Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
jedno prvenstvo urcite ma.. ze je najskaredsi...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
tohletoho dabla jsem mel jako prvniho - baltazar nebo taky rexik , foto ve veku 7 tydnu. byl jsem rad kdyz jsem se ho zbavil.
dal jsem za nej v brne 20 l kc, po tydnu onemocnel - sral ,blvajzni a byl na skapani. tehda jsem bydlel v nitre tak jsem ho odvez do vet hospitalu v trnave ,zavarska ulice. po 4 dnech byl OK a ja s nim odjizdel s radosti a s platbou 7l SK.
u rocnyho to zacalo , zbil sosusedovic kocoura naky divne kocici plemeno. kocour sedel na panelovym plotu ve vysce 2m,
pes skocil na te 2 m a stahnul kocoura a pak prekous na pul. kocour mne vysel na 5l SK a se sosudem s kterym jsem byl kamos jsem dosud nepromluvil ,jak je na mne nasran. ja ale neveril a ani ten kocour a snad ani pes ,ze ten pes na 2 m skoci,mel kolem 50cm.
po dvou mesicu utopil v reke nitra nebo snad zardousil nemeckeho ovcaka. no nic rek jsem si to zaplatim v pohode. jo ten ovcak byl prave cvicen na slepeckeho psa , vysel na 40l SK.
rikam choti,toho psa utratim,nebo nas zruinuje. ona,ne. a furt mu vytahovala klisteta a krmila kurecim masem. ten pes nezral nic jiniho jako kure s ryzi,zaleninu a vajce. napr. mi mely na obed slepaci polivku a pes tu slepici. to byla politika zuzi.
kdyz jsem se prestehovaly na madare, po mesici zmrzacil nemeckou dogu, jednoduse na ni nedocach a prokous ji slehy na zadnich nohach. utok vypad tak, ze se nabeh ,kous a utek , udelal to tak dva krat a doga lezela. majitel si ji pak odvez na kolecku. vyslo nas to 7l SK. pak si chot dala rict a mi jej prodaly do liberce za smesnich 5l Kc. po mesici mne volal novy majitel,ze pry co jsem mu to prodal za potvoru ,pac jeho chot i dcera musely vylizt na skrin jak byl rexik rozloben a vsechno kolem kousal a nicil. od te doby jiz nevim co je s nim ale myslim ,ze jiz nezije
byl to hodny pes i kdyz trochu drahej
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
no, ten pes mal teda odvahu, treba uznat.. ale ten byk len kukal... asi ani nic necitil, len ze dpc co za velkeho kliesta sa mi prisalo na kozu?
szorky a kedy asi v pistok? doobeda si zavolame.
som volal na poistovnu, ze mam zavolat od 9:00 do 17:00
to su sluzby dpc, lebo moj sef je zid a poistil v AXA
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
boto krasny psik.. skoda ze ste nan nedali pozor... ako sa k tym psom dostal? ako to ze ked ste nad nim nemali kontrolu bol navolno?
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
Jasne ecko...cinkneme si..
chcem prist do ba okolo 11 hod. Po zapchach..
chcem sa ist len ak poflakat po sopoch,uz som to davno nerobil a ked skoncis skocim k tebe..
acko, sorac..nevydalo...
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
http://www.youtube.com/watch?v=feWfqwcWkvM&feature=related
toto video je zaujimave, myslim ze poslusnost nadovsetko a ten pes sa vedel aj hrat, ale aj napriek tomu to neuznavam
tak toto je husteeee
http://www.youtube.com/watch?v=w_WGlJRa0lE&NR=1
nadhera, fena PERLA, chlap ma zaujimave videa, boto vychutnaj si to
[ This Message was edited by: brakin on 2009-05-27 21:47 ] |
http://www.dsl.cz/mereni-rychlosti
jse kouknite jak jim jde net v hradci v hotelu
to na lovacsi jsem byl a nevedely co to vubec jako ze net je
curwa ale dostal jsem zde kablik na lan ,teda zadnej wlan . to jsem jeste nikde v hotelu nezazil zdycky jen wireless
dpc,dewitka jsi mysli,ze jsem tak uchylnej ze mne bavi naky porod psa ,ne tak to urcite ne ale kdybyste mne jsem dali napr. szoracsovou segru jak rodi ,tak to jse kouknu ,ale nereknu nic
s tym psem mel problemy syn aneb chot, ja s nim venku moc nebyl. techda ja psy nemel rad a se je bojim do tedka a hrozne mne smrdi. to chot jak odrostli deti zacala s tema mrchama.
