Author |
Slovak forum V.2 |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
cibulka vyprasila sarapku...ak tu okrem mna niekto sleduje tenis
Ayindyie |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Sledujem, ale len v radiu som pocul. Cestou z fabriky
Ok boto. A ked neprevezme ten doporuceny list? Potom poslat bezkrkych? |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Ses normalnej,to at te ani nenapadne. A za takovou sumu na te serou. Jdi za nim v dom a kdyz ne tak soud. Curwa kde je szrcs. Snad mu nevzaly ridicak na lowacsi a ted breci u fanglanu? Ni woldkid hyacint zde nebyl. Ja ten ranni post nedaval jako navod. Vy se predse soudit nemuzete pac ste friends a kdo by nam pak rikal o rychle jizde na salas v ocove a vyletu na toyote hyacint do albanie. 7 snour cibule bude asi teniska?
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
vies ze to nie je moj styl mal by si pozerat ct2, proces H
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
jo borko,taka nizkokmenna,ale sikovna
Ayindyie |
jo borko,taka nizkokmenna,ale sikovna
Ayindyie |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Brano kolko si mu dal zalohu ?
|
dnesny zapad a burka za melnikom
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
milan fsecko najsamlepsie
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Boha a fakt Braki tak ze dik  |
aj ja sa pripajam citko
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
nj.,diky becka inac uz polstorocia zaberam miesto na svete niekomu lepsiemu,hmm
PS b2 : nepytal si sa toho kolegu s polskym autom?
b1 : nejak sa ti to HDR zalubilo pjekne
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-06-03 08:28 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Copak woldkid ma 50 let. I ja budu mit next year. Co to je v srovnani s dobou trvani uherska a vas hornich uhru. Nic. Tak vsechno nejlepsi nove padesat letce ,at se nevyboura na kamionu,at mu neutece ta holka u ktere bydli a at vzdy kdy potka szrcse ho polibi na levy lic. Tedkom by mel udelat nakou oslavu na hornich uhrech, kde bychom se vsichny porvaly. Ja bych se chtel rvat se szoracsovic segrou,pac se mne libi. Sznouro,jak tak muzes rict,ze ta cibulova je sikovna. Myslis,ze kdyz hra tenis je sikovna. To snad,ne. Holka je sikovna kdyz se hodne dobre hra s penisem a ne tenisem
vraj sznouro hehe,borko ideal je jedno z druhym ...oltcitko vsetko naj k tej okruhlej,drz sa aj v tej dalsej
Ayindyie |
Akorat jsem se dival na ct24. Ze pry szlovacs nejak krachuje. Dosahuje v tyhle krisi nejhorsi vysledky s cele eu. Ma schodek 5,5 procent. Od ledna pry novych 100l nezamestnanych. Byl tam i bejvalej financ ministr miklosh. Pry to u vas vsechno padne. Ja myslim,ze jich vlada je tomu pricinou taky.
|