Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
saska dneska prvy krat zastekala.. hned prestala, lebo sa naplasila ze co to je.. potom to este vyskusala par krat a od vtedy chodi taka hrda po dome...
za tyzden riadne riadne podrastla...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Sorky 6166  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Tolika krat ses mrdal . Jo szoracsi az bude mit tvuj dog prujem nezapomen nam to rict. Jsou to hodne dulezite informace pro nas. |
Mizzou Joined: Dec 10, 2008 Posts: 69 From: Trnava, Slovakia PM |
dnes som tak unavený, že sa mi ani čítať ani písať nechce.. idem zaľahnúť |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Quote:
|
On 2009-05-16 22:17:04, Mizzou wrote:
dnes som tak unavený, e sa mi ani íta ani písa nechce.. idem zaahnú
|
|
...no tak to si s kludom mohol zalahnut uz pred napisanim tohto postu...
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
ivan tu->
http://www.alza.sk/gps-navigace-gps-nokia-ld-4w-d82456.htm
|
Quote:
|
On 2009-05-16 22:14:00, boto43 wrote:
Tolika krat ses mrdal
|
|
...boto,obcan obcuje,manzel sulozi v loznici a milenec miluje...ale úhore,ogare to bys mel vedeti,ze jo starousi
|
...uz mam preluskane... good cena len musim naluskat rozdiely,chcem aj na turistiku
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
uff konecne doma,zobral som si extra job na dnes a stihol som aj auto umyt(raz za rok treba) aj chinu som kupil,nech sa najem,zajtra som pozvany k novym znamym na obed,vari sa nezahanbia s jedlom este poprat,cumnem nejaky Seagalovsky film a spat.....majte sa
What does not kill me, makes me strengthen  |
to ze se mne ozve na ten post o mrdani,clovek kterej nema holku a nezije sexulanim zivotem,mne vubec neukvapuje.
ale proc tady cituje posty o dva aneb jeden stupen vyssi neni to shovadilost nerek to tady jiz nekdo
jinac wemte heskej den
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
njn ide byt pekne g vcera kupila 2,5 metrovu magnoliu, idem pre nu vykopat dieru... vraj to potrebuje special podu a ta diera musi byt curewsky velka  |
Akorat jsem ukoncil montaz cyklo-nosice na forda. Muzu rict,ze turecky delnik v nemecku mel opet jednou spatnej den. Diry nesedli,tak jsem pouzil vrtaci priklepove zarizeni. Ted je to hesky akorat misto ctyr der osum  |
b1,sad sad,ide zima zo zapadu
boto: priklep na plech uff ty si iny majster
PS som nevyspaty,dnesnu chlastacku vynecham(obed nie,tam sa aj tak nepije,su to abstinenti) ale mal som dohodnutu este jednu navstevu....
vcera vecer som cumol este na jedno vystupenie alternativneho hovorcu A.Claussa(Nemec) a zaujala ma jedna myslienka(i ked ich tam bolo dost inych) a to ze on je zastancom africkej politiky dochodkoveho zabezpecenia,potom vysvetlil,ze tym mysli rodinu,jednoducho ,ked budeme stari,maju sa o nas postarat nase deti.bodka. ak chcete pozrite si to,je to 11 parminutovych dielov z vystupenia vo Svajci.zdes: http://www.tvina.sk/index.php?program=9&video=776
Je to takova mala vrtacka s priklepem beze sds upinani. Na mou obhajobu nutno rici funkce kladiva nebyla pouzita.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Este ze tak boto
|