Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Lepsie casy esata su prec tak isto ako aj lepsie casy sk hokeja.... |
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
...jedno aj druhe suvisi s kvalitou ludi...a ta je premenná stale ...jak do plusu tak minusu...po lopate: je to vzdy o ludoch...cize Esatko je o nas
|
vies ivan, vsetci sa mania.. ak stale davas za vinu inym, hladaj aj v sebe... stale tu vypravas o ludoch a zmenach... zacni sebou...
tak ako kazdy, ja, ty ci iny - zmenili sme sa... k dobremu ci zlemu...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
njn, nikto tu nebude chodit az do smrti... mozno boto, ten to ma za par
vecer idem fanditdo hospody, bude hokej
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
B1 u vas v hospode bude hokej?
Good hospoda
Inac cavte alles |
no, budem hladat pokial taku nenajdem
caf aj ty
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
Quote:
|
On 2009-04-29 17:22:17, sorac wrote:
vies ivan, vsetci sa mania.. ak stale davas za vinu inym, hladaj aj v sebe... stale tu vypravas o ludoch a zmenach... zacni sebou...
tak ako kazdy, ja, ty ci iny - zmenili sme sa... k dobremu ci zlemu...
|
|
...sorac Lubos,ale ty si sa zmenil asi najmenej...neradpoucovanypoucuje...ale ja o vine nehovorim a nehladam ju,narozdiel od teba...o zlozitosti BYTIA viem svoje...a o sebe tiez takze to nejak sklbim... Ale dik za pismenka
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Jo brannimire,jen abys to nemel za par ty. A odendes bez deti. soplosi kolem triceti,zemiraji dnes casteji nezli padesatnici. Jo a copak s ditetem. Nejak to nende. Doufam jiz promyslite o adopci. Na lovacsi je hodne volnejch deti -cykanskejch.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
ivko ja sa necham poucat, len ci ty to poucanie neprehanas.. nie kazdy musi mat rad take reci... to neznamena ze nemaju radi teba..len nie kazdy ma rad reci toho typu...
o moje deti sa ty nestaraj
po 2. tretine a 4tej plzni som isiel z krcmy na hotel... slabo sa tu fandi dako
a cesi to prehraju.. alr hokrj to je paradny
ale copak,copak trefily jsme se bull'seyes.
a copak kdyby se panacek prestal starat o tech par
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
nejako sa dohodneme.
Pozadujem:
- nepouzivat na esate oslovenie "uhrove" (neviem koho tym myslis, ked mna, tak ma to uraza)
- nic ma nenapada, keby mal niekto dalsi bod, napiste  |
Ja pozadujem pouzivat slovo uhrove lebo sa vzdy smejem na tom ako hlboko dokaze clovek klesnut a zapriet kto je..
inac uz len par dni a mame tu maleho.. konecne prirastok do rodiny..
Zdravim vas uhrove (archaismus). Vysvetlim.uvedenej vyraz nepouzivam jako hanlivej. Uher jako takovej jiz v soucastnosti neni,proto lze uvedeny vyraz povazovat za archaismus. Nelze to povazovati ani za nakov urazku aneb dokonce hanobeni narodu aneb pokus o zamenu slovaku za madari. Pac do roku 1918 byli za uhry povazovani - madari,slovaci,rumuni a jine narody stepanske koruny. Proto neni na miste se zlobiti na pouzivani tohto archaismu. Me jedine poruseni jest, ze jsem za slovem uhrove ,neuvadel vysvetlivku archaismus,coz od dnesniho dne odstranuji. Za uvedenym slovem budu do zavorek davat vyraz arch. Coz bude skratkou,ze pouzivam v soucastne dobe slovo archaistickeho puvodu. Doufam jsme se dohodly.
...uhorsko...trojvrsie pod dvojkrizom...tatra,fatra,matra...genetika hu...
|
|