Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 926927928 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-05-10 01:51
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
naa cafte,tak som back in uk bordel(r)
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-05-10 04:58
vstavat uhrove,munka vas vola .jak jsem jel v patek na slovacs,tak jsem si nejak spomenul jak nas s karlove univerzity poslaly na staz do bratislavi na univerzitu komenskeho. byli jsme trochu na
srany,pac co tam na slovacsi. cabelka jiz asi tyden pred odjezdem projevoval silnou nelibost hranicici az s nenavisti k slovakum a ke vsemu slovenskymu.
pak kdyz se zacal hadat v rychliku smer pozsonyi s evanjelickym fararem o tom ,ze slovaci vlastne nejsou a ze cela obroda za zachranu slovanstvi na hornich uhrech byla delana cechmi ,tak jsem se vubec nedivil.farar se branil ,ze copak sturovci a tak dale ,ale cabelka ho uzemnil ,ze pry to byli madari kteri nemluvili spravne madarsky a proto si delali umely jazyk. evanjelickej farar byl temer stihan infarktem a proto radeji v ceske trebove vystoupil s tym ,ze pojede do bratislavi radeji pres zilinu. pak pred brnem se zacal dohodovat s nakym slovako-madarem ,ze v roudnici nad labem se dopestuji vecsi papriky jako u komarna. madar se branil ,ze to nemuze byt pravda,ze oni pestuji nejvecsi papriku v cele cssr,coz prokazoval vystrizkem s denniku madarskych komunistu na slovensku UJSZO. bylo tam jednoznacne napsano ve dvou jazycich,ze nejvecsi paprika v cele cssr se pestuje u komarna. kdyz se jiz schylovalo k rvacce,situaci jsem zachranil vetou, coz kdyz bude v jaru u komarna mrznout a v roudnici nad labem ne.
vsechna paprika vymrzne a tym padem bude v roudnici paprika vecsi. oba uznaly ,ze tahle varianta jim sedi. pak se ale pustil cabelka do slovenske cykanky,ktera delala v obchodnym domu kotva podlahovou kosmeticku.
naco jako,ze cykanska pixe je o kapku oleje masnejsi ale je tam spatna microflora a microfauna. jsi predstav,rek mne, jednou nakej tonda od chomutova mrdal nakou slovenskou cykanku a tesne pre orgasmem zacaly skakat blechy s jeji prirozeni na jeho sulina. jo mrdat slovenku a jeste k tomu cykanku to jsou problemy.
to be continued
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-05-10 12:07
tak a mame Majstra republiky na 5km v rodine svgrov syn ziskal titul dnes....nejake foto zo vcera..

nase kadetky na K2

vyrovnavanie sa a priprava na start

najstarsi pravnuk Matko sleduje start kadetiek(zapaluju sa mu asi lytka

veduca dvojka pri starte zabera

valcik na brehu jazera

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-05-10 13:04 ]
What does not kill me, makes me strengthen
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-05-10 14:15
hehe

10.05.2009 9:28 - LONDÝN
Viaceré odevné firmy vo Veľkej Británii v súvislosti so svetovou hospodárskou krízou zaviedli príplatky na podprsenky veľkých rozmerov. Medzi zákazníčkami to okamžite vyvolalo búrlivú vlnu nevôle. Podľa prieskumov sú totiž Britky ženy v priemere s najväčším poprsím v Európe.
Bulvárny denníky The Sun spustil kampaň za „zrovnoprávnenie podprseniek“ a výsledkom je, že vedenie jednej z najväčších britských odevných spoločností – Marks and Spencer priznalo, že to nebol správny ťah a ospravedlnilo sa ženám s väčším poprsím. Od dnes teda Britky opäť nakupujú podprsenky všetkých veľkostí, za rovnakú cenu.
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-05-10 18:02
milan porad daky BT GPS modul. Tie nokiacke stoja za zmienku?
Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-05-10 19:48
Ja mam LD-4W a celkom spokojnost bola ked som ho pouzival. Btw to k Looxu? Ved tam ti slo GPS
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-05-10 21:09
mike mohol by si mi ho pucit na test ?

