Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-04-01 20:24:53, brakin wrote:
milan mas niekde spolahlive i-Go na download?
[ This Message was edited by: brakin on 2009-04-01 21:26 ]
http://www.4allmobile.eu/view[....]hp?f=15&t=14701&st=0&sk=t&sd=a
napriklad |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
kua to nezvladnem sam
|
ked chces pouzivat igo plnohodnotne(vyuzivat vsetko co ponuka) tak si to len pekne preluskaj a nastuduj,je to tam napisane vsetko polopatisticky,objavil som to nedavno,doteraz som vsetky skusenosti ziskaval metodou pokus-omyl,tak nebud liiinyyy vole 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-04-03 18:34 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
borko,tragikomicke a vystizne  |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Braki rozchodil som to nakoniec v Partizanskom. Sygic vie chodit len na COM porte 8, tak som ho musel odrbat, dal som SW port na 8, HW na 5 a potom to uz slo.. inak fasa ten sygic.. trosku niekedy zavahal, ale inak vyborne. |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
hmm vyhral komunisticky,senilny retard,vecsina slovace su obmedzene ovce  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
sziasztok my uhro-hunove !!
vemte heskou nedely.
snoura napsal :vecsina slovace su obmedzene ovce
jo a ta druha pulka co nevolila toho szlovaka jsou magyari, pac ten druhej kandidat byl magyar aneb neco takovyho. takze konecne nekdo priznal,ze madari jsou chytrejsi szlovaku
teda dewitka ,szoracs budou ty omezene ovce , kdezpak zoltan, istavan a attila budou chytri. takhle to mam chapat ? kdyz ne, tak pls. explain (vysvetli)
ale ja to beru
na szlovacsi ,tri ulice
jsou tam dewky simbolice
jsou tam dzevounky bohate
chtej za vykoureni tri zlate
fanglan szorky,sa sel domu spytat
ma - li za ne tolik citat
za jejich hubinku spanilu
aneb ma bezat za jinu
a doma mu rady daly
bmw mu osedlaly
sedaj szoracsku do neho
pujdes do pole sireho
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-04-05 07:54 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
ranko
tak trosku kukam tu efjednicku a som v shocku to co za nestvury tam behaju potrati? to je skarede rrrrrc
PS ktozvie ci nas kamos Branimir je osobne na pretekoch v tej Malajzii,ked uz je tam na dovolenke,hmmm  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
na F1 som nebol, skoda casu, uz som v thajsku. ale videl som kubicu v petronas towers
http://www.zlyprezident.sk/ |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja vas caf z Krabi, thailand. To s tym prezidentom som cakal, katastrofa
http://www.zlyprezident.sk/ |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
kokos aku peknu suknu mas becko..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
hmmm,skusam Dell Inspiron 1010.............popravde samsung je lepsi i ked treba povedat,je celkom peknucky...

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-04-05 21:10 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
nejsou vsechni mladi jen burzoazne-materialisticky zalozeni jak treba vy my mladi slovensti pratele. ale i heska politicka pisnicka si nasla cestu do nasich srdci.
http://www.youtube.com/watch?v=duTsaHJGWlM&feature=related
konec-koncu za ery spravedlive spolecnosti jste vy taky mely festival politicke pisne. myslim jse to zvalo zvolensky zvony aneb tak nejak .
btw za tohle umeni dostaly i v dnesni dobe zaracha -nevystupovani v tv a v radiich.
asi nebude vse ok ani v te demokracii.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
No, pozical som im ju na zavod a teraz je zas len moja konecne mam thajsku sim kartu s netom
Nebudem klamat, tyzden bez netu bolo utrpenie  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
B1
jake babiky
noze, davaj este dake "thajcanky"
 |
|