| Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Jasneee! Az teraz som pozorne cital, co si pěsal. Ale boha jeho, keby sa mi tam objavovalo posted from a S700 bez toho aby som s tym nieco musel robit... No jesen je daleko a kvoli tej cene sa prebudzam zo sna! Ak bude tolko stat tak radsej kupim P900... Mozno
This message was posted from a Z600 |
|
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Ahoj chvapi. Vidim,ze to tu fici jedna radost. A ja chorucka si lezkam v postielke. F u u u jak mi je dobre!! Pekny den Vam...
This message was posted from a Nokia |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Pekny den Vam prajem. Co Ti je Afrodita? Prajem Ti skore uzdravenie.
This message was posted from a T300 |
|
Kurnik, Elronde diiiiiiky, bezi mi to jak svina!!! Konecne online!!! |
|
Neni zac. A co rychlost. Ja som to raz skusal s brachovou Z600 a stahovalo mi to okolo 7KB/s
|
|
No neviem, mam len vypisane pripojenie 115,2 kilo, doinstalujem connection meter a uvidime... Ale je to fasaaaaaaaaaaaaaa...
Tak teraz som skusil stiahnut jeden subor - 4,9 - 5,0 Kilo stabilne...
[ This Message was edited by: Atlis on 2004-05-14 09:45 ] |
|
Vsak si vyskusaj dat nieco stiahnut. Napriklad z mojej stranky. Btw Nepoznas nejaky inet obchod, kde predavaju digitalne fotaky, pripadne s akciou?
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
dig.camera je predavana na web -gratex international,aspon ja som tak kupil olympus z 4040.
Ja sem nechodim preto,lebo
mi orange nevyhovel ziadosti
zmenu viazania na phone.Chcel som si miesto pausalu p120 aktivovat ow maxi a prejst na p 60,ale tie devky nie .Preto som sa rozhodol vyuzivat datove sluzby co najmenej.
x:
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
4040 je sirokouhly patmegac nie? Dobra hracka. Obchodov je kopec. Use google. Btw, aky chces? Rad poradim. Ja mam Sony DSC P10, 5MPix. Kompakt, ale na bezne fotenie bohate staci.
This message was posted from a Z600 |
Je len 4,1 mpx ale mne staci
aj tak ju vyuzivam len 2x v roku cez dovolenku.
A co notebook,zas si tu s tou belicou.
Vratil som sa spat lebo Elrond hovoril,ze tak chytreho cloveka si nemozete nechat ujst.
Inac sa spravam ok ale raz do tyzdna napisem taku volovinu ze vam budu vlasy dupkom stavat.
|
Veru ze mas pravdu boto.
Ten fotak nechcem ja, ale jeden moj kamos a mal som mu postahovat zopar cennikov a pridat nejake, keby som poznal ja. Takze asi tak.
|
ten digital to su vyhodene peniaze pre mna.Ale s to malou naprcanou toshibou
aj spavam.Boha aj ten internet ide na tom vcelku dobre.A to na nej vsetko robim vonku.
ten orange su devky tak som sa s nimi hadal az sa mi zapalili dasna.Teraz uz tyzden lezim vzdy od piatej v posteli a preplachujem hubu a zuby a este si picham injection to my gums.Kurva ked to takto pojde budem doktor mediciny.
Boha jak sa pisem injection po Lovensky - inekcia alebo injekcie.
|
Pise sa injekcia. Co Ti to tam preboha spravili? V Orange pracuju sami neschopni ludia. Vcera som tam bol, ze si zaplatim pausal a oni, ze od rana maju spadnuty system. To su ale blbci. To nevedia spravit? Vsak ale ked panaroma isty cas nechcela bezat asi mesiac, tak sa ani necudujem.
|
|
Elronde a teleplatba Ti nic nehovori? Kto by chodil platit faktury osobne, ked sa to da pohodlne z domu ha? Boto: Nemal som pri sebe komp, tak len tak cez wap... Ale facha super, neni sa na co stazovat...
|
@ atlis vidis na to je dobry pc pocket alebo palm.
Notebook je na nieco velky a na nieco zas maly.
@elrond ako si tam dopisal
to message was .....
upravou stranky cez word alebo ako si menil pismo,mne to ide len cez ten word a aj to blbo
|
|