Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
On 2009-03-26 07:58:26, brakin wrote:
tie V10 sa pacia aj mne  ale tie WRS by som nechcel cistit, to sa musim strasne mazat
btw akurat citam test pneu na ADAC.de na letne obutie, zatial najlepsia michelin pilot primacy, contipremieumcontact a Bridgestone Turanza
FR300
kua ale to su palky jak svina za tie micheliny, asi pojdem do tej akcie pneuboxu, ak nenajdem daco ine
tie primacy som mal na audine boli uplne super....
teraz mam pilot sport a tie su tiez super...ale vraj deru kraje skor... ved uvidim..
ak ti mozem poradit, dobra guma je
bfgoodridge g-FORCE PROFILER
je to dobry podiel ekonomie kvality a gumy...
mal som ich na dvoch autach a davam ich na kazde auto aj teraz kde nepotrebujem dobru prilnavost, ber to ako ze mam viac koni a tie potrebuju dobre gumy..ale inac vsetky normalne auta som jazdil na g-FORCE PROFILER, honda crx, octavia, fabia, arosa
su super na vodu len trosku viac hucia na suchu su mierne nedotacave..
inac pohoda..
|
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Sorky asi ostanem pri conti premieum contact alebo Bridgestone Turanza
FR300
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Braki, neuveris.. ale este som nevidel ani jednu cast Lostu zo serie 5. Dokonca po piatej casti som to uz ani nestahoval
Boto.. noo.. viac info je na fonoch, ved tam rad spionis  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas lovakoky.
i jiste koukate co tady ti dva nehorazni lide (dewitka a szrcs) delaj, jak tady diskutujou o raficich a gumach a nadsenci mobilu zatim za oknama shnusene koukaj.
no ale mely bychom jim tohle poteseni doprat.vdyt vime jak bylo a taky je horni slovensko chude a bidou trapene. pak kdyz si takovej lovak neco koupi, neustale se nam snazi namluvit, ze on je jiz s bidy za vodou . a taky neustale mluvi o tom co koupil a jak pak to bude vylepsovat.
tohle je osud sbedacenych a prostych narodu.
po dlouhym psycho skoumani - zapadnich, hornich a vastocnich lovaku ,muzu rici,ze prave ti horni jsou velice neprijemni . oni jak kdyby se probouzely a tym jak nabiraji sve ego a podvedomi se snazijou byt velice neprijemni. a tohle je presne pripad szoracse a dewitku.
s pozdravem slunce v dusi vas zdravi vas boto
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
som sa tesil,ze si obsmaknem vany a hla :
Commercial Vehicle Show 2009 cancelled  |
mike tak uz su na svete
ilustracne foto
 |
Tak nakoniec Dezent V? Som zvedavy, ako budu vyzerat na Becku
Btw ani neviem, ako som si ta dnes vsimol Len som videl Becko a som kyval |
vyzerat to bude asi takto dajako
alebo takto
a tieto som chcel povodne
 |
Braki ten strieborny medak ma skor disky ako tie Momo V10 Ale vyzeraju dobre ajtak Kolko bola nakoniec cena?
edit1: Btw to si zobral tie Continental pneu? Osobne by som radsej tie ER300, su fakt vynikajuce.
edit2: Jaj, tie niesu v akcii.. ok 
[ This Message was edited by: Sip on 2009-03-27 21:29 ] |
na tom striebornom B su origos MB alu ale mam tusaka ze to MB ma s Dezentom zmluvu a dodavaju pre nich.
pneu su ContiPremiumContact 2
http://www.conti-online.com/g[....]tact_2/premiumcontact2_sk.html
cena je 4800skk za kus, uplne super cena, lebo zohnat 205 R16 za cenu 2500skk je zazrak
s ER300 by boli za 7100skk co je uz vela za obutie na slovenske jazdenie
EDIT
jo a ContiPremiumContact 2 dopadla druha v teste ADAC-u a aj mi ju odporucil
http://www.adac.de/Tests/Reif[....]tID=242488&SourcePageID=243132
[ This Message was edited by: brakin on 2009-03-27 22:09 ] |
Jasne, ved oni su podobne ako ER300vky A neviem, ci Dezent dodava disky pre eMBe Kua tie vysledky treningu su sialene.. F1tky su skarede ako prasa tento rok... to predne velikanske kridlo je otrasne, to bude defektov po starte  |
husta F1.
3-tie kolo do konca, konecne daco drave.
[ This Message was edited by: brakin on 2009-03-29 08:38 ] |
Drave ako drave.. poliak mal moc horucu hlavu.. ale tak co uz.. Vettel si zasluzil dojst na druhom.. nevadi, o tyzden repete.
Btw Storma, ktoreho som vyhral na ebayi som dnes zrusil. Chlapik dostaval same negativne hodnotenia ohladom nedodania tovaru (moja aukcia), tak som ho nahlasil na PayPal a prachy su naspat... aspon nieco.. len, kde v prdeli teraz kupim zas Storma? Ostatne su nejake moc drahe... asi na to jebem |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
hmm
http://video.google.com/videoplay?docid=1383491140385204382 |
njn mike, ale aspon bol "dabl" BrawnGP, Kubica to prehnal, ale aspon to bolo zaujimave
milan, podme zmenit svet
|
|