_B1
T68 gold
From: PN
PM
Posted: 2009-05-10 21:55
aj ja mam nejaky gps prijimac dakde v sufliku... ci ho najdem nac ti to je?
---------------------------------------------------------
http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-05-10 22:02
lebo ja N560 stale pozivam - kdezto tebe uz zapada prachom .. ci mas modul GPS ?

predal si N560?

_B1
T68 gold
PM
Posted: 2009-05-10 22:36
nepredal... darujem synovi
mam aj gps modul, evolve mini solar BT GPS, paradny je, chyta vsade, a vydrz brutalna... nabijal som ho tak zriedka ze nemozem najst nabijacku ale pasuje tam hocijaka nabka pre nokie s tucnym jackom
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-05-10 23:11
braki,je vcelku jedno aky,hlavne aby bol aspon SIRFIII a novsi,ale dokial chces aj prijem TMC,tak potom je vyber dost zuseny(GNS alebo Globalsat) ja mam GNS 5843TMC-starsi typ,doteraz sa predaval,uz ma novsiu nahradu... cize otazka je ci TMC,alebo nie???
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-05-11 00:48
Zdravas,konecne doma, s te divociny. Co to ta devitka blbne? Gps modul s , a to jeste je? Vdyt gps ma snad jiz kazdej mobil. Reknu vam,mel jsem lgo,tom tom,garmina,nokia maps,wayfinder ale vsechny jsou na prdel a to stejne. Nejlepsi navigace je mapa a davat bacha na značky.
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-05-11 13:10
ranko pani,male zamyslenie na zacinajuci pracovny tyzden:

Slavná námitka proti snižování pracovní doby z časů dávných: budou-li mzdy vysoké, lidi by pracovali pouze dva tři dny v týdnu, nač by se namáhali. Chovali by se naprosto racionálně, jakmile by měli dostatek, přestali by pracovat, nač by se trápili? Proto musí být mzdy tak nízké, že budou nuceni pracovat i soboty a neděle. Nelze dovolit zvýšení jejich životní úrovně - hlad na ně! Jedině hlad je donutí pracovat.

Je to sice názor docela zastaralý, ale pořád funkční. Dnes jsou pracující sice zblblí reklamou, ale ne všichni - většina by fakt přestala po dosažení určité úrovně pracovat. No a co!? Jsou ty obavy z toho, že by poddaní přestali pracovat, budou-li se mít dobře, oprávněné? No, nevím, ale nejsem si jist. Když lidé štítící se práce žijí v přepychu a neuvěřitelném bohatství - to je v pořádku? Kdyby lidé štítící se práce žili v hmotné nouzi, myslím si, že by je nikdo nějak moc nelitoval. Ale aby těžce pracující žili v hmotné nouzi, tož to je zločin. Kdo je zodpovědný za onen do nebe volající zločin? Ti těžce pracující? (Sami jste si vinni svou neúspěšností!)
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-05-11 16:46
mam problem a potrebujem poradit od skusenejsich..

male stena chce kazdu noc 2 az 3 krat von, nie som si celkom isty ci to je na zachod alebo len pozornost vzdy ked sa zobudi..
asi bola chyba ze som to urobil prvu noc ked skuvinala ateraz si zvykla..

mam ju ignorovat alebo pokial je mala este to strpiet a o nejaky mesiac ju uz nepustat...
nechcem jej ublizit a tak isto nechcem aby zacala curat v klietke....
You'll never get a second chance to change the first impression.
_B1
T68 gold
PM
Posted: 2009-05-11 19:39
naaa co chces ocut? posrals to stena musi vydrzat celu noc bez cikania bez problemov, nam sa nasa pocikala az poobede, ked sme nepsisli domov v normalnom case...
a skusal si ju uz nechat tak, nech si zavija? postala sa?
nie je nachladnuta?

moja rada, ignorovat, ked s vami zacina cvicit takto za mladi...

edit: citko ked som cital tvoj post, myslel som ze to pise boto
a neboj sa, poznas porekadlo mala kopa pyta viac? s jedlom rastie chut?
[ This Message was edited by: _B1 on 2009-05-11 18:43 ]
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 926927928 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic