Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
slovaci,jiz to jede. Kdyz to vyhrajete tak i snoura donde aby mne podperil . Ale nedonde to je vice nezli jasny.
jo a je to jasny po prvni tretine 4:0 ve vas neprospech. Coz na rici? Dle mne jste slaby fyzicky a hlavne psychicky. Slysite ria,ria hungaria a jiz jste vedle,predstavujete si jak vas natahujou na tou deres. I taky kdyz mne vidite utikate. Ale ja s vas a vasich potomku po preslici i mecu vychovam silnej narod. Jenom musite bojovat.
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-05-02 16:03 ] |
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
neda sa na slovakov pozerat..smutne kino |
hmm,to bolo len 4:0,uz je 8:0 +4 tycky,hanba
Ayindyie |
snouro ty ses hodne smutnej, ale taky ses dobrej uher aneb zakarpatskej rusin, to je jedno.
ja se pokousim tobe zvednou naladu alespon neco prijemniho na dnesnej den
http://www.youtube.com/watch?v=cPNAkyjySJ8&feature=related
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
heh, akurat dnes som na dvore objavil jrdnu rastlinku... asi 10cm ma potesila viac ako vykon nasichhokejistv. Priznam sa bez mucenia, od 4:0 som to uz nepozeral  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
mohol som mat aj takuto fotku s krokodilom, ale nemal som ako fotit
http://www.zlyprezident.sk/ |
snurka aha
a nase zlaticka. uz maju tyzden a niektore vyse kila
za tyzden narast hmotnosti 100%

[ This Message was edited by: Branimir on 2009-05-02 22:12 ] http://www.zlyprezident.sk/ |
Ten crocodile ma vyrvane zuby. Takovej hrdina by byl kazdej. Teda az na szrcse,ten se exoticke zveriny boji. Snoura da head i do tlamy hroznyho kaukazaka. Jinac jak se vede po vcerejsim vilagosu? Je to ostuda.
zlate casy nasho hokeja su nenavratne prec,buducnost cierna,zlodejsky estebak na cele...nic borko,ale s vasimi sme vyhrali  |
este ze som to nepozeral, pri tomto zakroku suroveho by ma slak trafil
co je to za kokota?
http://ms.hokej.sk/clanok6193[....]ovy_zasiahol_Halaka__VIDEO.htm
boto ten krokodil sa den predtym pobil s inym, odniesli si to zuby, dorastu mu nove  |
On 2009-05-03 13:59:20, 7wcsnurka wrote:
zlate casy nasho hokeja su nenavratne prec,buducnost cierna,zlodejsky estebak na cele...nic borko,ale s vasimi sme vyhrali
hune jakejsi,co jsem ja uher jak vy tam na uhrech
ja jsem cista rasa s uhrema nemam nic spolecnyho
jakyho estebaka mate na cele ?
sirokeho
http://www.zlyprezident.sk/ |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
boto43 wrote:
hune jakejsi,co jsem ja uher(???) jak vy tam na uhrech(???)
ja jsem cista rasa s uhrema(???) nemam nic spolecnyho
jakyho estebaka mate na cele ?
dedku daj si facku, na nieco si zabudol .. LAMA
 |
jo sirokej, a proc jste si nedaly bystrozrakyho aneb dlouhyho alespon by lip videl jak to hrajete na prdel.
snouro ja se na vas slovaky nezlobim a taky ani na avare,magyari,hotentoty a mongoly. ja su demokrat ja vas mam vsechny rad.
a dokonce bych se za to ani moc nestydil,kdybych byl uher (szlovak aneb magyar ) jak treba vy.
vim ze na dolnich castich hornich uher jse dari merunkam a broskvim a na hornich castich hornich uher se neobvykle dari zincici a bryndzi.
jen si predstavte na morave nelze aneb jen obtizne lze koupit treba bryndzi.
o zincici nemluve,to jsem jeste nemel.
ja povidam choti,jdi a koup bryndzi a ona ,jo pockej zbehnu do skalici aneb holica. a ja na ni neblbni ,proc chces jit nase tezko vydelane penize utracet na slovacs. a ona na mne, zde to nekoupis. tak ji rikam,doufam,ze bude alespon cerstva a ona na mne, ze abychom ji pripravil helikopteru , ze poleti nekde do prdely jakesi slatini u zvolenu,ze tam pry nakej baca tedkom staci mleko s ovec.
asi to bude pravda i kdyz jsem ji sprvu podeziral,ze mne chce ujet do ji uherske domoviny,coz by vzhledem ji veku,nebyl az takovej spatnej napad.
ale pravdou je a zustava,ze brydnze neni a taky nebude,pac slovacs jsi ji sezere doma a pak nema na export.
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
_C_V_A_K_
stiahol som a kukol som POKOJ V DUŠI, vcelku good film, tvrda realita
 |
|