Author |
Slovak forum V.2 |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
no aspon sa bude bojovat kazde preteky a nebude sa taktizovat, celkovo F1 uz nieje taka ako dakedy.
|
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
hmm,pri takomto pravidle by bol minuleho roku majster sveta massa,ale aj ja si myslim,ze je to nestastna zmena,kludne moze byt rozhodnute po 15-16 pretekoch a zvysne 2-3 budu o nicom..btw go ferrari 
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-03-17 22:08 ] Ayindyie |
jo sorky,tvoj oblubeny mclaren na tom je dost zle,v testoch koncil pravidelne na chvoste,budu mat co robit chlapci,aby sa v prvych par pretekoch dostali aspon na body
Ayindyie |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Som cital... Zial tak to uz chodi....
Je lahke fandit tomu co stale vyhrava...
|
sorky,ja fandim ferrari od 89teho a tusim mi zacali robit radost az v 98om,to ma floncik urazas,mam svoj tim a nikdy mu fandit neprestanem,aj keby hypoteticky prestupil schumi do mcl,co ja viem v 05 a zacal by zbierat tituly tam,ja som ferrari pozitiv fuurt a neprovokuj ma tak plytko |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas horni uhrove !!
no,no se nam tady nehadejte kvuly F1. to ja byl vcera na objizdke slovacsi po trase - nitra- banska bystrica-stary hory- poprad-tatr. lomnice a muzu vam rict - hruza ta horni slovacs.
v restavracich ,v hotelich ,v ubytovnach no proste vsude zima. lovenskej turismus je na tom hodne ,hodne spatne.
vsude kouka po cloveku prazdnota ,sedost a necivilizace.
se nedivim ze jiz ani rusove neprijeli do tater.
za tyhle podminek a na takove svahy.
a vsechno je tady spatne naplanovano ,postaveno a udelano.
na starych horach jsem napocet 5-6 restauraci a vsechno prazdne . na ceste mezi ruzomberokem a donovalmi jenom jedna restaurace.
jo slovenska komise cestovnyho ruchu si nas objednala abychom udelaly pruskum ,ze to jiz nejak nejede
no a pak vecir u nas v senku jsme shodne konstatovaly,ze slovacs do EU jeste nepatri a dobre ,ze jsem odtama odjel.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
On 2009-03-18 00:16:57, 7wcsnurka wrote:
sorky,ja fandim ferrari od 89teho a tusim mi zacali robit radost az v 98om,to ma floncik urazas,mam svoj tim a nikdy mu fandit neprestanem,aj keby hypoteticky prestupil schumi do mcl,co ja viem v 05 a zacal by zbierat tituly tam,ja som ferrari pozitiv fuurt a neprovokuj ma tak plytko
nemyslel som teba...
mal som na mysli nemcou a anglicanou, ktori fandia len tomu co vyhrava, teda nie vsetcia el je ich dost... |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
ranko,taaak objednana baterka do note uz dorazila az do izby,kluk rumunsky co mi to posielal si dava zalezat je to sekundarna batka,pripojitelna pod note o kapacite 3800mAh(vstavana ma 5500mAh) a samozrejme originalka Fujitsu-Siemens,este ma nejake veci,teraz ked som si ho otestoval,tak este objednam volaco do foroty,ved za tuto funglovku chcel only 50 dolacov,doprava zdarma.V oficialnom obchode sa mi vidi je cez 170$
PS ten tvar ma preto taky,aby sa dal note nasadit na dokovaciu stanicu...
no len este uvidim ci sa da aj dobijat lebo po pripojeny na nabku dobija len hlavnu batku a zrejme az po jej nabiti zacne nabijat tu druhu.....
tak hej,myslel som dobre

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-03-18 11:11 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
aha sorky,tak to sa tyka aj slovakov,aj tu su takych mrte @borko,zial je to tak,sluzby su u nas najdrahsie a aj najhorsie,s rakusanmi,alebo cechmi sa ani nedaju porovnat,no nech skrachuju a ostanu len ti aspon floncik dobri.. |
presne tak,nech idu vsetci doprdele,taketo sluzby musi robit len clovek zapaleny pre vec,dokial chce len ryzovat,tak to aj tak dopadne....je to len otazka casu
PS celkom zaujimava vecicka
4-in-1 Travel Honey -- Wireless GPS Location Finder + Data Loggoer + Photo Tagger + G Mouse
Travel Honey is a new GPS invention. It includes four innovative and useful functions, especially for travelers.
Main Specifications
* Chipset: Skytraq Venus 6
* Frequency: L1,1575.42 MHz
* C/A Code: 1.023MHz chip rate
* Channels: 65 all-in-view tracking
* Tracking Sensitivity: -160 dBm, -157 dBm
* Accuracy:
o Position Horizontal: 10m 2D RMS (without SA)
o WAAS enabled: 5m 2D RMS (without SA)
o Time: 1 micro-second synchronized to GPS time
o Velocity: 0.1m/sec 95% (without SA)
* Datum: WGS-84
* Acquisition Rate:
o Hot Start: 1 sec. average
o Warm Start: 25 sec. average
o Cold Start: 29 sec. average
* Reacquisition:
o < 4 seconds fix with A-GPS support (Option)
o < 1s,.average(with power save mode OFF)
* GPS Output data: NMEA-0183 V3.01; SkyTraq Binary
* Dynamic Condition:
o Acceleration: Less than 4G
o Altitude: 18,000 meters max
o Velocity: 515 meters/sec. max
* Power:
o Voltage: Rechargeable 650 mAh Li-ion battery
o Micro: Rechargeable 650 mAh Li-ion battery
* Operation hours: 14 hours
* Temperature:
o Operating: (-20)-(+60) Degree Celsius
o Storage: (-20)-(+80) Degreee Celsius
o Humidity: Up to 95% non-condensing Log 100,000 records in flash memory ( 8M bits) Log data: Longitude, Latitude, Speed, UTC Output data format: WGS 84
* Dimension(L*W*H):70.0*28.0*20.0 mm
Other Features
* Location Finder: With eight LEDs, Travel Honey directs you to reach the position you have saved, such as car position, or hotel position.
* Data Logger: Along with you, Travel Honey offers simultaneous use of real-time GPS reception and data logging to know where you have been.
* Photo Tagger: With installation of Photo Tagger software, Travel Honey shows you the locations you have taken the photos. Sharing your memories with others!
* G mouse: Working with a laptop, Travel Honey becomes your personal navigator.
pre tych co sa stracaju dobra vec...
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-03-18 17:24 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Slovakom doprajem krizu.... Su vsetci nenasytni a chcu zarobit na par zakaznikoch....
Toto ich nauci bojovat o zakaznika a vazit si ho...teda dufam....
Ved skoro za tie iste ceny su lyzovacky v rakusku, ci v taliansku a tam sa sluzby porovnavat vobec nedaju.... |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
.......pani,ste sucastou Slovenska,takze asi tak.....
|
hajko,hajko niekedy bolestiva operacia je prospesnejsia ako pichanie injekcii s analgetikami,,,,,,,,,,,,
cafte,jdu delat,ta libra ide stale do prdele dolu vodou,uz ma to nebavi  |
hai som slovak a preto ma to stve,sk mainstream je nevzdelany a tym padom aj nekulturny a velky podiel ma na tom vitazny februar a bratia rusi.. |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas uhrove !!
jsem rad,ze konecne kritisujete sami sobe. ma dlouholeta prace v oblasti slovenskyho narodu,zde na esatu, konecne zacala sklizet ovoce.
jenom takhle . unor '48 vlastne rozjel sprumyslovani slovacse ,treba si tohle uvedomit. soudruzi s moskvy dodavaly zeleznou rudu ,kdyz jeste zelezarny na vychode republiky nebyly americke ale ceskoslovenske.
i na vychode republiky byla zivotni uroven - primerena k charakteru a k vlastnostim tama zijicim lidem.
ted to jiz neplati, a vychod slovacse je snad nejchudsi oblast v EU.
jo jinak spokojenost s vama, vidim,ze jiz dospivate
abstinence je protezou
ale ktera funguje.
prijd stokrat na klus
prijd na ten sraz bilych kosu
protoze ti cerny venku
by te uklofaly
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|