Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Jo szoracs se predvadi na horne-uherskych silnicich. Jo prave tam bych to nedelal.
Vcera jsem slysel pripad c.1. Kolega s uher jsi koupil novej mercedes,nake ecko ale to neni podstatny.vcera jsem ho videl na nem po prve. Rikam mas novy auto,on rika jiz dva mesice ale dnes jsem na nem po prvni. A copak, ale vies vodicak jsem mal v pracovni. Probuh v jake pradelni. Sel 90km/hod v obci. Rikam mu nerikej ze ty si nechal vzit ridicak nakymu praporovi. Ten clovek delal to i to a kdyz ho zastavila hlidka tak mu zasalutovala ,kdyz chtel nekdo neco,nebudu rikat co,nebyl problem. Jo pry dnes se to bere na slovacsi a zasila primo do centraly nepohne s tym nikdo. Kazdy se kazdyho a vseho boji. Ridicak dostal za 2 mesice ,nebylo to 6 a jeste zaplatil postih 1500evro. V puxi v cechach je to za 1500 kc .dalsi pripad dalnica u novyho mesta, souhajek jel 190km/hod ,zastavila motorizovana hlidka vyberte si - ridicak aneb 2000euro . Byli demokrate a on zajel do banky pro pujcku. Dalsi pripad ,chtel jim dat bokem 100euro. Ceka ho soud,byli dva on jeden. Problem- mel dostat pokuto 200 euro. Reseni treba se preptat kolik bude pokuta a pak smlouvat. Jo hosanci mate to tam tezky na te lovacsi a jak vidim cyklisti s tema blembakama a v orange vestami, tak si rikam. Jsou ti mocipani ktery delaj predpisy na slovacsi pri zmyslech. S cyklistu udelali curaky a ridici jsi berou pujcky na pokuty. A ted nevim aneb
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Sorky, tou zakrutou (to je smerom na kovacovu, ak som dobre pochopil), chodim bezne na Punte 120, ale ako to skace ani nehovorim  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
kua ktora zakruta ?
ukazte mi ju cez google maps |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Hosi mne se libi jak to vase slovensko jede technologicky vpred. Neni tomu tak dlouze,co baca jel na halusky po zvolenu na konu asi dvacet a hele kde jsme tedkom. Na ti samy halusky se dneska jede dvesta aneb sto a dvacet.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Kokos,neviem o ktorej zakrute toci acko,ale ja tocim o vyjazde za zv smerom na ziar ako sa spajaju dialnice nadjazdom s bb a zv...uz je to jasne???
potom nasleduje asi agip pumpa na oboch stranach...
snurka poslane..
ja viem co myslis o tych motoroch..ale zial pri mojej jazde by to bola brutalna spotreba... Takto neprekracujem 8l a mozem robit co chcem a to aj robim...
keby som mal benzin tak jazdim cez 10 minimalne, tipujem 12...
co sa tyka audi a bmw, nemozes porovnavat neporovnatelne...
Obe auta su rozne modely.. Predok zo zadkom nemozes zrovnavat.
za idealnych podmienok vyhrava bmw, sneh dazd a sa to otaca... Bmw zostane pretacave a predokolky sa hrabu... |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
http://maps.google.com/?ie=UT[....]spn=0.004799,0.013679&t=h&z=17
Zväčšiť mapu
uz viem ako sa ide na Budču |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
On 2009-05-26 19:47:09, sorac wrote:
ked sme uz boli na vypadovke ta tiehla zakruta co sa zv cesta pripaja na bb dialnicu chlapik sa zacal na mna tiskat ze aby som mu uhol...
Tak som zle pochopil tuto vetu |
na zajtra mam super dohodu..
kamos na bani ma to iste coupe ako ja len ma 330ci a smg prevodovku.
ideme sa poprehanat na mojom a na jeho a povymienat si ich.. som zvedavy co to bude robit.. uz sa tesim...
a som zvedavy o kolko bude moj pomalsi..papiere pisu o 1 sekundu..
neviem ci to budeme merat ale dufam ze policajti nebudu behat po nasom obchvate zajtra..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
sorky aku ma generaciu? e36-46,alebo 92? maju postupne vykon 230,258 a 272ps co je dost podstatny rozdiel,ale kazdopadne si ten uzasny rozsah otacok a bozsky zvuk naj 6valca uzijes
Ayindyie |
Je to ten 231 konovy..
ten isty model co mam ja myslim ze dokonca aj rok...
inac snurka, poslane...malo by to byt v piatok u teba.... |
vdaka sorky,mas u mna zopar gambacov,dam vediet,ked dorazi
Ayindyie |
To by som poprosil a predpokladam,ze aj s noclahom....
btw takze e46,ako tvoja,len pred faceliftom,tak preto tych 231ps,ale oproti e92 je e46 lahsia cez metrak,neviem presne,takze sa pomer vaha-vykon vyrovnava..potom cmarni svoje dojmy,som zvedavy
Ayindyie |
uz je po facelifte... Je to presne co mam ja aj m packet..
secko...
Hehe,okrem nakej susky bude full servis
Ayindyie |
|