Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 900901902 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-03-31 10:55
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
jasne,ze mb nebrat. Japonci jsou the best a hlavne toyota. Evropske cars jsou na prdel, jen se podivejte na ztizene arabske podminky. Vsichni sejci pomenily mb, audi,bmw za toyoty a nissany. Evropske cars nejsou do pisku, na teren a mej slabou klimatizaci. To mne bylo receno v sultanatu abu dhabi.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-03-31 15:59

On 2009-03-31 10:16:29, oltcit wrote:
nuz ja sa nejdem hadat,len kazdy ma odhovaral od Vita s tymi spominanymi zavadami a aj na forach som cital samu kritiku na ne a pri tom sa mi to auto velmi paci.nuz a Sprintery neboli tak kritizovane,akurat strasne staznosti na servis.A vraj nemaju pozinkovanu kasnu,tak nefim.Ty si ako s tym spokojny Luboss? Ale ked som aj pozeral cennik a zarucne podmienky,vobec sa mi to nepozdavalo,za kazde hovno navyse sa plati.ten 6 rocny servis je pekny obug,musis tam chodit a vlastne je zahrnuty v cene auta aj s urokami....skratka,som ich vyciarkol z mojho vyberu.I ked ten sprinter 4x4 by bol mozno fajn,keby sa prerobili uchyty zadnych tlmicov a keby nestal hodne cez melon.Dnes rano som obzeral tu Hiace u nas na dvore,ten podvozok je fajne spraveny,akurat nadrz je dost nizko nad zemou.... Ale zistujem,ze nakoniec by bolo najlepsie LDV Maxus.Vsetko na nom vyhovuje,podvozok,Common Rail motor,rozmery vnutorne a vonkajsie,velmi prijatelna cena,4rocna zaruka na 100K km,servisny interval32000km(vratan evymeny oleja)jediny problem je fabrika je pred krachom a ak nedostane dotaciu od statu,asi skoncia s vyrobou......vobec vyrobcovia to maju naprd teraz,preto je aj zrusena aj ta vystava v Birminghame

PS v noci som sa bol kuknut do Devonu,mame novu trasu,bol som to preskusat...720km,ale skoro vsetko po dialnici,tak celkom fajn.

Jo a to igo je good,akurat v tom originalnom skine je to skoro nepouzitelne a ak aj s tym originalnym skinom to vyhralo,tak so skinom Gurjon,alebo Dimka by dal ten soft cele jedno kolo ostatnym rivalom.Note:skin nemeni loen vzhlad,ale pridava nove funkcie. Tak bru..

ja na sprinter nemozem dopustit... aj ked su okamihy ked ho chcem vymenit za mensie ale to by bolo len vw transporter...

a dovod je len ten, ze je dlhy..v meste sa s nim neda parkovat ale nepredpokladam, ze ty budes mat ten problem. nekupujes 6,5metra dlhu verziu...

co sa tyka kvality, moj je super, ziadne problemy, uz mam nabehane 100.000 mil a ziadny problem, menili mi predne tlmice ale to bolo pod zarukou.. aj radiacu paku menili ale zaruka, nic som neplatil..

ja som na nom urobil 60.000mil a nemozem nic povedat.

pred tym som mal ten isty model ale starsi, mal nabehane 195.000mil a tiez ziadny problem...
je to najlepsie pracovne auto do 3,5t ake mozes zohnat...
iveco mu slape na pety ale len slape..
ani vw lt, ci crafter nie je ok, mb ma lepsie motory a prevodovky...

aj ked nove mb maju problemy s hlavami.. vraj praskaju...
ale to len s pocutia...

a pozinkovana kasna asi nie je, lebo moj ma 4 roky a uz kvitne, nie vela ale kvitne...
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-03-31 17:31
MB je zadokolka a VW predokolka, este tam je rozdiel
Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-03-31 18:27
Braki Becko je zadokolka? Som nevedel. Sice aj BMW su nie?

Ja som bol dnes pozriet a dat si vypocitat leasing.. tak som sa pobavil az mi je z toho smutno... minuly rok sa dalo, ak som bral na lizing, mohol som si poistku vybavit aj sam.. tento rok sa to neda a musim sa uspokojit s poistkou od lizingovky.. co vychadza PZP 4600 rocne a havarijna 8800 rocne. Co trosku nechapem, preco sa havarijna pocita z cennikovej ceny a nie z ceny, ktoru realne stoji auto??? Takto, mam auto (so srotovnym) za 302.000Sk, ALE cena pre poistenie je 420.000Sk. Im asi jebe.. Kazdopadne, rocne za poistky 14000 nedam, cize ma mozu v rit bozat vyjebanci Auto ktore by malo stat 302.000Sk bude stat skor do pol melka.. (aj s poistkami samozrejme). Kuwa..
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-03-31 19:39
nj,automobilky zarabaju este skryte.....lizingovky,servisy,chces zaruku,musis absolvovat garancky a za matros platis... a tym,ze maju zaruku a naklady s nou sa to musi automaticky premietnut aj na cene,ne? Cela politika spotrebneho tovaru je zalozena na tom,ze po nutnej zaruke sa to rozsype a treba kupit nove,lebo oprava je strasne draha(je to zjednodusene,ale zhruba tak to funguje,napr. sprinter nech ma dobry motor a prevodovku,hmm good,ale co z toho ked zhnije kasna....VW,napr nove T5 su sunty uplne vo vsetkom,aby prevadzka auta stala rocne 100000 len na opravach,to je nieco strasne....atd atd

