Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 919293 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
mimula
T65 blue
From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du
PM
Posted: 2007-01-11 12:45
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
...hmm, dnes po 2 tyzdnoch do prace...tak sa mi nechce...
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2007-01-11 12:56
To zvladnes mimca
What does not kill me, makes me strengthen
mimula
T65 blue
From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du
PM
Posted: 2007-01-11 13:02
...tak nic ine mi neostava...
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2007-01-11 13:05
Citko kedy je to stretko? Ked je to v BA tak to isto dojdem na ce4u sa mi z mobilu nechce ...
http://www.zlyprezident.sk/
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 13:17
branimir je to 27,1, v restauracii Batida poobede,suradnice ti mozem potom poslat,ked uz nemas ten net zatial..........
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 13:59
Quote:

On 2007-01-08 17:57:48, oltcit wrote:
Quote:

On 2007-01-06 16:30:00, sorac wrote:
Ja som mu nevyplatil urcitu cast. . Lebo kvoli jemu som stratil vela penazi. . Pred tym ako bude moralizovat a ohovarat,nech sa zamysli nad sebou a svojim pristupom . . Bol mojim najhorsim zamestnancom a tuto druhu sancu dostal len preto lebo mi ho bolo luto. . To vsetko co mi nasluboval,ze vie robit a vie len rozpravat. . Vyzna sa len do pocitacov ale sprava sa ako by vedel vsetko. . . Je mi to luto,ale v zamestnani nepoznam kamaratov. . A to pochopi kazdy kto uz podnikal. . A uz nikdy nezamestnam nikoho kto je kamarat alebo nepoznam ako robi. . Popalil som sa ja najviac. . A mrzi ma ze milan nevidi to co je skutocnost. . Budem svina a vedel som to,ale nebudem prerabat len preto,ze dakto nevie robit. . Prepacte vsetci. . A mozte mi nadavat. .

Rozhodol som sa uzavriet tuto zalezitost,ale vzhladom k tomu,ze tu padli nejake vyjadrenia o mojej osobe ako takej,tak by som rad povedal aj ja svoj nazor,ktory sa bude zakladat na faktoch a nie na fantasmagoriach.
Zial musim ist trosku do minulosti,aby boli nejake fakty jasnejsie.
1/nebol som soracovym zamestnancom,len som prenho vykonaval zakazku ktoru prislubil vykonat v termine do 4.januara s dohodnutymi platovymi podmienkami a to ze ked sa to skonci do 23,12, bude pevna suma s cielovou odmenou,ak sa to nestihne bude to platene hodinovou sadzbou(jej vyska nieje relevantna) z dovodu komplikacii,navysenia prac zo strany zakaznika,spatnej objednavky omponentou sa termin nedodrzal,cize automaticky sa preslo na variantu c,2.do poslednej hodiny zakazky mal sorac prehlad o odpracovanych hodinach,coze presne vedel ake budu jeho naklady na cenu nasej prace(boli sme dvaja) napriek tomu ani raz nespomenul,ze by sa prekracovali naklady.Pri prevziati zakazky zakaznikom neboli vznesene ziadne(okrem jednej nepodstatnej drobnosti)vyhrady voci prevedenej praci.Zakaznik bol enormne spokojny,co dokazal aj tym ze nam vyplatil privatnu odmenu vo vyske rovnajucej sa priemernej mesacnej mzdy na slovensku o ktorej ale sorac nevedel(lebo by nam ju zrejme stiahol z platu) a k otazke znizenia dohodnutej odmeny za pracu doslo az predvecer odchodu na slovensko(zrejme sa bal,ze by sa zakazka nebola dokoncila) a to asi takymto sposobom: na odpracovane hodiny aplikoval hodinovu sadzbu znizenu o jednu libru,co pri odpracovanych 250 hodinach da peknu sumu,na moju otazku,ci zakazka bola vyhotovena zle a to je dovod znizenia odplaty povedal,ze nie,ze zakaznik je spokojny a zakazka bola vyhotovena dobre,ale nieje spokojny on ako sa k nemu spravam ,cize bol som plateny nie za pracu ,ale za svoje spravanie.Keby som to vedel ze idem do prevychovneho ustavu,radsej by som ostal doma Vlastne z tohto dovodu vznikla moja prvotna reakcia.So zarobkom som spokojny(s jeho absulutnou vyskou) ale nebol som spokojny s jeho znizenim na zaklade takehoto dovodu.Pripada mi to hoooodne neprofesionalne a detinske.Hra sa na podnikatela ,ale absolutne nevie jednat s ludmi,preto aj ma taku fluktuaciu,ostava tam par ludi,co sa mu pcha kdesi,co aj sam priznal,ale platove podmienky v UK su natolko lukrativne,ze mnoho ludi radsej zatne jazyk za zuby,len aby zarobili.Ja som si to dovolil spomenut a nespravat sa podlizavo a uz som ostal ten najhorsi pracovnik .Je to hodne rozpoltena osobnost,na jednej strane by kazdemu radil,pomahal,na druhej strane sa hra na tvrdeho biznismena a mysli ze anglani ho prijmu medzi seba,kd bude mat prachy.Je velmi agilny,asertivny a pracovity,ale nevie pracovat s ludmi a ani spravne zaobchadzat s peniazmi.A velmi rad zvaluje vinu na niekoho ineho.Ja tiez nie som anjel a nase dve povahy sa dost biju,preto ked som aj zobral tuto zakazku,kde som poznal zakaznika a byvali sme priamo v tom dome,vedel som ze neprideme tak vela do styku,ale aj to malo stacilo na to,aby sme si vosli do vlasov.Nechcem to dalej rozmazavat,necham si ostatne podrobnosti pre seba,bolo toho omnoho viacej.Pre mna sorac ako priatel prestal existovat a ako zamestnavatel neprichadza uz v uvahu.Napriek vsetkemu negativnemu co sa sa stalo mu dakujem za prilezitost zarobit si,za pomoc pri oprave aute(kupil mi co som potreboval a doviezol mi to,zaplatil som si samozrejme sam)za snahu vybavit mi STK(tu som si nakoniec musel vybavit sam) a za darovany drziak do auta pre PDA(chcel ho vyhodit,lebo spatne kupil,ja som si ho upravil a funguje dobre)To je vsetko z mojej strany a viac sa k tomu nebudem vracat.Howgh.
O SMS a PM ktore mi dosli od neho sa nebudem zaoberat,nestoji mi za to.
Branimir
P1
PM
Posted: 2007-01-11 18:39
No tazko sa takto rozhoduje bez dokazov asi si obaja myslia ze maju pravdu
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2007-01-11 18:46
no jo szoracs ma mensi odchylku v chovani to si vsimne kazdy.
nemaju vsak vrodenu a ani velku. v mladosti musel nieco nepekneho zrejme zazit.
i ked za to nemoze a da sa z toho jednoducho dostat mohol by sa a to hlavne k starsim od seba spravat lepsie.
ale mozno v tom to vezi.
vo fanglii sa nenarodil a to je prave taka krajina,ze ho nikdy medzi seba nevezmu.ale to on vie velmi dobre.
tie pm a sms si dokazem predstavit. aj mne ich z cas od casu posielal. su to vylevy agresie,bezradnosti a kade coho.
pri tom niektore nepodstatne veci si berie prilis k srdcu ako napr.co sa napise.
asi preto mu utekaju tie podstatnejsie.
jo jednou sem rek "ked sa so sedlaka stava pan,nevie co ma robit".
to vsak na veci nic nemeni,a bol by som rad keby sa tu obcas zastavil .
edit:
len mi furt nejde do hlavy,ze sa ten woldcid dal odhovorit od tej pizzi a isiel za tym szoracsom do tej fanglii
to nepochopim

[ This Message was edited by: boto43 on 2007-01-11 18:01 ]
boto43
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 20:44
copak slovaci ? tcicho ?
bol som akurat u attilu.bol tam i pisti.
vypili sme lahev madarskej - unici.
creva zlepene
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
Branimir
P1
PM
Posted: 2007-01-11 21:38
Co to je unici?
boto43
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 21:43
skusim odfotcit a zaslat
budze to len n6233 foto.
neni to dobre, je to horke jak blen.je to skorej lek.
ale jak hu zbadali,ze to je hu made in,tak to bolo the best
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 21:47
toz novsie igo nainstalene(diky ellboss),skoda ze nejdu novsie skiny,keby som tak zohnal napriklad tento,hmm

asi sa budem musiet v tom trosku povrtat,mal som absenciu poslednu dobu,,,,,,
a takto bude vypadat to nove igo

boha ale madarskej hatmatilke nerozumiem ani tuk

[ This Message was edited by: oltcit on 2007-01-11 20:50 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2007-01-11 20:59 ]
boto43
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 22:02

madarska unicum
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2007-01-11 22:04
MIlan, velmi ma mrzi ze to vidis takto...

pravda je uplne dakde inde...

spominas si na rozhovor na stretku???

ty si s toho nerespektoval vobec nic.. a tam vznikol problem ktory sa stale zhorsoval..

ako vzdy aj v tomto prispevku si si nepriznal ziadnu chybu.. proste vsetci su chybni len ty vies vsetko .. mrzi ma to ze to tak vidis..lebo to bol nas problem..ty si jednoducho nechcel robit co som povedal.. ty si jednoducho chcel robit to co si ty chcel...

ok...

a nebudem sa vyjadrovat k tomu co si napisal... je tam velmi vela somarin... ako aj to ze som na peniaze.. keby som bol tak neplatim vas 8 libier ale platim 5 a minimum... a zvysok si nechavam ja...

s toho vsetkeho co ste vy robili pri tom pocte hodin ktore som ja stravil pripravou a behanim okolo vas mne zostalo 300libier..

ale to je nepodstatne..

ty si super a my vsetci ostatni len suviks okolo teba...

mrzi ma to,lebo od zaciatku som ti chcel pomoct.. dal som ti auto,zohnal ubytovanie,myslim, ze som ti platil aj benzin..dostaval si viac ako standartnu mzdu..a na koniec sa to obratilo proti mne..

a to len preto, ze si ma nechcel akceptovat ako zamestnavatela ale chcel si mat navrch..

fakt ma to mrzi... asi som ti dal malo...

samozrejme budes to vidiet inac... a samozrejme ty budes mat pravdu....

to by nemohlo byt aby si pripustil, ze ja mam pravdu...
You'll never get a second chance to change the first impression.
boto43
M600 black
PM
Posted: 2007-01-11 22:10
szrcsu probuh uz to nechaj tak
ty nevies prehrat,ale teraz bola remiza.
doplat ho a bude hotovo
poslem vam madarsku unicu,
hruskovicu,ceresnovicu a jine madarske speciality.
madari klienti nosia flasu za flasou.

Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 919293 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic