Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Toto bude asi najkratsia cesta na sk na aute. .
Dnes tam a v pondelok naspet... Ale tesim sa na nemecko...
inac acko tato e75 sa da nastavit uplne vo vsetkom....
takyto symbian som este nevidel..
uplne kazdy font, zvuk ci obrazok...
zasnem...rychlost nie je vecsia ako e71 ale ta pri tolkych spustenych app ako stale mavam trosku spomalovala...
tuto zatial nic nebadat....
qwerty klavka si vyzaduje zvyk ale je velmi prijemna na pisanie,len po e71 sa mi zdaju pismena daleko...
A normalna klavka, da sa na nej v pohode pisat,ale mali urobit trosku rozdiely medzi pismenami..
dost splyvaju....
ale inac len same pozitiva...
aj volanie kontaktu za stanby je rychle.e71 vyhladala rychlo kontakt,ale dalsia ponuka trvala par sekund pokial si vybrala medzi cislom, ktore treba tocit....
a pri pripojeni na parrot 9200 okamzite spusti app music a caka ci daco spustis... Hra to tak isto ako ipod co mam pripojeny k parotu..
proste podstatne lepsie pracovne ci mediami vyuzitelny fon ako e71 aj ked ta je krajsia... To sa jej musi nechat....
A co sa tyka nokia emal, tak aj tu je uzasna zmena...
Na e71 to slapalo super,ale stale to slo ako externa app.
tu to vyzera ako by to bolo zabudovane vo fone a ma aj krajsie prostredie...
co sa tyka dorucenia majlov, tak to pracuje presne ako bbservice...
doruci ti len nevyhnutnu cast na citanie a ked skrolujes dalej tak priebezne stahuje..
co sa mi paci, ked si nastavis na fone vsetky veci v emaily, vsetko je nastavene aj na servery a akonahle zmenis fon, server ti na vyziadanie preposle app uz zo vsetkymi nastaveniami ty si len zadas hesla....
to je super... A da sa tam velmi vela nastavit...vlastne v uplne celom fone sa da...
ak pojdem ce bb ci zv cinknem ti... Dam ti pricuchnut... 
[ This Message was edited by: sorac on 2009-04-18 16:03 ] |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Vcera jsem cet recenzi na E75. Nic moc,pry nepovedena klavka. Muzete zapomenout na psani jednou rukou a hodne male klavesy coz spusobuje preklepy. Muzu rict,ze ani e 71 neni buhvi co. Vyslovene blba klavka,malej display a snad nejhorsi fotak jakej jsem videl u mobilu. Dovolim si rici,ze na tubu napisu spravu spise nezli na e71. Touch screen je spica,to znate s pda a to rezeznavani rukopisu u tuba je vice nez dobry.
This message was posted from a WAP device |
Zdravim vas hunove. Jak se vede my uhersti bratri? Jsu ponekud ukvapen ze snoura chce koupit szoracsu starej mobil. Nejak blby ne? Snad krise,nahlej financnej nedostatek z nakupu vetsiho mnozstvi alkoholu,drog a jinych pozivatin. Ja myslel,ze snoura patri mezi nas milionare aneb i miliardare. Hm,a on zatim kupuje obehrany mobil. Stejne jak szrcs auta. Jo ale szrcse bych ja zaradil mezi zacinajici working petit burgoiwasi. |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
VC ajna na vode, fajneee
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
waw kontakt kubica a jarmo, tato sezona je pre kubicu daka neprajna  |
mam oba telefony a mozem porovnavat...
Podla mna je to to naj co nokia zatial vyrobila....
Vc ma uz nevavia...akosi to stratilo grady... Vsetko sa odohrava mimo trate... |
e75 jsem jeste nevidel. E71 ma chot,ale nerek by jsem ze je the best. Dlouhe posty jsou na ni utrpeni.klavka je mala a display taky
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
nemyslim si ze disp je maly... Klavka.. Hmmm... Ale co mozes chciet viac...
Bud je to velke hovedo ako tie stare ecka alebo je to pekne a male a nieco utrpelo...ale mne sa nepise az tak zle na nej...
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
No hello. Vcera sme opat boli na dalsom koncerte, tentoraz konkretne Sabaton a HammerFall v ZH. Bolo vyborne. Pivko, odvoz domov (teda do UND). V UND sa par ludi trosku rozbehlo Celkovo vydarena akcia.
Sorky: E75 nevyzera zle, ale straca v displeji, a to dost rapidne. Pockame asi na dalsi model, ktoremu uz dufam daju nieco jemnejsie.  |
Jasne ,sip ma pravdu 240x320 je jiz aneska malo. Nalepil jsem folii no grc s choti jsem rozloben
'poslala mne do puxi
Boto ale ty si to tiez nevyhral s tym cerepom 5800 |
Vyhledovo koupim bolda. Tube je jen second one. Mam dve sim karty. Tusim loni jsi chtel taky cerepa
sluzba nokia messaging nerabotaet ok. Furt to stahuje a maze maily. Ale to snad na servech slovacse
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-04-19 11:43 ] |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
borko,mam zlty crep d900,takze so 71 by som si polepsil,zide sa mi hspa aj wifi,kedze ho tmob konecne zakapca aj v po a mas pravdu,niesom ochotny dat za fon 300-500 ojro,radsej prepijem btw vc ciny bola beter,vettel je novy schumi.. |
Mno, dufam, ze sa z neho novy schumi nestane. Hlavne co sa tyka povahy.. |
Snouro,kup boruvku bolda. Snourol,kup boruvku bolda. Sip rad proda nokie sou na prdel. Zatim nemam na tube,zaden znamej problem. Zuze e 71 jiz neukazuje sd a maji tam ten fotak na tube ,to je hruza. Ale video toci heske. No jo kvalitka v podani nokia-symbian. Chtel jsem choti upgradovat fw. Nedovolila,pry sd card nepotrebuje
|