| Author |
Romanian Forum |
nobody__1 Joined: Nov 29, 2004 Posts: 91 From: Sweden PM |
Chefac my romanian friends i'm from serbia who's living in sweden and have a lot of romanian friend...Man romanian ruleez!!!!! |
|
|
space2 Joined: Jun 15, 2004 Posts: 218 From: Lund/Sweden PM, WWW
|
Sweden rulez 
btw I have one serbian friend who lives in sweden also  |
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
Buun... Mi-am luat P910. Si acum ce fac cu el?!
P.S. Cum am ajuns acasa am si avut prima problema - nu scotea nici un sunet cand ma suna cineva. Asa ca l-am formatat si a luat-o. Weird... |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Bogdane, mailu de pe yahoo imi merge fara probleme.
Y! nu mere prin wap si nici nu mi-a mers.poate daca cineva imi zice si mie smecheriile alea de setari ca sa mearga pe wap.merge fara probleme pe apn de internet.
@judge: felicitari pt p910. P900-ele meu a mers pana acuma fara probleme (majore, of course).
[ This Message was edited by: sosojerk on 2005-01-07 07:46 ] |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
astia 20-30 cum zici tu sunt cateva mii(nu pe forumuri bineninteles dar au smartphone si wap unlimited). Si fac lunar trafic de zeci de mii de dolari,daca nu sute, pe plata a 4$ de fiecare. Orange pregateste skimbari mari la nivel de date...are pierderi mari la nivel de gprs-edge! Asteptati si vedeti!
Asa ca...gura mica! exista telefon, sms, private msg!
|
raduth Joined: Sep 02, 2004 Posts: 14 From: Romania PM |
1)For sosojerk si bogdan1978buc:
Este adevarat ca in momentul in care am vazut ca dinainte de Craciun sosojerk sa chinuia sa ii mearga Opera si nici un utilizator de Wap Unlimited nu se sinchisea sa ii spuna setarile, am pus mana pe tel si l-am sunat pe Bogdan (bogdan1978buc) sa imi spuna setarile exacte, eu le aflasem mai demult de la el dar nu le stiam f exact pt ca nu le foloseam.
2)For 701:
Nu inteleg de ce te chinui atat de mult sa iti mearga YM pe apn de wap, sper ca nu folosesti la Connex Wap GPRS cel cu 4 centi la 10 kilo, pt ca acel Wap GPRS este rentabil doar pt utilizatorii de wap care fac trafic sub 667 de kilo pe luna, daca faci trafic peste 667 kilo pe luna (si cum seria Pxxx de la SE are browser care iti mananca o gramada de kilo) este de preferat sa treci la Internet Gprs cu 2 $ ab pe luna si 1 cent la 10 kilo.
Mai ales ca la Wap Gprs nu ai toate porturile deschies, de exemplu pop3 si smtp cu 110 si 25 sau portul pe are merge Agile Messenger sunt inchise.
Asa ca iti recomand un ab de la Connex Mobile Internet Gprs de 4 $ ab pe luna, in care ai 2 MB de trafic inclusi (si nu ma indoiesc ca o sa ii folosesti), ai toate porturile deschise, si ai si o casuta pe xnet pe server pop3 de 10 MB (desi asta nu e asa de importanta pt ca poti sa iti faci pe www.spymac.com casuta pop3 cu 1 GB spatiu).In plus nu ai perioada contractuala la acest abonament de date si daca ai abonamentul de peste 1 an la Connex si in ultimele 6 luni nu ai beneficiat de vreo promotie de GPRS in prima luna ai ab de 4 $ moca si 10 MB de trafic inclusi.
Agile Messenger este freeware de pe:
http://www.my-symbian.com/uiq[....]ications.php?fldAuto=420&faq=2
701, I am waitng for any other questions.
