Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
nj,len ako?
ps tak som si zistoval nejake info o EV1(electric vehicle)
a uz je aj EV2, dokonca aj ten problematicky LDV(angl. automobilka)ktoru kupil Rus Deripeska planuje vyrabat elektromobily .len.....? starsne komplikovane v dnesnej dobe.Spominam ako moj otec ked som bol maly,zacal konstruovat elektromobil,doteraz mam niekde predne kolesa,v ktorych bol zabudovany elektromotor joj zivot je tak kratky 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-03-29 20:09 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
http://www.youtube.com/watch?v=Fq2V_Isi0RQ&feature=channel_page
hodne dobre videjko
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Double, ktory este moze byt zruseny, vzhladom na nejasnosti okolo zadneho zdvojeneho difuzora
Do prrrrrdele.. neviem nikde najst Storma v rozumnej cene, resp. uz ked najdem, tak nik neposiela na SK Kua
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
On 2009-03-29 22:35:36, Sip wrote:
Double, ktory este moze byt zruseny, vzhladom na nejasnosti okolo zadneho zdvojeneho difuzora
Do prrrrrdele.. neviem nikde najst Storma v rozumnej cene, resp. uz ked najdem, tak nik neposiela na SK  Kua
do dvoch tyzdnov asi pojdem na sk... |
sorky ja budem potrebovat bundu a topanky z NEXTU pre maleho, bude to mozne?
[ This Message was edited by: brakin on 2009-03-29 23:05 ] |
hodne dobry film
ps nie pre veriacich
http://www.paralela.ic.cz/Religulous_85per.avi |
On 2009-03-29 22:58:00, brakin wrote:
sorky ja budem potrebovat bundu a topanky z NEXTU pre maleho, bude to mozne?
[ This Message was edited by: brakin on 2009-03-29 23:05 ]
jasne , tak ako na posledy.....  |
kua,vsak na sk a v cz prestali predavat hiace
What does not kill me, makes me strengthen  |
Kup si mercedes  |
On 2009-03-30 17:31:00, brakin wrote:
Kup si mercedes
myslis tie predrazene,hrdzavejuce a kaziace sa krabice so spatnym pristupom v servisoch ??????
PS tak som pocul,nevim ci je to pravda aj naozaj?
bola to dost pravda..ale pracuju na tom za posledne dva roky...
hrdzavejuce nikdy neboli, teda pokial nemali 10 a viac..
ale stale lepsia ako akakolvek francuzka plechovka.. radsej 5 rocny medak ako cistonoveho francuza...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
milan videl som dve rovnako stare felicie kde jedna mala dieru v 5. dverach a druha bola krajsia nez kamosova fabia. Moja 8 rocna fabia mala hrdzu akurat tak na vyfuku, cize znacka neznacka zalezi ako sa o auto staras, a aky je primaci technik v servise, ak je to kkt tak audi v zaruke ti daju zaplatit, ale jednu vec uznavam, ako mike povedal, ford hrdzavie od prahov a to uz po dvoch rokoch. eMBecko ma super servis, aspon posledne 3 roky davaju garanciu uz na vsetko.
|
3D navigacny softver Nav N Go iGO 8 opat ziskal ocenenie "Best Navigation Software"
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=novinky&cislo_clanku=2246 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
sziasztok hotenthoty. ( thot je madarsky slovak)
jo s tyma mercedesma je to pravda, asi 80% klientely mercedesu presly na jinu znacku - hlavne audi.
jo snoura tady nestavi? aneb jiz byl zachycen a odchycen policii slovenske republiky.
slovacs , zitra bude vilagos , kopana cr - sr. to zas dostanete . asi jak na wembly
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
nuz ja sa nejdem hadat,len kazdy ma odhovaral od Vita s tymi spominanymi zavadami a aj na forach som cital samu kritiku na ne a pri tom sa mi to auto velmi paci.nuz a Sprintery neboli tak kritizovane,akurat strasne staznosti na servis.A vraj nemaju pozinkovanu kasnu,tak nefim.Ty si ako s tym spokojny Luboss? Ale ked som aj pozeral cennik a zarucne podmienky,vobec sa mi to nepozdavalo,za kazde hovno navyse sa plati.ten 6 rocny servis je pekny obug,musis tam chodit a vlastne je zahrnuty v cene auta aj s urokami....skratka,som ich vyciarkol z mojho vyberu.I ked ten sprinter 4x4 by bol mozno fajn,keby sa prerobili uchyty zadnych tlmicov a keby nestal hodne cez melon.Dnes rano som obzeral tu Hiace u nas na dvore,ten podvozok je fajne spraveny,akurat nadrz je dost nizko nad zemou.... Ale zistujem,ze nakoniec by bolo najlepsie LDV Maxus.Vsetko na nom vyhovuje,podvozok,Common Rail motor,rozmery vnutorne a vonkajsie,velmi prijatelna cena,4rocna zaruka na 100K km,servisny interval32000km(vratan evymeny oleja)jediny problem je fabrika je pred krachom a ak nedostane dotaciu od statu,asi skoncia s vyrobou......vobec vyrobcovia to maju naprd teraz,preto je aj zrusena aj ta vystava v Birminghame
PS v noci som sa bol kuknut do Devonu,mame novu trasu,bol som to preskusat...720km,ale skoro vsetko po dialnici,tak celkom fajn.
Jo a to igo je good,akurat v tom originalnom skine je to skoro nepouzitelne a ak aj s tym originalnym skinom to vyhralo,tak so skinom Gurjon,alebo Dimka by dal ten soft cele jedno kolo ostatnym rivalom.Note:skin nemeni loen vzhlad,ale pridava nove funkcie. Tak bru..
|