Author |
Slovak forum V.2 |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
borko,ty si madar jeden kvet,skus sa zamysliet nad svojou hatmatilkou..madar, moravsko-cesky slahnuty |
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
On 2009-05-03 21:49:40, brakin wrote:
boto43 wrote:
hune jakejsi,co jsem ja uher(???) jak vy tam na uhrech(???)
ja jsem cista rasa s uhrema(???) nemam nic spolecnyho
jakyho estebaka mate na cele ?
dedku daj si facku, na nieco si zabudol ..  LAMA
.....aku facku,po papuli mu dajte......
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
tak braki,ozvi sa niekedy doobeda som free....
What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Mino, som v praci, volno najskor v piatok, a nevadilo by keby dosli aj elrondovci?  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
OK,vo stvrtok mam oslavu 50-tky first part,sobotu mame preteky na jazere,cize piatok poobede je v poriadku.Samozrejme Elrondovci mozu dojst..
What does not kill me, makes me strengthen  |
milan predbezne dohodnute elrondovcov som vyrozumel, cakam na odpoved
btw hosi ma niekto skusenosti s www.obchodobchodov.sk alebo www.pricemania.sk ???
zhanam co najlacnejsie Philips PET712/12
zatial naj cena 169.00 Eur |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
ja som to nasiel za priblizne 138 euracov... ak chces o dva tyzdne idem na sk...
ale tu maju len rocnu zaruku...
snurka ko to spravime s debilom??
prides k nam, ci ja k vam ci dobierka, ci ako???
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
sorky na 95% to beriem, o rok aj zabudnem ze som to aj kupoval ...
|
pohoda... daj vediet ked sa rozhodnes.. nemusia to mat ak to bude treba objednat tak to par dni potrva..aby sa to nerobilo na poslednu chvilu... |
sorky vies vyhodne kupit Ray-bany ?
|
ak ti mozem poradit take veci nekupuj vyhodne ale chod si to vyskusat.. ja mam kamosa v taliansku a tam vzdy kupujem okuliare..
naposledy som kupil raybany..
inac neviem ci viem...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
no uz ich mam odskusane su to RB 3364 a uz len farbu doladim ..
ale to si asi este premyslim, mam - mal som super POLICE, ale mi vcera spadli a este som si ich aj prislapol jak ma to nasralo, to sa mi este nestalo |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
B2 blbe
boto, teraz sa ukaz, co je toto?
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
njn B1 mal som ich rad .. bdete
btw dojdi na stretko .. mike a ty co ? he ?
btw
_C_V_A_K_ |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
no jo snouro, co ti na to rict. za prvni magayr nejsu ale o tohleto tady snad ani vubec nende . ono vubec v evrope je zvlastni spise byti szlovakem nezli magyarem. taky ti reknu proc.
nevykupujou tedkom slovaci super a hyper markety v magyarsku (taky v cechach,v polsku)? ve sve zemi nemaji jiz ani na to aby si neco koupily. je to jedinecni ostuda v evrope ,vetsi nezli vykony slovacse na hokejovych mistrostvich sveta.
nedavno jsme se smali s jednyho lovaka na foru o zbranich a ani ne snad s nem ale jak to funguje na slovacsi.
slovak jsi koupil v dobre vuli vetrovici hw 100TK,da se rici asi o 4l drazs nezli ve cechach aneb kdekoliv. doma zjistil,ze ma vykon nastaveni na nakych 7,5 J teda dle nemeckych predpisu. jest pravidlem,ze kdyz se vetrovice koupi v lec ktere zemi,je nastavena na max. vykon jaky dovoluje zakon o zbranich. jenom na slovacsi kupujou primo s nemecka sedy kusy a pak je tam prodavaj jako oficialni prodejci ,a vubec neupravuj. coz by se v cechach ,u fangalanu aneb kdekoliv nemohlo stat .
slovak se nasral,kdyz netrafil resp. nedostrelil na terc na 50m. pozadoval od prodejci upravu. a oni ,ze jo upravime za 40 euro. jo za utahnuti stelovaciho sroubu na pruzine a stejne utahnuti na regulatoru. to je snad mozni jenom na hornich uhrech spise szlovacsisko pusku sebral domu a zacal palit. pak zbadal ze ma v prdely koexsitenci strel a s jedne naplne 300 bar o objeme 0,250 l jenom 50 ran.
jo ty slovenske curwy mu vubec neprestavily regulator ,pac ani nevedely ze se to ma.
kdyz se od nas dozvedel ,ze treba i to ,tak to prodejci rek a ten na nej - dej 40 evro a my to udelame.
opet ukon asi na 45 vterin. jo odborni podnikani na szlovak spusob.
jo a pry vasi dentiste trhaj zuby za 50 evro a lidi se slovacse hromadne odjizdeji na moravu dat si udelat chrup pac u nas to stoji 300 korun a pro slovaky 500 korun.
Ja byt na vasem miste ja bych nebyl vubec tak hrdej na to vase slovensko.
dle vseho je to na dale zeme zbojniku typu janosika . kdybych si mel vybrat vybrat kde zit jestli v magyarsku aneb na szlovacsi asi tezko by jsem si vybral slovacs i kdybych mel na madarech jazykovy problemy. a to jenom z duvodu vyse opsanych
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|