Author |
Slovak forum V.2 |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
B1 tazka brutalita, ale uz som to videl, sa mi pacilo na tom ovale ako si odfajcil zadok, a ako presiel cez tu halu, ale inac jedna vec mi neladi, tak brutalna zataz a on len tak kludne vypne motor, bez dochladenia
btw vsimol si si ze kolko krat to musel natrenovat ?
edit
inac podla FIA vozidlo WRC moze mat maximalne 300 koni, tamto malo cez 500
[ This Message was edited by: brakin on 2009-05-19 22:36 ] |
|
tak som dopozeral PB 4x22 som z toho
... necekal som ze to takto skonci
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ventilator by mal tocit aj bez motora, nie?
inak rank sa praje
http://www.zlyprezident.sk/ |
to ano, ale zachladi ti len vodu v chladici a dalej sa nedostane lebo vodna pumpa stoji, a za dalsie treba zachladit aj turbo, ale predpokladam ze to bolo aj tak nastrihane |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
nie na kazdom aue to tak funguje.. niektore sa tocia bez motora a niektore nie..ale ak sa tocia bez motora tak ako vravi brakin, chladia len vodu v chladici...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
B1 kedy ides na HoreHron?
 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Jo hore hroni. Ten ho tedkom honi na hore rip. Jsem musel prestavit zavlahi s 19,00 na 20,00. Hrozny vedro ,27,5 st. C |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
boto mas nejake info ohladom navratenia pody na "madaroch" + Benesove dekrety,ceny zamerania,....atd.?
mam tam nejake hektare nevysporiadanej pody,tak hladam nejake info.dik za ochotu.
What does not kill me, makes me strengthen  |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Sorky, ak by Snurka nebral E71, velmi rad ju kupim |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
B2 neplanujem ist, svokrovci boli u nas cely minuly vikend
potrebujes nieco?
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
No to teda nemam. Curwa neblbni ta puda patrila madarem,kdyz se bude vracet tak jenom madarem. Sem slysel,ze v sobotu mely nakej sraz,chtej nakou autonomii nebo co. Ja tam mam dum a hodne pudy taky. Doufam,ze to nebudou vyvlastnovat. Benesovi dekrety jsou totiz o vyvlastneni pudy a odsunu nemcu a madaru. Mas na to vypis o katastru na sobe. Pokud ne,jses mimo,totiz zakon rika o pojmech vlastnik a opravneny majitel,ktery vlastne neni vlastnik ale ma pudu v drzbe. Po deseti letech muze opravneny drzitel pozadat soud o vlastnici. V konani se prokazuji jine vlastnicke vztahy ,pokud nejsou, opravnenemu drzitely se rozhodnutim prideli vlastnictvi pudy. Teda nejspise tvou pudu ma zapsanou jako vlastnik nejakej vousatej lovenskej hun,pokud si o ni nezadal v restetucich,ale to te za ni naky jzd vyplati par supu. Pudu ,kdyz neni stavebnej pozemek,je zemedelska,nema velkou cenu. Ceny za ar aneb ha momentalne nevim. |
sorky, mal si cas ?
[ This Message was edited by: brakin on 2009-05-20 21:04 ] |
jj potreboval by som, nevadi, poradim si za spolupraci so SAD
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Michal,preco by som ju nebral? sak sme sa dohodli...btv b2 to subaru ma 530hp a k tomu chladeniu turba,new modely,tusim nissan gtr a 35i v bawach maju nezavisle chladenie turba(biturba)ktore sa vypina az po dosiahnuiti bezpecnej teploty..
Ayindyie |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Snurocka, len som sa pytal, nevedel som, ze ste sa dohodli |
|