Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Neboj ani ja som nevedel ci sme dohodnuty....
len ma zaujima preco ty chces e71... |
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Komplikovane je to
Bold ide prec, lebo budem mat 8900 Curve.. a iPhone co mam, ide tiez prec a potrebujem este nejaky jeden mobil.. tak reku E71 by bola asi ok.. aj na navigaciu atd Cize by som mal kombinaciu BB 8900Curve s E71  |
Aha...cize spekulant.... Ale dam ti ju vyskusat...si spominal,ze si ju este nevidel... |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
a curwa,doslo na szrcsovi slova ”sip,vyzkousi vse a pak se vraci k nokii”, pred mesicem zde nokie pomlouval a dneska jiz chce. Tube ma fantastickou navigaci. Nokia maps se oplatijou. Daleko lepsi nezli igo ,aneb garmin. View finder a nav for all ani nespomenu.
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-05-21 16:06 ] |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
no dik boto,nieco nove si spomenul,jo vlastnik som,len treba zamerat,teraz bezi akcia na ROEP ci jak sa to vola,robi sa vlastne obnovenie katastra na vylucenie nezistenych vlastnikov....
What does not kill me, makes me strengthen  |
Sorky nie, nejde o spekulaciu Curve 8900 je doma.. Bold je lepsi, ale asi predsalen pojde prec.. co uz..
A asi ako druhy cerep zoberiem 6220classic, dnes som ju videl, nieje to nic moc, ale nato, aby sa nosila len vo vaku uplne staci |
On 2009-05-20 21:59:00, brakin wrote:
sorky, mal si cas ?
The powered by Fujitsu Siemens LOOX[ This Message was edited by: brakin on 2009-05-20 21:04 ]
nemal ale mal som cas na nete.. zajtra do 13 hod by to malo byt u mna...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
sipe nokiacke web browser u symbianu nepodporujou copy - past?
curva co je to za bordel. Nema to ani tube ani E66. Jsou to cerepy. Black berry to ma ? Az jo tak koupim nakyho? |
BB ma vsade copy and paste  |
Sipe...
buduci tyzden by som potreboval pomoct s tym net diskom...
budes sa moct na to pozriet na nejaku hodku dvez???
daj vediet ak ano aj den a cas nech ti nemotam plany a nech sa mozem aj ja zariadit...dikes... |
Mno, Sorky.. nemozem utorok a stvrtok, piatok.. cize to vychadza na stredu... Prides do ZV ku mne domov (po 17:00), alebo sa stavis doobeda v BB u mna v praci? |
pridem kde ti bude lepsie a o kolkej ti bude lepsie a kde budes mat lepsiu pohodu..prisposobim sa uplne...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
sipe ,udelani neceho takovyho jak net disc vyjde neco kolem 1600 poundu. Doufam si pozadas a dokazes ,ze i slovaci podnikat umej  |
Sorky, mozno sa bude dat v utorok. To este upresnim. Musim si prehodit sluzbu vo ZV zo stvrtku na utorok, takze ak budem v utorok vo ZV v robote, tak tam budem mat casu dost Dam vediet v pondelok. |
sipe,koupim bolda ,praskni price
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|