtube.com/watch?v=cV00UaHMw3Q&feature=related
pozdravuj pocestni
svet je malej dokonalej
pozdravuj pocestni
svet je zlej
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
chalani pri pozerani toho cechomoru mi to takto divoko taha ... stara u ma wifi, neda sa s tym nieco spravit? niekedy mi to nestiha ani swapovat

[ This Message was edited by: _B1 on 2009-07-02 22:12 ] --------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
zdravas lovakok nejak sem jiz prestavate dojizdet
brannimire ty ses lamou byl a a taky budes . jo kdyz trha video asi bude slaby wifi u korene .
jinac to nejlepsi co bylo kdy natocene od cechomoru jsem reziroval a natocil ja, i kdyz na u-tuba to dal nekdo jinej.
moc jsem se tim nechlubil tady pac jsem se bal ,ze by mne szrcs narknul s pedofilie.
http://www.youtube.com/watch?v=R0Cmb4jJykU&feature=related
a ted si predstavte,ze by to delaly nekde tam u vas na uhrech. nejspis bychom jim musely dat najist ,pak oblict atd.
no snad nekde v strede pozsonye , snad ne
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Borko nadavas na stredoslovakof,ale nie fseci su takyyy napr taky ostep for branko si to vobec nezasluzia kurva arg
sa necuduj ty pravnicky cehuun-kozi pysk
Ayindyie |
Sznouro o cem to tocis ? Vdyt ty cykani zijou u vas na vychodze.Proc by jsem myslel stredoslovaky? Ze jsem se tam posral za to nemuzou ony ale muj travici trakt. Houby jedufky nebyly. Jinac dnes na u tube se zas praly cechacci a lovacs, ja jsem troxenc stengroval. Jednou sem napsal za tech po druhe za druhe. Pak jsem je uklidnil,napsal jsem ze cesi a lovaci jsou i tak jeden narod,a zbytecne se osocovat. Taky jsem napsal ze slovenstina je jednym z dialektu cestiny. To se jim jiz nelibilo BTW sznouro ,vas vyhodnare jsem tam nezahrnul,ponevac pravdou je,ze sip s bystrice lepe rozumi cechackovi s litvinova jak vyhodnaru se stakcinu.
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
mala svina uz vazi 13.5 kg... to bude ine prasa...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Boto ja niesom z Bystrice A rozumiem si v pohode s vychodniarmi.  |
|