Author |
Slovak forum V.2 |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Braki netahal som RC1 zatial. |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Punisher-War zone....... no bad,celkom sa da na to,ze to rezirovala zenska
What does not kill me, makes me strengthen  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas uhrove,at vase kroky vedou kdekoliv. dneska bych vam chtel povznes vase pravni povedomi s ohledem problemu parkovani ve vasich horno-uherskych mestech a vesnicich.
me dobre minene rady a odporouceni jsou zatim uplne zdarma !!
nalezem nejhornejsiho horno - uherskeho soudu (v soudobe,uherske historiji
taky zvaneho ustavni soud) c.1/2000 bylo zakazano vsem horno-uherskym varosem vybirati poplatky za parkovani motorovych vozidel na verejnich prostranstvich ,ktere nejsou jako strazena parkoviska a tym padem neni na nich adekvatni protihodnota sluzeb ze strany obce aneb mesta.
co to znamena?
kdyz napr. naky mesto osadi nekde automat k placeni a tabuly placene parkoviste,dela zrejme ne protizakonne ale protiustavne.
to ale jen za predpokladu,ze mesto nepecuje o parkoviste spusobem odpovidajicim t.j. neuklizi se, neodhazuje se snich,neni na nem zavadejici osoba k zavadeni aut na parkoviste a jine.
v nalezu byl taky zohladnen precedens starych hornich i dolnich uhru,kde na volnym prostranstve bylo dovoleno leckteremu uhru uvazati sveho kone,pokud uzda koni nepovolala pruchodu koni na silnici a blokovat tak prepravu.
teda zadne placeni v horno-uherskych mestech jako - pozsonyi,kassa,nagy szambat,zhilina ,losoncz a jine.
ustavni nalez je pro pripad placeniho parkovani v meste nagy szambat (v soudobi nazev -trnava).
lze jej ale chapat jako precedens a pokud by ve veci rozhodoval jakejkoliv soud na hornich uhrech je vazan nalezem ustavniho soudu.
co to pro vas znamena?
ne ze bych vas nabizel k obcanske neposlusnosti, parkovni aneb pokutu at si kazdej uher zaplati a pak se stezuje.
dewitka to jiste s vojny zna. rozkaz,ktery neni proti zivotu se musi splnit at je sobeblbej,pak se muze stezovat.
ale muzete to skusit i jinac
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
borko,qekne chrobaky,ale maju velky nedostatok,su zrozumitelne len parazitickym prasatam(pravnikom)..mozes to podat racionalne? |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vsechny horni i dolni uhri . Nejak spatne zde na esato zacinate dojizdet. Vy jiste vite,kterych se to tyka. Abych vam neudelil dudku. snouro, to vsechno je poradku. Chtelo by to ale strizliviho cloveka. jednoduse na lovacsi se protizakonne a protiustavne vybiraj poplatky za parkovne na mistach,ktere nejsou parkovistema. |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Boto vcera sa mi ozvali dalsi dvaja zaujemcovia Mozno len prezistuju ceny, co ja vem?
A RR do voliery isto nepatri aspon ja psa do voliery nepredam Ked ma oklamu co uz |
do piki... ako by Sorky povedal.
nejak sa mi to tu mnozi

[ This Message was edited by: Sip on 2009-04-28 17:38 ] |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
a to uz ako robis??co ho dal na kopir a rano boli dva?? do piky...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
hej vy dvaja, sa uz dohodnite ci do piki alebo piky
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
do piky to asi bude... som sa kopol..
a prajem nasim aby toho roku vypadli z acka... to co dokazuju nie je hodne byt v acku...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Jj ja som to posral Do piky som myslel Ebay vybavil  |
no lebo zato
no co hosi, kto dnes zhasne ?
 |
_C_V_A_K_
|
bre ranko