Author |
SErbian forum- Srpski forum |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
:-) Da preimenujemo ipak ovaj forum u Blokia forum, kad smo u vecini sta da radimo :O
This message was posted from a Nokia |
|
bgdfeelgood333 Joined: Sep 15, 2004 Posts: 1 PM |
Nemojte Se je zakon
Ja sam veliki fan SE ovo mi je 3-ci i necu ga menjati
Pozdrav grupi
This message was posted from a K700i |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Quote:
|
On 2005-01-25 00:24:13, maki101 wrote:
@Darko1290,
Pa i Akki je koristio 6630 pa si pricao s njim
salim se, I ja bih radije koristio T630 ili K700i ali za sada i ovaj je dobar.
@Vojo, u svakom slucaju telefoni vremenom nece poskupeti samo mogu biti jeftiniji tako da ima vremena za neku dobru priliku.
A sto se tice knjiga savetovao bih te da se ne istrcujes i ne kupujes skupe knjige, koje kasnije mozda neces i koristiti, osim u slucaju ako ti bas treba neka.
Naravno uvek je pametno ulagati u znanje ali evo ja sam vise naucio Photoshop iz primera koji idu u kompletu snjim na instalaciji i nekih primera na webu nego kasnije iz knjige koju sam platio vise od 15E i koju sve ukupno nisam otvorio vise od 10 puta.
|
|
Ja bas mislio uzeti knjigu o photoshopu ali ipak cu samo najverovatnije uzeti Dreamweaver nema se para a ti rece da i nije neka vajda od nje, ti ono rece da se dosta toga moze nauciti iz nje i da ne zalis sto si je kupio kao npr photoshop 7.0
I jesi li nacuo sta do sad iz knjige o Dreamweaveru?
|
|
hvala darko za ove informacije.sto se tice kompa greskom sam izbrisao service pack 2 pa nista ne radi kako treba cak mi ni fontovi nisu kako treba,bt ne radi kako treba i tako to |
|
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Pa i niste u vecini :-) samo ti ,vojo i gojnik imate nokie na forumu!:-)svi ostali SE!
This message was posted from a T610 |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Ali nemojte zaboraviti da je T300 i dalje tu blizu mene, dao sam ga kevi jer je ona imala neki Nec koji ne valja nista. :-) Mislim bolje da joj ja dam T300, nego da kupi 1100 o kojoj je bilo reci pred kraj prosle godine.
This message was posted from a Nokia |
Maki jel imas jos neku knjigu osim one dve? I jel zna neko knjigu neku o wml/wap-u ali da je na srpskom!
This message was posted from a T300 |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
Samo Photoshop, Dreamweaver, i jednu o programiranju Borland Delphi.
Vojo samo nemoj pogresno da me svatis, Photoshop knjiga je odlicna samo hocu da kazem da ne valja bacati velike pare za neke knjige koje si trenutno zagrejan i mozda sutra i neces koristi.
Najbolje je nauciti osnove vise dobrih programa kroz rad i neke primere, a kasnije kad vidis da mozes imati neku konkretnu korist (pre svega finasisku) od odredjenog programa tada kupiti knjigu u usavrsiti se.
|
Znam Maki sta hoces da kazem imam i ja dve knjige! Jednu sam bez veze uzeo i nemam neke vajde od nje a platio sam je 1200din! A Dreamweaver kupujem sigurno a vidim da je i najprodovanija knjiga u 2004 tako da je sigurno dobra knjiga!
This message was posted from a T300 |
stevan Joined: Sep 05, 2004 Posts: 20 PM |
pozdrav svima!
moram pitati posjetioce ovog foruma da li u beogradu postoji neki servis u kojem mogu da fleshujem svoj brendirani k700i i da updateujem software, sa o2 mreze je skinut...
i nisam mogao vjerovati kada sam vidio da su slike na usranoj nokia 3650 bolje od k700i....nebitan je kvalitet fotki ali opet me nervira da su kamere na nokia telefonima bolje...ako SE ne izbaci ubrzo nesto zaista kvalitetno mislim da ce ih nokia progutati iako vec dominira... |
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
tehnomarket neznam tacno adresu ali nalazi se ispod kalenic pijace!!!!!!!!!!!!
OnePlus 8 |
Quote:
|
i nisam mogao vjerovati kada sam vidio da su slike na usranoj nokia 3650 bolje od k700i....nebitan je kvalitet fotki ali opet me nervira da su kamere na nokia telefonima bolje...ako SE ne izbaci ubrzo nesto zaista kvalitetno mislim da ce ih nokia progutati iako vec dominira...
|
|
Brate necemo da se vredjama!!! Ja to nikad nebi rekao ni za jedan mob i ako je stvarno toliko los sto sigurno nije 3650!!!
Ali nisu svi kao ja Srbija je puna nekulturnih ljudi!!! |
stevan Joined: Sep 05, 2004 Posts: 20 PM |
vojo ne znam sta tebe vrijedja ako omalovazavam telefon? sto se nalazis prozvanim...prvo kada se pojavio k700 toliko je bio hvaljen i pompezno najavljivan da sam mislio da taj fon zaista vrijedi 350 eura koliko sam ga ja tada platio, cak je kamera bila vrlo pozitivno ocijenjena...posto volim ericsson telefone izbor sam napravio vise "navijacki" nego li sto sam usporedio taj fon sa ostalima prije nego sam ga kupio....sada cu ga najvjerovatnije prodati i uzeti nokiu jer ima simbian i bolju kameru...ja sam iskreno mislio da je 3650 u odnosu na k700i sranje ali ispostavlja se da je jedina mana 3650 memorija, mp3, i ruzan izgled kao sto imaju sve nokie...uostalom svi novi modeli nokia telefona nemaju ovakve mane sa software-om kao sto ima ericsson, i kao sto primjecujes SE kasni u odnosu na samsung i nokiu jer samsung je vec izbacio dobru seriju kao i nokia sa megapiksel kamerama, na 6630 fotografije su cista desetka i za klasu jasnije u odnosu na navijacki ocijenjen SE S700....moje je misljenje da SE polako gubi korak i da ga konkurencija pretice, realno je da SE zasluzuje trece mjesto i da je nokia bolji proizvodjac od sony ericssona jer prave bolje telefone....a samsungu drugo mjesto za inovativnost....ljudima se svidja kada uzmu k700 u ruke pa ga cackaju ali im toplo preporucujem da je bolje uzeti neki drugi fon recimo 6600.... |
|