Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Visitors browsing this topic: 1
Add to Bookmarks
Previous  123 ... 906907908 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-04-12 23:01
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
caf spagat....
You'll never get a second chance to change the first impression.
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-04-12 23:04
ze "spagat" vidno,ze si nebol na vojne,inac by si vedel,ze spagatmi sa prezyvali absolventi vysokych skol na zakladnej vojenskej sluzbe (1-rocnej) a braki je predsa gumak a nie spagat
What does not kill me, makes me strengthen
sorac
J300
PM
Posted: 2009-04-12 23:08
mal by si citat aj ine posty.. to nebolo brakinovi...

ale inac serus gumak aj tebe... a sorac..
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-04-13 00:56
dokukane: V zajati rychlosti s A. Hopkinsom ,krasny film,cumnite,nieco podobne ako Astronaut,filmy o ludskej voli...
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-04-13 01:27
Quote:

sorac wrote:

ale inac serus gumak aj tebe... a sorac..

... aj tvojej segre serus ...

a sorac     

btw. preludke som som pisal niekolkokrat a nichc
:

robko - caves
sorac
J300
PM
Posted: 2009-04-13 10:37
takze preludka nebola....

sak jasne...
sorac
J300
PM
Posted: 2009-04-13 12:18
Vojaci v Thajsku strieľali zo samopalov do protivládnych demonštrantov, aby dostali pod kontrolu protesty v thajskom hlavnom meste Bangkok.

Francúzsko dôrazne vyzvalo svojich občanov v Bangkoku, aby sa "zdržiavali vo svojich domovoch alebo hoteloch". Odporučilo im odloženie cestovania, ak nie je nevyhnuté, kým sa situácia znova neupokojí.

Južná Kórea vyzvala svojich štátnych príslušníkov v Bangkoku a pobrežnom meste Pattája, aby sa vrátili domov, ak ich v mestách "nezdržujú naliehavé záležitosti". Víkendový summit 16 ázijských lídrov v Pattáji, približne 100 kilometrov južne od Bangkoku, zrušili, keď protestujúci ľudia vtrhli do sídla konania summitu a lídrov museli evakuovať vrtuľníkom.

Vojaci s bojovou výzbrojou sa dnes rozmiestnili vo viacerých častiach thajského hlavného mesta a strieľali zo samopalov, väčšinou do vzduchu. Napriek tvrdým zásahom sa úradom nedarilo rozohnať protestujúcich, ktorí žiadajú odstúpenie premiéra Abhisita Vedždžadžívu. Podľa posledných správ sú desiatky ranených.

Veľvyslanectvo USA vydalo správu vyzývajúcu Američanov, aby sa "vyhli oblastiam demonštrácií a všade v Bangkoku zachovávali opatrnosť".

Austrália poradila svojim občanom, aby zvážili cestu do Bangkoku a okolitých provincií a "zachovávali vysoký stupeň opatrnosti vzhľadom na politickú nestabilitu v Thajsku a na možnosť ďalších politických demonštrácií".

"Austrálska vláda je hlboko znepokojená vývojom v Thajsku," uviedol minister zahraničných vecí Stephen Smith novinárom. "Vyzývame politické vedenie Thajska, aby vyriešilo tieto problémy mierovou cestou a v súlade so zákonmi," dodal minister.

Británia tiež oznámila svojim občanom, aby "okamžite prehodnotili" cestovné plány do krajiny juhovýchodnej Ázie. Upozornila ich, aby sa "vyhli oblastiam, kde sa konajú demonštrácie, a zdržovali sa doma, pokiaľ je to možné".

