Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
hurra,konecne po dvoch mesiacoch sa zda,ze mi dosla zaielka z china,dialkovy obojok,musel som ju hladat na Royal post,urgovat predavajuceho,zasielky nebolo,nakoniec sme sa dohodli na opatovnom poslani a uz mam paier o ulozeni zasielky na poste,zajtra ho pojdem zobrat,alebo az v sobotu,lebo budem koncit skoro v noci a postu otvaraju az o siedmej. ale konecne mozem cvicit cira na dialku(uz ziadne brechacky rano siestej,ze mu je smutno )
What does not kill me, makes me strengthen  |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
pekne foto branimir... som si prave kukal...
skoda ze som ich nevidel nazive..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
njn, piatok je na jazdenie po BA vazne zly den
vcera odisla prva fenka, cez vikend idu dalsie 4... pridem domov dalsi vikend a uz budu doma len 2
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Zdravim vas uhrove. Vemte heskej patek a week end. Jo woldkide levobocka nekupuj,pac te to bude i na lovacsi tahnout do leva. A pak mi uslysime v zelene vlne,ze na uhersku nekdo tahne po levi side of road a ty si budes myslet ,kdyz to uslysis,ze vsichni jedou spatne,jenom ty o.k. Jednou sem sedel s steering wheel na levo a furt mne to tahalo do leva. Vidim ze dewitka jiz newim basic veci o pc ale mam pro nej praci. Kdyz szrcs donde na lovacs udelame mu ochranku. Dewitka pujci v praci samopala . Jak pojede szrcs domu, vsechno to nejspis vykosi ,pak pujde brannimir s odrodilou feneckou a budou snorit po nastraznych systemech a naslapnych min. Az pak projde szrcs a pak ja za nim budu mu strezit se vzdusinu zada. Cena za ochranu bude 1000 funtu per hour. A copak szrcs se nam netrefil do ivanky u duna Se ani nedivim,tak jak sou znacene cesty na uhrech,to je tak na accident sipe,budu mit cernici. Ma souloznice ma jeste akci na uhrech ,tak je ji koupim v orange.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-06-12 12:11 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
http://www.mobilmania.sk/bles[....]mc/sc-4-a-1122049/default.aspx
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
botik ,LHD=left hand drive=na lavej strane sediaci vodic(volny preklad)=po vasom=auto s volantom na lavej strane vozidla v smere v smere jazdy dopredu.Mimochodom anglani pouzivaju skor termin Passenger side alebo Driver side,pripadne offside alebo nearside a parkrat som sa s nimi hadal,ako to maju nelogicke,ze ako vysvetluju napr. na lodi,ze kde je blizsia a kde vzdialenejsia strana,ked sa lod plavi po mori nuz v niecom su zvlastni a nezmenitelni.
PS rano som mal mat extra job,ale nebolo volneho trailera,tak som zobudil chudaka sefa a ten mi nieco povedal,comu som moc nerozumil v tom prebudzacej agonii,tak som ho poprosil o sms,poslal ale moc som nevedel ako si ju vysvetlit,tak som ju dal precitat jeho synovi,ktory tu tiez pracuje v garazi a nerozumel ani on,co tym chcel povedal:leave until later. no OK slovam rozumiem,aj zhruba co chcel povedat,ale jednoznacne by to bolo,keby napisal: go home,run cancelled....alebo tak nejak. nakoniec som si to dal potvrdit od jeho zastupcu,ktory v tom case riadil kamion do Scotland a isiel som domov.....
PS a s tym tahanim dolava nemas pravdu,mne sa velmi dobre jazdi s pravostrannym autom na europskych cestach,len mucovi sa moc nechce,inac by som si nechal len pravostranne auto(raz za rok vybehnut do UK na MOT a drive tax(akurat poistka by musela byt special predlzena na abroad jazdenie,ale aj to sa da.....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-06-12 15:36 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
ani ja s tymi autami nemam problem... celkom v pohode sa mi soferuje ale moji spolujazdci vzdy somru.. neviem preco, ze brakin...
dnes som malu ucil bagrovat..
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Ja som sa tiez najazdil na lavo, v afrike. Da sa na to zvyknut, ale casto sa mi stavalo, ze ked som vychadzal na cestu, ktora bola prazdna, zaradil som napravo, a az auta v protismere, ked zacali cudne kluckovat mi pripomenuli kde som som bol teraz na otocku v prahe, vsade turisti...
http://www.zlyprezident.sk/ |
mame tu na stavbe tento zeriav, hovadisto to je. Ten spusti cez strechu budovy do ho haly novy susiaci valec, ten co vazi 141 ton
fotka slaba, sa mi to nemestilo do zaberu a to mam ohnisko 18mm...
sorky hehe 
[ This Message was edited by: _B1 on 2009-06-12 21:29 ] --------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
to si ma tromfol... ale nemas tam psa..
njn moje zlatinka, dojdem dom a uz budu het, sa s nimi ani nerozlucim
staromestske namestie z dnesneho vecera
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
tie oblaky su tam brutalne dobre.. tiez stale nosis stativ zo sebou??
daj u na blog.. ale s originalnimi datami.. chcem si pozriet casy a tak..dikes..
[ This Message was edited by: sorac on 2009-06-12 22:15 ] You'll never get a second chance to change the first impression.  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim chytre a hodne uhry !!
no jo vy jste horno-uhersky predvoj,kdyz jste jezdily s autem volantem na pravo na leve strane silnici.
ale copak ti ostatni uhrove -lovaci . vdyt si je nutno uvedomit, ze ve vychodni casti lovacse jsou vesnice,kde je temer sto procentni unemployment
a ani ta zapadni pulka neni tedkom lepe na tom . co kdyz dojedete s takovym car-em na lovacs. ukradou vam ho? pac takove jeste nevidely? aneb vase nekompromisne cetnictvo si neco vymysli a da vam pokutu za volant na nespravnim miste. na lovacsi je to mozny, si to uvedomte
ja bych to nerisknul,lovensti uhry jsou narod nevyspytatelni
co to za vypasene prase sedi na tom bagru ? nakej hodne dobre zivenej uher ?
edit a hodne nazlobenej:
curwa ta brannimirova fotka to jako co ma bejt. ten s plesi neni zaostren (nac je v zaberu?), a te dva v podali nemej zaostrene nohy . curwa vdyt on nam mrda hlavni mesto, ja bych tam ty slovaky nepoustel a s fotakama vubec 
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-06-13 06:56 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Ayindyie |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
NJN soryyy boto, uz sa to viac krat nestane
snura a ty sa co smejes? 
[ This Message was edited by: Branimir on 2009-06-13 11:44 ] http://www.zlyprezident.sk/ |
|