Author |
Slovak forum V.2 |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
citko nie, nie, mna zaujima ten kopec vzadu
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
tazke otazky davas Branimire
PS fuu dnes ma nasrali susedia,ta truba susedova sa obula do mojho muca,ze pri koseni frklo trosku travy na ich zahradku,ale ked som chcel spravit pevny plot,tak boli proti,stale len ustupujeme a tym je to len a len horsie,tak som sa nasral,uz som aj stiahol aj tlaciva na oznamenie drobnej stavby a na stavebne upravy,podam oznamenie na urad a dam tam 2metrovy plechovy plot okolo celeho pozemku,mna srat nebudu a potom nech sa stazuju ze im tam nesvieti slnko a spravim pristavbu medzi barakom a kuchynkou a bude svaty pokoj a branicku dam na dialkove ovladanie....kurwa aby clovek daval hrmadu penazi na nieco co vlastne ani nepotrebuje najlepsie predat a prestahovat sa.Na dolniakoch mam nejakych 5ha ornej pody,prestahujeme sa,postavim tam stabilny caravan a finish.
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Tak to vam je hora Rip  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
tak a tu je nas novy clen rodinny..
vola sa sasa..
tu sa zoznamuje s prostredim..
a tu uz ma novych kamosov..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
On 2009-05-06 14:51:00, Branimir wrote:
Tak to vam je hora Rip
...jj,neklame,potvrdzujem...
|
Říp
tradíciami a zvykmi ospevovaná posvätná hora, symbol českej štátnosti a histórie v stredných Čechách. Na ňu podľa povesti vystúpil Praotec Čech, ktorý svoj kmeň doviedol sem a zabral novú „zasľúbenú“ zem. Postavil tu idoly a obetoval im prvú žertvu. Na úpätí hory vraj vyvierali 3 pramene s liečivou mocou. Tu svoj ľud Čech zanechal, jeho ďalšie osudy sú nejasné. Meno hory je zrejme odvodené od germánskeho slovného základu „rip“.
|
mmad Joined: Apr 11, 2009 Posts: 1 PM, WWW
|
vwe www.mellab.net www.agraw.com zizvalley.ma spllek arabe amazighe espany frans
|
On 2009-05-06 14:56:23, sorac wrote:
tak a tu je nas novy clen rodinny..
vola sa sasa..
.........krasna slecinka.......
|
Meno hory je zrejme odvodené od germánskeho slovného základu „rip“
....ozaj sa smejem ....ako moze byt nieco odvodene od niekoho co bol z neho odvodeny...... hmmmm
|
mmad Joined: Apr 11, 2009 Posts: 1 PM, WWW
|
www.badjojo.com wawawawawawawawawawawawawawawawaw sixy banat harmanat
|
weimarsky stavac, krasny psik ci fenka?
http://www.zlyprezident.sk/ |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
weimar,duric? polovnak? hmm good luck sorrac
What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
akurat cucam win7 RC 32b
Vecer budem instalova  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
njn, ked nebude tvrdy vycvik, bude zdrhat... ako aj nasa xena
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
v celku muzu rict,ze nokia messaging je aplikace k nicemu akorat ze furt musi byt clovek na webu aby mel mail automaticky a hnedle. to muzu delat i tak ,ze se budu napr. kazdych 15 min napajet na email pres vstavanou aplikaci v mobilu.
myslim,ze i sipuv bb service bude stejne tak nejak v prdely. je to pro sulinky,ktery nemej co delat a kazde oznameni mailu jdou kontrolovat
no jo szrcs ma jiz dite v postilce.
co to bude za psa kdyz je vychovavan v postilce a v bytu aneb v domu.
takove stene musi od mlada bojovat aby v dospelosti roztrhalo vsechno co vidi ,jak my bull and terriery.
jinac to plemeno je myslivecky upotrebitelny,je ho skoda chovat jako dite a nebrat ho do lece. myslim,ze RR by byl lepsi volbou pro szrcse, weimarak nepohlida, i kdyz jeden byl hodne ostrej a furt stekal po mym baltiku, az jednou byl venku a napad meho psa. baltik byl mnou ale vypusten a weimarak za 2 minuty posel. pry dostal infarkt od bulterrieryho zahryznuti. zakus se mu do prs
jo chtely po mne 10 l ceskych , jo ale ja mel psa na voditku a jejich behal volne po ulici tak nedostal ani prdel .
tedkom mne alespon nikdo nestoupi do dvora , pac i tady jso takovy zvyky jak no lovacsi a soused sousedovi nezvoni 
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-05-06 19:08 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|