becko ak sa tulas, napis aspon zavet.... potrebujes moje detaily??
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2009-04-13 13:14
Bangkok az v stredu. Dnes sa tu vita od rana novy rok. Boli sme na motorke na severe a vsade nas oblievali. Vsetci sa tu navzajom oblievaju. Cely den, bude to trvat az do rana, diskoteky, party. Ludia maju popri cestach sudy s vodou a oblievaju okoloiducich pesich, v autach, na motorkach z vedier vodou. Niektori maju natiahnutu hadicu je to tu sialene. Najvacsi hajzli maju v tych sudoch lad, vedro ladovej vody do xsichtu, parada. Este ze dnes tu je snad 35 stupnov, tak je to osviezujuce Videl som ako dostalo policajne auto zasah
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-04-13 13:58
jo b1 spis zavet. Kdyz jse tam strili,lehce kulka zabloudi. I tady na uhrech je hesky. Petadvacet v stini. Musely jsme jit na uhry,pac boticek zde podnika-pomlazka v evrech. Ja delal kola a ted lhk- lezba hore cocotem.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
Branimir
P1
PM
Posted: 2009-04-13 14:28
Naco zavet? Nic nemam a dedi manzelka, ni?
Som pred chvilou telefonoval so slovakom co je momentalne v bangkoku. Pamatihodnosti nehrozia, tam sa to teraz najviac melie a celkovo mi odporucal aby som prebookoval letenky a zostal na ostrove. Tak neviem kua. Zajtra volam do air bangkok ci mi prelozia letenky na sobotu, nechce sa mi stravit 3 dni na hotely v bangkoku
http://www.zlyprezident.sk/
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-04-13 15:44
nuz branimire len to prebookuj tak o mesiac,dva neskor,zavolaj do prace,vsetko to zvelic a budes mat fajn dovolenku navyse.

PS mne dnes prisiel mail z orange sk na moj dotaz preco mi nejde ich SMTP server v UK(nemohol som odosielat maily)tak to ide,iba ked som pripojeny cez nich ako poskytovatela,kurwy jedny,aj zoznam prestal v tomto fungovat,tak som to skusil ce O2.co.uk,kde mam tiez mailovku(podotykam uplne zadara) a cez nich to ide a pritom sa pripajam uplne cez ineho poskytovatela,tak som sa im pekne podakoval(orange sk) a poslal som ich s potesenim tam,kde patria.....

PS2 hmm,teraz som si uvedomil,ze terajsie booky uz maju pracu vyriesenu inac(lepsie) s nabijanim baterie,jednoducho ked je pripojeny na siet a dobita bateria,tak ju parcialne nedobija a tym nestraca na zivotnosti(i ked je vidiet ze hlavna bateria uz ma 13%wear,ale to povodne bolo 15% na 13 som to znizil doslednym vybitim a plnym nabitim vo vypnutom stave,kazde taketo full vybitie a dobite znizi opotrebovanie baterie o 1%,ale aj tak uz nieje celkom OK.Nevadi uz mi dosla aj ta nahradna bateria(teraz mam dve vstavane a jednu pridavnu%celkovy cas vydrze v economy mode 12 hod.) nic moc,ale da sa s tym zit

preco to spominam? Lebo sa ma vypytovali na jednom fore,ze ci treba vytahovat bateriu z booku,ked ho chcem pouzivat len na siet a ze niektore booky to umoznuju manualne,softverovo(odpojit od baterie,tak som po tom popatral a toto je moje zistenie pri mojom booku(jednoducho vsetko sa deje automaticky a netreba zaskovat s vytahovanim baterie.Ako je to u vas na vasich bookoch? musite mat nejaky lepsi program na stav baterie,skuste napr. tu
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-04-13 15:09 ]
Branimir
P1
PM
Posted: 2009-04-13 17:20
Jo citko dalsia rada nad zlato teraz inak hrozi ze zatvoria bangkokske letisko. Vzdy doteraz to pri takychto velkych nepokojoch spravili... Snad neostaneme trcat na letisku.
Teraz sme sa vratili z food marketu, dal som si spravit cerstvych kalamarov a krevety, mnami, najedeny som doplna. Teraz skocim na jednu terasovicu, byvame tu 6 ti slovaci blizko seba, tak konecne padne slivka co som priniesol z domu. Bol som si prezistit ci je problem prebookovat let do bangkoku, nie je
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-04-13 17:51
no jo do soboty bude bangkok dobytej a vy rukojemni povstalcu byl jsem na kole. Prvni jarne km tohoto roku.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-04-13 18:50
hmm fast&fourious 4 v spanielstine je dobra haluz

ps na cafte,jdu delat....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-04-13 17:51 ]
sorac
J300
PM
Posted: 2009-04-13 19:46
hadanka

Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 906907908 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic