Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
hele kolego s trnavy. my jiz o mobilech psat nemusime, pac za ty leta jsme to tady vsechno probraly a taky vsechno vime. nac bychom to delaly od zacatku
kdyz neco nevis,treba se zeptat naseho kolegu sipa se zvolenu. on vi vsechno
a uplne a hlavne o mobilech znacky boruvka. a taky vede na fonech fotokrouzek,i kdyz foti hrozne.
taky tady mame odborniky na navigaci, i kdyz jim to v podstate nejede.
tedkom se vede diskuse o psech coz neni az tak vzdalene mobilnim founem.
curwa,brannimire ta fotka stenec nejak neni dobra. pes ma taky ohon a neni videt zaden.
pes bez ocasu pusobi vice nezli neprirozene
je to hodne slaby 
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-05-13 10:21 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
On 2009-05-13 08:43:07, Branimir wrote:
Bojuj  ja som si vcera vecer z nudy cital nejake fora o weimarakoch, su to krasni hafani, ale curwy  veru, je to polovnicky pes, tvrdohlavost mu je prirodzena.
som si po dlhej dobe zapol automaticke aktualizacie na eee a ten len stahuje a stahuje....
presne to som sa docital aj ja.. ale kedze aj ja som kurva tak sa to bude negovat..
dnes sme boli na prvej inekcii u veterinara... ani sa nebala len stale spehovala co robi a kde to je..
vcera vecer sme sa hrali..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
vidis brannimire , ta szrcsova fotka se psem s ocasem je hodne lepsi nezli tva beze ocasu.
akorat,ze ten vul kupuje stenci hracky jak diteti i kdyz musim rici,ze ten weimarak je hodne heskej pes
jo vy by jste jiz potrebovaly chovat deti a ne stence, pac vam to chybi.
vase biologicke hodiny mej hodne spozdeni.
pro buh woldkid je jiz pradeda v padesatce
s neho si vemte vzor,musel se mnozit kdyz byl jeste dite
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
este k tej fenke a uz skoncim: to ho chces mat rok v klietke?? lebo stence hryzu do roka vsetko co vidia,niektore viac,niektore menej. A informacie si mal ziskavat este predtym a nie ked uz mas psa.. aj ked nechapem,preco prave take tazke plemeno si zobral,hmm za to ze je v mode a ma modre oci???farba oci sa zmeni po case a pes vyjde z mody,ale tebe ostane na krku(alebo sa ho zbavis????)
PS chvost ma uz skrateny? som si nevsimol na fotke(mal by mat podla standartu)
PS Brano no mas peknu smecku maju pokrcenu kozu ako Sharpei
aj my mame tri mlade macicky na dvore
edit: tak nema skrateny(v UK je iny standart???)
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-05-13 10:40 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
nie milan, nechcem ju mat rok v klietke.. byva tam len v noci a ked nikto nie je doma, lebo ako urcite vies, stena pokial nema vsetky ockovania nemoze ist von medzi ostatne psi.. co je este asi 3 tyzdne...
ked sa nauci co moze a co nie tak uz nebude v klietke..alebo ty by si si nechal vsetko doma znicit??
milan a uz knecne prestan rypat ako stary zatrpknuty dedek.. ja som zo psom vyrastal a nekupoval som si ho preto ze je v mode.. ale reto ze sa mi paci a ze som chcel opet psa..
chod si uz liecit svoje komplexy na niekom inom a nie na mne...
uz mi zacinas liezt na nervy.. staram sa ja do teba co robis a preco nerobis ine??
uz prestan rypat... je cas aby si sa po tolkych rokoch zmieril s tym co sa stalo a pokracoval v zivote a staral sa o to aby si mal kde byvat a nemusel byvat v cudzom a podobne...
myslim ze si uz dost stary na to...
raz prides domov, dakto ti muca pretiahne a ty nebudes mat ani len kde byvat...
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
chvosty nevidno, lebo som ich ostrihal viiis?
Sorky krasna je my sme mali stastie ze ked bola mala, tak byvala cez den zavreta v jednej prazdnej neprerobenej izbe.. Na zemi gumolin. A aj tak dala tej izbe zabrat nastastie ma to vobec nesralo, stahovali sme sa par mesiacov na to, to uz mala 5 mesiacov a odvtedy uz nic nehryzla, byvala normalne v dome, este sme nemali rok ziadne interierove dvere a pohoda asi sme mali stastie, ona je celkovo velmi rozumna...
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
ked bude trosku menej bojazliva, chcem ju bravat so sebou do vanu a moze chodit cely den..
je to male zlaticko...
okrem tych noci.. ale to sa hadam vyriesi..
inac uz vie sadnut, ale len ked jej davam jest.. inac jej nedam iba ak si sadne... a pozna uz fuj..
a zacali sme aj voditko...
to som sa sa zasa nasmial The Onion
What does not kill me, makes me strengthen  |
On 2009-05-13 12:16:08, sorac wrote:
nie milan, nechcem ju mat rok v klietke.. byva tam len v noci a ked nikto nie je doma, lebo ako urcite vies, stena pokial nema vsetky ockovania nemoze ist von medzi ostatne psi.. co je este asi 3 tyzdne...
ked sa nauci co moze a co nie tak uz nebude v klietke..alebo ty by si si nechal vsetko doma znicit??
milan a uz knecne prestan rypat ako stary zatrpknuty dedek.. ja som zo psom vyrastal a nekupoval som si ho preto ze je v mode.. ale reto ze sa mi paci a ze som chcel opet psa..
chod si uz liecit svoje komplexy na niekom inom a nie na mne...
uz mi zacinas liezt na nervy.. staram sa ja do teba co robis a preco nerobis ine??
uz prestan rypat... je cas aby si sa po tolkych rokoch zmieril s tym co sa stalo a pokracoval v zivote a staral sa o to aby si mal kde byvat a nemusel byvat v cudzom a podobne...
myslim ze si uz dost stary na to...
raz prides domov, dakto ti muca pretiahne a ty nebudes mat ani len kde byvat...
komplexy mas ty ja sa len smejem na tom vsetkom trendista
a jiz se perou,uhrove jo szrcs je konzument to jest pravda. Kdyz prohrava kazdej je dedek. Psa si poridil pac ja mam taky a draheho. Chce bejt in. Myslim,ze i pusku koupi a hodne drahou. Ale mne nedobehne, pac mam 5 pusek v cene kolem 0,5 mil kc a 3 psy v hodnote 100 tis. Kc. Na mne nema i kdyz ma 5 lete bmw. woldkide,ty nemas ani vlastne staveni curwa a vrazis penize do ciziho. Boha abys neodjel s tym samsungem pod pazi. Hodne rychle si neco porid alespon panelak. Kdyz nema kdo dedit , napis to na szrcsove deti. Ten je nema a bude to bezpecna investice. I kdyz jeden nikdy nevi. B1 ty nevis ze kupirovani ocasu,usi je u psu v cele eu zakazane. A to mas chot biolozku - soulozku. I ma soulozka to jiz vi.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Ked ona robi mikrobiologiu a neuroimunologiu
Kua nechce sa mi tu trcat, ale co ked mam proviziu z odrobenych hodin, musim to tu natahovat  |
nj boto,ako vzdy mas pravdu,bohuzial clovek mu chce pomoct,ked uz poziadal o pomoc skusenejsich,ale staci aby som podotkol nieco,co je,alebo sa blizi k niecemu citlivemu a pravdivemu a uz utoci a pritom ja som fakt chcel poradit v dobrom a to ze poviem nieco,co mu nepasuje do kramu,alebo nieje v sulade s jeho IMAGE,som a sme vsetci zakomplexovani dedci.... hold chlapec napriek svojmu veku nedorastol zrejme...
PS o akom panelaku hovoris??? naco by mi bol panelak?? A preco by som vrazal do cudzieho byvania? Technicky posudzovane ano,ale ja si to mozem dovolit,to po prve a po druhe,ja nasmu vztahu verim natolko,ze jej dam cokolvek a keby sa aj niecio stalo,tak by som to nikdy nelutoval,pretoze mam vztah,ktory nam moze kazdy zavidiet,vratane teba ty podmichavac narodnostnych vasni vis??? apropo v dnesnej pohnutej dobe je aj tak lepsie investovat do sebesatcneho mobilneho obytneho prostriedku,aby clovek v pripade krizy mohol migrovat,jako ti Huni kedysi,ci pastevci migrovali za pasou aj so svojimi jurtami,stanmi a chatrcami
Ozaj si(Boto) Jews???
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Uz ma serete bota chapem, nudi sa tak provokuje. Nemoze predsa mysliet vazne ze si dakto kupi psa kvoli nemu ale ty citko, ako mozes pisat o niekoho dovodoch pre kupu psa? To aj ja som kupil rr lebo bol v mode? No a sorky sa brani tiez hlava nehlava, aj ked mna by to tiez nasralo. Teraz rozmyslam ze to cele neposlem, som sa do toho vobec nechcel miesat dpc.
Som na vylete, blizko melnika je hrad kokorin, pekna priroda, pieskovcove skaly, parada. A prave mi priniesli jedlo  |
njn,branimire si aj ty trendak ,inac by si nechcel RR,take plemeno som ani nepocul dovtedy ...ale niekedy som stiplavy,uznavam,co uz,to bude starobou....a skusenostami......
a tazko zabudam na niektore veci,hmm .... 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-05-13 18:48 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
nechcem tu robit ziadne flames..ale milan uznaj jednu vec..
rypes do mna pri kazdej prilezitosti..
to ze nemozes zabudnut na iste veci zial bohu..aj ja nad tym myslim vela. ale fakt sa zamyli nad tym a uz konecne zacni zit zivot a neryp do mna stale...
uznam ze som impulzivny..
a boto to je nic... na to kaslat...
doma ho sere zena, neda mu zatr*** a sem potom pise debiliny...
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|