Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
nuz,lubossi keby si cital tie nazory uzivatelov na t5,tak by si oci otvaral a nechapal,T4 bola dotiahnuta do relativnej dokonalosti,hlavne posledne rocnikove modely 2003-04,T5 je od zakladu uplne druhe auto,vsetko je tam nove a zial to je problem,kym sa to vychyta.Take typicke zavady: dvojhmotnostny zotrvacnik,oslahanie tisichranu na pravej strane prevodovky na poloos,polosy,spojky na klimu a alternator,blbnuca elektronika,spojkova lamela,praskajuce vyfukove zvody,hydrostely.kriziace sa zadne vyklopne dvery,mizerny pristup k motoru(hlavne k tym 2,5l,ani ziarovku nevymenis)......vsetko pekne mastne palky.
braki ja chcem auto na dozivotie,pretoze ho chcem ako motorhome(obytny automobil)tam sa auta tak casto nemenia,lebo kazde je individualne prisposobene na konkretneho uzivatela a preto je volba auta velmi dolezita.Inac najpouzivanejsie ,najrozsirenejsie, najosvedcenejsie je Fiat Ducato 2,8JTD.Vacsinou pouzivaju tento zaklad vyrobcovia na stavbu tychto karavanov. A k autu mam aj citovy vztah,vsetci ho mame radi(C15)ved nas spolahlivo vozi kam chceme a chcem mat take iste spolahlive auto aj jeho nastupcu.
What does not kill me, makes me strengthen  |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Quote:
|
boto43 wrote:
szoracs zde dela frajere s jeho zadokolkou. Ne nebrat bmw,dela v zime na ceste tancolni (po vasu). Chtel jsem vzit x3 ale to je duvod proc ne.
|
|
Za prve, ESP a ASR je pre teba spanelska dedina.
Za druhe, X3 ma pon na vsetky kolesa, je to SUV
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Nechaj to on narocky... Aby ste sa do neho pustali... |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Žena řekla, že ji zlobí auto. Prý má vodu v karburátoru.
Vzal jsem tašku s nářadím a zeptal se, kde je auto.
Odpověděla, že v rybníce.
What does not kill me, makes me strengthen  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
zadokolka x3..hahaha,borko ty sliepka,daj zosrotovat tu rav4 krabicku a skus kvalitne bmw suv,alebo poriadny offroad toyotu j7-8 btw oltcit  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
curwa,ze zadokolka , 4 kola se prepinaj. Jo ale ja myslel motor vzadu. asr,abs,esp zna jiz dnes kazdej. Sou to vse wolowiny ,reklamni triky. Nehodovost na pocet aut v srovnani se 70 -tyma letami nesnizila i kdyz davaj do aut tyhle blbosti. Dokonce mohu rici ,ze zvysila. Snoura mam i s-max,i kdyz rauku srusim . Curwa, dewitka a snoura mne nemrdejte vdyt ja nenapsal,ze x3 ma zadnej nahon.
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-04-01 18:46 ]
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-04-01 18:54 ] |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
trosku krute
http://galerie.autorevue.cz/data/542/medium/GEDC0490.JPG |
to by nasralo aj keby som to mal na fabii
inac ta ruzova vypada ako zmyvacia farba .
boto mas sice pravdu ze nehovast sa neznizila, ale ber to tak ze kolko bolo aut na pocet obyvateltva v rokoch 70-80 a kolko teraz, a co sa tyka zadokolky a jazdenia v zime, uzil som si svoje na žigulaku ked som zacinal s jazdenim, lenze v dnesnej dobe ten vykon tak brutalne narastol ze ho musi krotit ASR a ESP
EDIT
4 oltcit:
milan mas niekde spolahlive i-Go na download?
[ This Message was edited by: brakin on 2009-04-01 21:26 ] |
borko,ja si myslim,ze si nerobil borkoviny,lebo ravka v zaklade je len predokolka a ani pravnik kopajuci ryhy nemoze vediet vsetko inak x3 by som neodporucal nikomu,je to 5r stare suv,hoci stale referencne vo sv?jej triede,druha generacia zase bude o level vyssie...c max je gut,ale ja by som dal prednost mb b...ps borko,su aj bawa menej vykonne a skuseny vodic nema problem,len radost a pozitok...raz to skus,mas na to  |
btw borko,bmw z motorom vzadu neexistuje,ak nepocitas f1
Ayindyie |
moj syn si vecer zacal pospevovat ..
... TRAAAVICKA ZELENAAA, TO JE MOJE POTESENIIII ....
mna jebne, co ho v tej skolke ucia
|
btw2 vilagos sa konal borko,leo nie tak,ako si predpovedal.. hehe |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Braki Alkehol je dobry vzor Len tak dalej  |
zdravim vas uhro-hunove.
vase vcerejsi vitezstvi na letne ,je a bude vasi narodni hrdosti a prvni duben vyhlasite ,za statny svatek.
ja to qutuji . musi se vam zvednout narodni hrdost ale na druhy strane ne az tak aby jste odjely z cech ,kde delate manulni praci spolem s ukrajincema,dagestancama a jinou smesici vychodnych a zakaukazkych narodu.
ode mne jste jiz davno neslysely - namam rad szlovaky. i kdyz nam jezdite vykupovat prihranicne mesta a vesnice pac u vas si za to bajecni evro nic nemuzete dovolit koupit.
no a v te kopane to nemate jeste vubec vyhrano. jsou tam jeste polaci a irove ,myslim ze tyhle dve zemi pujdou do afriky.
jo ,tak odvcera :
PRVNI APRIL - SVATEK BLAZNU A PAMATNI DEN SLOVENSKE KOPANE (zbaveni se komplexu menecenosti)
hodne zajimava debata je na www.seznam.cz
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
jsem na lovacsi, na magyarech. Dnes jiz druha restaurace v ktere jsme sami s mi heskou stavebnici. Krisa jak vul. Holka chtela vypalit zobak , tak sme jim rekly ze kdyz se tady nebude kourit nebudeme jist. A ony na to - kurte,to neva. A pak mne napadlo aby daly tabuly - no smoking- do prdele. Nebudu se koukat na tabuly zakazu kurby a kolem se bude kourit. S kuchyne vybehnul borecek a sundal - no smoking. Boze jak hluboce jsme klesly, za par prachu. Priste vyskousim cisnici o kurbu ptaka.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|