3)For sosojerk
Din pacate YM nu prea mai merge pe apn de wap, din ce am citit pe forumuri, eu il folosesc oricum pe APN de internet cu Agile Messenger.
sosojerk, la wap unlimited ai si apn-ul de internet deschis, asa ca poti sa iti setezi in Agile Messenger cand se conecteaza sa intre pe acel profil de internet gprs pe care va trebui sa il creezi tu in Control Panel la internet accounts.Setarile nu le stiu, dar sunt sigur ca frati de pe forum cu wap unlimited sunt nerabdatori sa ti le spune:))
La fel si daca vrei sa folosesti casute de pop3 pe telefon, la profilul prn care sa se conecteze la serverul pop3 trebuie sa pui acel internet accounts de internet gprs.
Atentie sa nu uiti acel profil de internet gprs si ca profild e conectare implicit la browser, pt ca altfel o sa iti vina o factura cam maricica:)))
|
ca tot vorbim de conturi de date pe aici... ce e cu apn-ul ala de wapfree de la connex?! nu e nici wap gprs classic, nici mobile internet. |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@raduth: n-am zis nici o clipa ca folosesc wap start. Am acces full internet, cu 2$ pe luna pt casuta de mail si 2 MB inclusi si un P910i care merge brici.Pur si simplu, foloseam YM prin wap inainte si acum nu mai merge. Folosesc contul de INTERNET si pt wap si pt opera. Dwnl si io Agile ala si sa vad daca merge. Merci pt raspuns.
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
@raduth:
Merci de info.Setarile pt WAP si Internet GPRS le am de la Orange itself.Agile Messenger imi merge brici pe apn de internet.Cat despre profilu implicit,evident ca e cel de WAP si nu de internet (fereasca sfintii la cele cateva zeci sau sute de mega pe luna care le fac trafic).
Si merci inca odata de setarile pt Opera (daca l-ai sunat pe bogdan pt mine atunci sunteti amandoi de 2 ori gentlemeni).
@petrutms:
Crede-ma ca nu resimt nici un fel de remuscare pt pierderile Orange.Daca au pierderi e treaba lor nu a mea.Cat timp exista Wap Unlimited il voi folosi asa cum pot.Daca tot au pierderi asa de mari de ce nu suspenda abonamentele la Wap Unlimited?
|
nu vor renunta la ab, ci vor bloca accesu pe html de pe tel compatibile. Cum e in multe tari...
|
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Petrutms imi pare rau ca te contrazic. Html nu va fi blocat never. Vitorul wap este xhtml, implicit html. Ce rost ar mai avea sa se faca tel cu browsere xhtml sau html daca operatori care ofera wap unlim restrictioneaza pag xhtml, html? Asa ca te rog nu mai exagera atata. Si daca se va intampla asta (desi sunt sigur ca nu se va intampla) voi renunta la orange. @all o2, vodafone, etc ofera serviciu wap gen orange wap unlim la un pret accesibil si poate fi folosit si prin proxy, deci.. Ma opresc aici. Welcome back, judge, du-te pe my-symbian.com pt aplicatii UIQ, daca nu stiai deja de site :)
This message was posted from a Nokia 7650 |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Nu vor bloca html, dar se pot intoarce foarte rau impotriva noastra. 2 cuvinte: restrictia privind dimensiunea max. a 1 fisier ce putea fi downloadata era de 249k; s-a ridicat la mb, cu eforturi; o pot face 30k: ce zici? Ne bagam? Scuze pt. mica ironie, dar asta e realitatea! |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
bogdan1978buc scuza-ma ca te intreb dar tu ce download faci daca ai limita 1mb??majoritatea programelor si etc ocupa peste 1mb.. plus ca nu poti face download la fisiere ce contin spati...
This message was posted from a WAP device |
nu stiu ce prog pt tel au peste 1 mb...foarte putine au, numai jocurile calumea eventual. pt dwl de kestii pt pc baga-ti cablu sau stai pe dial up.
|
quickquestion: opera nu merge cu apn de wap?! |
|
|