mne psy mej rad a nevim proc,kdyz jsem v postely a balt v domu zdycky si lehne na mne a pak mne kouse az mne tece krev se vsech udu. dela to ale pratelsky,on nema zaden cit (ale ten bilej mne rad nemel,pac jsem ho kopnul par krat do prdele)
jo na tu dogu jsem ho pustil pac jsem si myslel ,ze utece, pac doga mela kolem metru (ale to byl baltazar)
jo a ten bulterier ma hroznou silu v tlame a v zubech. jak se da sem uploadnout video z nokii tak jsem naladuji jak prohryzne velike kravske aneb volske kosti. to je k nevire na jeden skus to ma napul.mne jeden prokous kolo na kolecku ,nafoukany na 4bary. ten bejk to citil a hodne ,vdyt ti psy zabijely byky.
pitbull,AST,ST se da cvicit ,u bulteriera je to zabitej cas ,ten si dela co chce
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
sorky mas PM
|
idem si ju precitat...
ok brano..ozavem sa..
snurka, sova doletela do hniezda..
ja doufam,ze brannimirova vyskumnice jiz pripravuje sandwiches pro navstevu szlovaka s britskych ostrovu.taky zitra se sprosti sve vyskumnicke prace v oblasti brouku a pavuku a uklidi dum. taky brannimir by mel ledacos udelataby je szoracs nepomluvil az na ostrovy.
jo ty cechy to je taky holota ,nic tama poradniho nemej. jsou tak deset let za jizni moravou. vcera jsem si dal svickovou
a horke ovoce s vanilkovou zmrzlinou za 245 Kc. tak jim rikam a vy jste tady na lovacsi ,kdyz jiz mate jejich ceny? pak ze odkud jsem. kdyz jsem ji rek ze od hodoninu tak mne puxa rekla ,ze pry my jsme tam jiz polovicaty lovaci a pry kdybych psal diktat ,tak jej neudelam ani v cestine a ani v lovenstine. coz pravdou jest ale chtel jsem ji zato drbnou po hube.
mladi lide v cechach jsou presne stejne drzi jak vy uhrove zde. nevazite si starejsich.
dneska u snidane taky puxi meli , sezrali jsem jim vsechny michani vejce s opekanym britskym spekem.
bylo ho tam tak akorat pro dva. ta puxe na nas ,copak budou jist jiny hoste? tak jsem ji poslal opet do puxe , s oduvodnenim ze na morave se tolik zere a kdyz platim pokoj na den 1690 Kc tak jim priste sezeru i vsechny parky.
curwa takovou cenu jsem neplatil ani na lovacsi v tatrach a to sme mely svedskej stul na uherske hony dlouhy.
proste je to v tym hradci,holota ,chrapac a cizota nejvetsiho zrni
jo uhrove,doma je doma a jsem navyknutej zde a trochenc na zapadni casti hornych uher a muzu rict ,ze je tady lepe nezli tam u vychodoceskejch pepiku .
curwa a to tam mam jit pristi tyden taky
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
V steti si nebol? Som ta vyzeral, aj vyzdobu nahal spravit  |
seru na jejich papirni, ja znam dodavatele eclypso pro slovacs a tam maji dodavatele pro cechy v pardubicich. monopolisticke postaveni trustu a monopolu,povoluje koupit zbozi v zemi jen od autorizovaneho dodavatele pro tou a tou zemi. znam pripad kdy nakou navrtavaci soupravu na plynovody koupily primo v nemecku u vyrobce dejme tomu za 13 melonu. pak se ale nemec spamatal a soupravu nedodal (ony penize jo) ale dosel vzkaz ze soupravu si mej koupit u autorizovaniho prodejcu jejich zeme. jo a autorizovanej prodejce jich zeme rek,no jo tech 13 melonu mam na ucte ted mne jeste poslite zbyvajici 2 miliony pac u nas to kostuje 15 melounu.
ten globalismus je heska devka
jo szoracs takovy problemy nema,vystrouha ctyri zidle a stul a pak to proda v leedsu o masopustu jako soupravu
Becko uz cestujem. . Hod potom adres do sms. . Aj cas. . |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Co mate nove, madari?
no cellphone... |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|