PS som si kuknul "U me dobry" ceska verze Dannyho partakov
What does not kill me, makes me strengthen
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-03-31 19:53
acko, becko hovoril o sprintery a nie o beeecku.. to je veta..

milan, nemyslim si ze t5 su az take zle.. to musel byt velmi zly model.. tcka su zname tym, ze su to super auta a velmi malo poruchove... na dlhu vydrz...

to musel byt vadny kus co sa moze stat vsadial aj bmw, mb ci daco ine...

mam par znamych co maju t5 a okrem oleja a servisov s tym vobec nic nerobili.. a to iste mam aj na vito a aj novy sprinter..

u nas na bani ma jeden pan uplne prvu t5 synchro a pokial viem vobec nic za tie roky okrem servisov s nou nic nerobil...
You'll never get a second chance to change the first impression.
Sip
W810 black
PM
Posted: 2009-03-31 21:17
Dpc.. kupim nejaku staru Audinu za 100.000 a mam v pici ze to je 12 rocne, ze ma nabehanych 300.000km... nieco sa odjebe, dam dalsich 15.000 do opravy a pokracujem dalej.. no po pici vizia
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-03-31 21:41
milan ak planujes kupovat auto na 30 rokov tak hladaj take co nezhnije ...

ja vas nechapem, sa nestavajte k autu ako k cloveku, ved je to len stroj, aj F1 ma najnovsie technologie a vie sa dosrat ... nic nieje dokonale, aj mercedes za dva miliony ma pravo sa dosrat ...
milan, mal som 8 rokov fabiu a ja som s nou nemal problem, a bola to len blba skodovka, ja na fabiu nedam dopustit, ND kupis uz aj v potravinach

mike, ohladne poistky, ano je to tak, ja platim tiez poistku z vacsej hodnoty auta, lebo som ho kupil v akcii, a cennikova cena bola o 75.000 vacsia ako som kupoval ja, tebe da stat 1500 € a predajca 500€ ZLAVU, ale cennikova cena je ina, cize z nej sa vychadza, mike nedaj sa odplasit, aj mne povedali ze musim poistit auto u nich, a ja som povedal ze si poistku prenasam z fabie a ak mi to nebudu akceptovat tak kseft nebude, a chlap povedal "TAK TEDA DOBRE"

mike mercedes A a B su predokolky, ostatne zadokolky

mike mam dve poistovne, mozem ti zistit aku poistku by ti dali
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-03-31 22:19
http://www.youtube.com/watch?v=rLYDPx5EU6A&feature=related

čeky ideeeeeeeš

http://www.youtube.com/watch?v=r0h_zkvMyfo&feature=channel_page

[ This Message was edited by: brakin on 2009-03-31 21:27 ]
Sip
W810 black
PM
Posted: 2009-03-31 22:36
Brano nechcem auto na 30 rokov.. a SX4 alebo Sedici maju na kasnu a lak zaruku 12 rokov co urcite dovtedy to auto mat nebudem.. ohladom poistky, skusim si to este zistit niekde inde.. ale proste pristup BB Rentu je pridrbany.. uz len to ma na tom serie, ze ak by som si Sedici kupil, tak urcite by som nechodil do servisu tam, ani do ZV, ale radsej do Lovinobane na centralu... Ohladom toho srotovneho, mohol by som ho vyuzit, svokra ma staru skodovku, zbytocnu. Je jasne, ze by sa to muselo kupit na nu to auto.. Suverenne najlepsie by bolo to zaplatit v hotovosti, 302 litrov by som nejak naskrabal, ale nezostalo by mi potom ani na benzin asika

edit: Braki tak skus prosim zistit.. auto je Fiat Sedici 1.6 16V, vstupna cena do poistenia je 420.000Sk. Mozes zistit aj PZP... dakujem
[ This Message was edited by: Sip on 2009-03-31 21:37 ]
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-03-31 22:45
kolko kw ma ta 1.6 ?

Sip
W810 black
PM
Posted: 2009-03-31 23:00
79kW
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-03-31 23:11
to je dobre, lebo od 80 kW je ina tarifa

ja platim 3500,- PZP skusim zistit co by stalo tu

brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-03-31 23:45
btw ak si dobre pamatam tak ja ked som lizoval fabiu tak havarijna stala 12.000,- a PZP 6600,-
a to som mal 1.4 50kW a cena auta bola 380.000
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-04-01 05:48
zdravim vas uhrove. Tak ze szoracs zde dela frajere s jeho petiletou zadokolkou. Ne nebrat bmw,dela v zime na ceste tancolni (po vasu). Chtel jsem vzit x3 ale to je duvod proc ne. Jo a dewitka zde taky machruje s tym beckovym mercedesem. Ale ja bych takove car nechtel ani zadara. MB jsou prodrazena prumerna auta. Znacka mb sla hodne dolu a dnes nedosahuje na toyotu aneb hondu. Sipe suzuki nebrat i kdyz jej delaj u vas na dolni zemi. Ne vse uherske je a vubec vy uhri jste pastevci a zemedelci. jo a dneska bude villagos v kopane. Nechapu proc se nespojite s madarama. Byli by jste lepsi. Ale slysel jsem pry nakej vas politik asi kandidat na prezidenta jim to slibil.
Jo a v cechach budou vladnout do rijna nepolitici. Ale ostuda to je. Takhle za pochodu aby menila vudci zeme eu vladu.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-04-01 05:13 ]
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 900901902 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic