Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Vsichni jsem to videly,cesi jsou jiz v hokeju v prdely. Jo slovacsi pry mate novou volacku -mezinarodni predcisli do cech -08  |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
heh dobre, to som este nepocul
takze svedi zdolali svedov?
http://www.zlyprezident.sk/ |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
skoda cechackov,boli ako muzstvo lepsi,len svedsky brankar a s kocou bol proti
Ayindyie |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
uff po oslave,dalsie plus ,na motaku maju volnu wifi siet.. hodbu som si zahral zo samsungu cez vezu... bru,nejak ma zmaha...
What does not kill me, makes me strengthen  |
vstavat banda
na ranne zamyslenie uryvok z rozhovoru s jednym spisovatelom..:
Ale píšu a prednášajú sa aj ďalšie také psychopatické fantazmagórie, ba organizujú sa k nim aj hromadné školenia. Maďarskí „historici“ napríklad celkom vážne hlásajú, že runové písmo je maďarským písmom, ktorým Maďari predbehli aj Sumérov, že ho vynašli a používali Maďari, ktorí žili v Karpatskej kotline už pred siedmimi tisícmi rokov, odtiaľto odišli do Ázie a po tisícročiach sa sem len vrátili, takže maďarská infiltrácie do Podunajskej nížiny v 10. storočí po Kr. už nie je len „obsadením vlasti“ (honfoglalás), ale je vlastne maďarským „znovuobsadením vlasti“ (visszafoglalás), čiže Maďari sú nielen jedinými pôvodnými obyvateľmi celej Karpatskej kotliny, ale eo ipso sú teda aj jej jedinými oprávnenými autochtónnymi vlastníkmi.
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
oltcit wrote:
vstavat banda
njn uz vstavam
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
brakin..
citaj..
http://www.pcpro.co.uk/blogs/[....]performance-the-big-trade-off/
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
dneska sme sasku tak unavili, ze spala v akejkolvek pozicii....
a tu vyzera ako ten pes z nekonecneho pribehu,,
nj braki,problem bude v nastaveni,precitaj si diskusiu http://www.ce4you.cz/forums/s[....]esults.asp?s=n560+GPS+iGO&db=1
Mino takze potrebujem doinstalovat ten gps fix? Lebo ako to tak citam tak kecaju len o tom |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
pre brakina
http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o
alebo ak sa chces divat na pekny suboj
http://www.youtube.com/watch?v=5RBsXN7Fg3Y
(hudba je ta ista)
|
serus el..aj ked neskoro.. aky mas???
On 2009-05-08 23:16:00, brakin wrote:
Mino takze potrebujem doinstalovat ten gps fix? Lebo ako to tak citam tak kecaju len o tom
nj,ja by som skusil ten gpsfix,ked nie,tak prepnut do SIRFu a ked nie,tak kupit externy modul.Osobne sa priklanam k poslednej moznosti,kup rovno aj s TMC prijimacov,nebude dlho trvat a bude aj na SK.
PS no mile postroje su na hovno,alebo nas Cirko je Huddiny,boli sme na prechadzke este vcera vecer okolo jazera,zvykam ho na vodu,vyvalal sa v zdochnutych rybach potvora jedna,tak som ho praskol do jazera(nelubilo sa mu ) a potom ked sme si davali Kelta v Motaku tak sa vyvliekol z postroja a isiel pozriet kamaratov v dedine.Ma nasral,ked sa vratil domov dostal hubovu polievku a ani som ho nezapinal a povedal som mu ze nech ide prec,ked nechce ostat s nami.porozmyslal,odbehol na kraj lesa na kopec,potom sa vratil,nevsimal som si ho,macicke som sa venoval,zasa odbehol,zasa sa vratil a drgal do mna aby som ho zapol na voditko.Naaa teda,uvedomil sa.Tak som mu dal stahovaci obojok a isli sme sa okupat do vane a do rana uz drichmal na sedacke,rano isiel von,pekny cistucky,som zvedavy ako dlho mu to vydrzi,hmm sa praskne niekam do prachu.... no ideme sa napapkat,behneme do mesta na bicykloch nakupit a potom na k svagrovi na preteky k jazerumje pekne,budu dobre preteky..
PS2 jo Ele,ako ste dopadli vcera,trafili ste domov tou skratkou????
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Zdravim vas my pratelsti uhrove. Jsem taky na uhrech. Hodne delám na mym uherskym statku. Jiz jsem natrel altanek,drevenej dum. A vezdejsi uhrove si tady zijou. Zadna munka (prace),jen holky a hodne boru (vino) a pak na vecir rvou to sve lanok,lanok a faluba. Pak prijdou a rikaj,jaky to mate tady hesky,vy musite mit penez. Jo rikam jim,ale my zaden mulacsak,zadnej bor a jiz zaden lanok,lanok a faluba.
edit : co to za obezniho cloveka ma v klejne to stene
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-05-09 17:49 ] |
Elrond, dobraaa muzicka a ta gameska je zaujimava.
Otcit, ten gps fix je asi na registraciu, este pohladam dade, ak nie kupujem modul.
Boto nedodrziava slub, nedava arch.
B1 daj mu BAN  |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|