Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
ja osobne som mal podstatne ine naklady napriklad na a4....
vie mi niekto povedat aky je rozdiel medzi samsung nc10 a samsung np-nc 10 okrem ceny.. tam je rozdiel 50 libier..
dikes..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Zdravim hrde i chytre uhry,zijici mezi dunajem a hohe tatras. Vy dobre vite jak ja mam rad szlovaky,magyary,cikani a
ruzne jine vychodo- evropske exoty. Ale szoracse toho britskyho uhra, tak ne,toho nemusim. Vdyt se nam tady enem chlubi,jakej je on ridic,jak on koupil hodne dobry 5-leti auto a proste on ma setcko nejlepsi. Vim,ze ani vy jej huna jedneho nemate rady a mluvite o nej,ze vypada jak cerv v pasu nejhrubsi a pry ma kratky nohy jako stonozka.'
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Zas ti na psichiatrii povolili inernet? Vzdy porozmyslaj pred tym ako nieco odosles, zeby ti ho zas nezakazali
Severozapadne cechy jasno, okolo 18stupnov |
Dik za radu brannimire. Vemu si k srdcu. Ja te dam taky - reciprocne. Vzdycky 2x uvazuj , az pak davej penize. Ale ja myslim,ze si ji vemes za sve. Ono napsat i do nebe volajici blbost tolik nemrzi jak vyhodit penize
branimir aby si nebol sam sprosty s tymi prachmi, pridam sa..
pred 14 mesiacmi som dokoncil zakazku zakaznikovi a on mi na konci bol dlzny 12500poundov.. pomaly do konca juna mi splatil 10000 a stale mi az do dnes vysi 2500 a ked mu zavolam slubuje vsetko a stale nic.. a pri tom mi podpisal papier ze je zo vsetkym spokojny, nic tam nie je co by zmenil ani s cim by nesuhlasil. podpisal mi ze kazdy mesiac co mi nezaplati uroky stupnu o 10%..
bol by som rad keby som dakedy uvidel aspon tych 2500 funtov.. co si nemyslim...
takze sme dvaja.. boto sa nerata lebo ten je dkp na psychiatrii...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
To je prdel o co donde brannimir. Takovou sumu by jsem mu dal s levyho vacku na potkani. Bohuzel nevi,ze psycharna se pise s ypsilonem. Tak nic. Hosi mne to hraje do milionu,penize venku. A to znam firmy,ktere vzaly uver na praci kolem dvou - trech milionu a nemeji jej spet po roku. Takove mensi co delaj 20 melonu rocne obrat to asi polozi. Ze i briti neplatijou jest mne novina, u cechacku a lovacsi je to narodni sport, neco jako ceska hazena.
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
njn tak uz to byva
What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
mike taketo daco by som potreboval
http://www.westech.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=22960
nepoznas daku kvalitnu znacku ? |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Rozmyslam,ci nekupim sluchadla bh 504,ma niekto nieco k tomu?
Ayindyie |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
zas mna tych 1000 eur nesere, ked to ma byt poucenie do zivota tak ma to nevyslo zas tak draho
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
Zdravim vas uhrove a vemte heskej cervnovej den. Vdyt prave to brannimir. Klidne mu je nech,jedna se o prdel a klucina si mozna pomuze snouro,tady se nic chytryho o mobilech nedovis. Ale rozmyslim se o nem taky. Ja jiz jednou mel headphones od nokii a po strance hudebni jsem byl vice nezli spokojen. Bohuzel konstrukce byla na prdel, jednoj mi nejak nestastne padly a posli do puxi (po vasu). Jo jeste k tomu szoracsovu vcerejsimu postu. To se chlubil,kolik vydelal. Bylo mu to v ten moment jedno jestli je ma aneb ne. Ale i tak jsou to prdel penize,at uvede numera kolik ma rocny obrat,kolik s toho zisku,kolik v prumeru vydela s jedne zakazky,jaku ma cenu prace a pod. Pak uvidime jestli je bohatej uhro-brit aneb ne. Jo a dewitka nam zde nejak nejezdi. Asi po tom mercedesu a ctyr tisicu evro za asistence duchodcu,nema jiz co vybirat. A ten oldkid toho hyacinta furt nekoupil? Hlavne,ze nam tu jiz o nem povida pres rok. Jo tak vas zdravim a vemte heskej den , ja jdu na horni uhry, smer waldiku - puchov.s pozdrawem a pranim hodne boharych a komercne zalozenych uhru,preje do pristi dni vas pritel boto |
nuz botiku,vsetko ma svoj cas a miesto,a tzv. hyzcint som zatim zmenil na maxus,len sa skomplikovala situacia,ze potencialny kupec automobilky pred par dni odstupil od kupy,Brown neprijal zastupcov firmy s navrhmi rieseni a firmu dali do riadeneho bankrotu. A to uz mam dohodnutu schodzku s predajcom o kupe noveho auta s lavostrannym riadenim tu v UK,aj s prihlasenim do prevadzky.Akurat v celom UK nieje 135 konova verzia,len 120HP.Ale to az taky problem nieje.Pretoze ten LDV Maxus ma presne take parametre ake pozadujem od dodavky a v tom pripade som ochotny kupit aj funglaca.Kupim normalnu europsku lavostrannu verziu na UK znackach a potom,ked skoncim s touto krajinou,tak ho jednoducho prihlasim na SK.Nove preto,lebo to auto uz nemienim do konca zivota predat(bude to karavan) Takze stale cakam ako sa to vyvinie,mozno z toho nakoniec aj odskocim,co ja viem?? Ale varianta je to idealna,vsetky ostatne su horsie.

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-06-11 05:58 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Boto nemusim ti vysvetlovat ze to bol obrat.. A ani to ze kolko zvycajne zostane doma po odcitani nakladov a zvysku... Takze ano chvalil som sa ze som v strate kedze mi este stale dlzi 2500funtov.... |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
mike ako zistim MAC adresu svojej sietovky ?
tusim sa to dalo dako cez CMD ale neviem aky prikaz tam napisat
|
ipconfig/all
What does not kill me, makes me strengthen  |
|